Burtici fericite de septembrie-octombrie (88)
Raspunsuri - Pagina 20
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Oare cand ajung la 1000 de mesaje mai primesc o steluta sau oare ce se intampla ? ![]() ![]() Sau poate pot si eu sa-mi scriu sub nick: "mami de steluta..." sau ma rog, cum au unele fete ..... ![]() ![]() ![]() Cea mai fericita 30 + cu ![]() |
... cred ca la 1500 o sa ai 3 stelute rosii , la 2500 4 stelute albastru deschis si la 4000 5 albastru inchis , iar mai nou la 10.000 o stea mare
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
Dana15 spune:
Bine ai revenit Aida! ziceam mai sus..stii ceva de magazinul Premaman din TM?
Dana 26s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui katteryna Gata!Cobor la magazinul de la scara sa-mi iau pufuleti Gusto! ![]() 31+ cu floricica RAISA MARIA![]() |
si eu as fi trimis soata dupa pufu , dar ma gandesc ca e cam tarziu sa mananc la ora asta

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui Dana15 Am fost la magazinul Premaman, de la noi din mall...am vazut chestii care ne interezeaza:patut pliabil, carucior avand preturi la care nu ne asteptam (adica,..potrivite, ne-am perimite si noi ..fain! ma intrebam, oare magazinul din Timisoara este mai mare? poate Aida stie...si mai era o mamicuta din TM;Dana 26s www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
si angelli e din TM. Sincer am intrat in Premaman cand am cumparat costumasul , dar mie preturile mi se par cam mari ... faza dura e ca eu nu m-am uitat la patut pliant si carutz , dar daca vrei trag o fuga luni ... Este mare magazinul , dar nu stiu cat este de mare la voi

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi

aidaciolac spune:
huh ce ma bucur ca inca mai sunteti aici
... ma bag sa fac capitol nou ![]()
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui katteryna Iulika pufuletii tai erau cu surprize? Facem un schimb? 31+ cu floricica RAISA MARIA![]() |
Nu nu aveau surprize..Sunt din aia simpli cu punga transparentå..Si da Bruce vrea avionul

..Iulika, cea mai fericitå
31+cu
Bruce Nicholas
Iulika29 spune:
Aida as putea eu så lipsesc mai ales atunci cand tu faci capitole noi![]()

..Si mai ales ca nu am la ce så ma uit la tv.Cred ca ma bag la suedezi poate macar un film bun ceva prind.
Iulika, cea mai fericitå
31+cu
Bruce Nicholas
Dana15 spune:
Aida la noi nu este un magazin mare..nu pot sa-ti spun cati metri patrati, dar asa, cat sa incapa 3-4 caruciare expuse, 3 patuturi, si rafturi cu lucrusoare; eu ma gandesc ca este mai mare la voi din moment ce a zis tanti ca daca nu au un anume produs, il aduc de la Tm;
Multumesc mult! nu vreau sa faci drum pana acolo..idea este ca noi am vazut patut pliabil 2 nivele cu 400 si carut cu landou, scoica la 1700 (8 kg greutate, roti din cauciuc..nu prea imi place culoarea, dar deee..)..ni se pare ok, nici prea ieftin, dar ne-am descurca;
Ideea este ca noi ne tot gandim sa mergem in ungaria acum la jumatea lunii..si nu stiu daca am iesi mai ieftin cu vecinii..asa, nu mai bine dau o fuga in TM?![]()
Dana 26s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

..fain! ma intrebam, oare magazinul din Timisoara este mai mare? poate Aida stie...si mai era o mamicuta din TM;