Burtici fericite de septembrie-octombrie (88)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Oare cand ajung la 1000 de mesaje mai primesc o steluta sau oare ce se intampla ?
Sau poate pot si eu sa-mi scriu sub nick: "mami de steluta..." sau ma rog, cum au unele fete .....

Cea mai fericita 30 + cu

... cred ca la 1500 o sa ai 3 stelute rosii , la 2500 4 stelute albastru deschis si la 4000 5 albastru inchis , iar mai nou la 10.000 o stea mare asa ca spor la strans stelute

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Bine ai revenit Aida! ziceam mai sus..stii ceva de magazinul Premaman din TM?

Dana 26s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Deci Aida in curand o sa te vedem cu o stea mare!

31+ cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui katteryna

Gata!Cobor la magazinul de la scara sa-mi iau pufuleti Gusto!

si eu as fi trimis soata dupa pufu , dar ma gandesc ca e cam tarziu sa mananc la ora asta

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Am fost la magazinul Premaman, de la noi din mall...am vazut chestii care ne interezeaza:patut pliabil, carucior avand preturi la care nu ne asteptam (adica,..potrivite, ne-am perimite si noi); mi-au dat un "almanah" de studiat acasa si mi-au spus ca pot aduce de la Timisoara sau daca nu, din Belgia tot ce este in cartoiul asta..fain! ma intrebam, oare magazinul din Timisoara este mai mare? poate Aida stie...si mai era o mamicuta din TM;

Dana 26s

si angelli e din TM. Sincer am intrat in Premaman cand am cumparat costumasul , dar mie preturile mi se par cam mari ... faza dura e ca eu nu m-am uitat la patut pliant si carutz , dar daca vrei trag o fuga luni ... Este mare magazinul , dar nu stiu cat este de mare la voi

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi

Mergi la inceput

huh ce ma bucur ca inca mai sunteti aici ... ma bag sa fac capitol nou

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui katteryna

Iulika pufuletii tai erau cu surprize? Facem un schimb? Mie mi-a picat un avion, sigur i-ar placea lui bebe Bruce

Nu nu aveau surprize..Sunt din aia simpli cu punga transparentå..Si da Bruce vrea avionul..

Iulika, cea mai fericitå 31+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Aida as putea eu så lipsesc mai ales atunci cand tu faci capitole noi..Si mai ales ca nu am la ce så ma uit la tv.Cred ca ma bag la suedezi poate macar un film bun ceva prind.

Iulika, cea mai fericitå 31+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Aida la noi nu este un magazin mare..nu pot sa-ti spun cati metri patrati, dar asa, cat sa incapa 3-4 caruciare expuse, 3 patuturi, si rafturi cu lucrusoare; eu ma gandesc ca este mai mare la voi din moment ce a zis tanti ca daca nu au un anume produs, il aduc de la Tm;
Multumesc mult! nu vreau sa faci drum pana acolo..idea este ca noi am vazut patut pliabil 2 nivele cu 400 si carut cu landou, scoica la 1700 (8 kg greutate, roti din cauciuc..nu prea imi place culoarea, dar deee..)..ni se pare ok, nici prea ieftin, dar ne-am descurca;
Ideea este ca noi ne tot gandim sa mergem in ungaria acum la jumatea lunii..si nu stiu daca am iesi mai ieftin cu vecinii..asa, nu mai bine dau o fuga in TM?

Dana 26s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

va invit la cap nou AICI

Mergi la inceput