Burtici fericite de septembrie-octombrie (88)
Raspunsuri - Pagina 18
katteryna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Oare cand ajung la 1000 de mesaje mai primesc o steluta sau oare ce se intampla ? ![]() ![]() Sau poate pot si eu sa-mi scriu sub nick: "mami de steluta..." sau ma rog, cum au unele fete ..... ![]() ![]() ![]() |
Pai am vazut ca ai 1600 de puncte. Eu stiu ca poti sa-ti scrii la profil cu 1000.Verifica in "contul meu" "foloseste punctele"
31+ cu floricica
RAISA MARIA
Dana15 spune:
Buna seara mamici!
Am iesit si noi putin din casa, la plimbare prin mall.. la aer "curat" cica, macar era conditionat
, ca la noi acasuca ne perpeleam ca puii la rotisor
Ana, Uve, Iulika
multumesc de aprecieri! Uve nu este obligatorie dunga, eu am hiperpigmentatia aceasta pe burtica, dar am scapat (deocamdata) de cloasma gravidica care ar putea sa apara pe fata..plus, ca pe burtica am o gramada de par
..detaliul acesta extrem de sexy cred ca nu l-ati observat![]()
Astazi mi-a zis o tanti in magazinul Z cu hainute de bebe (
) "vai dar e mare burtica"..m-am uitat urat! scuteste-ma! asta dupa ce acum o luna mi se zicea ca-i mica!
oamenii astia...
Hatsumomo..cum te cheama pe tine de fapt? (daca ne-ai mai spus, sa scuzi memoria scurta
)..imi place Sabin! dar Leon, cred ca este cel mai usor de pronuntat..succes la ales!
Mi-ati facut pofta de pufuleti!
asta mancam eu in sesiune in sala de lectura
..ii tineam in gura pana se topeau, de teama sa nu-mi deranjez colegii![]()
Lucia cum mai esti cu raceala? trebuie sa o dovedesti pana la urma!![]()
Maria spor la citit!
Dana 26s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Roxxy80 spune:
S-ar putea sa-ti dau o veste buna. Te duci in stanga ecranului la foloseste punctele si acolo vei vedea cate puncte ai acumulat pana in prezent si cu ele poti cumpara acest drept (nu stiu cum sa-i spun) de a-ti scrie sub nick ceea ce doresti (de exemplu, cum e scris la mine: mami de minune Matei).
| citat din mesajul lui lutoniana Oare cand ajung la 1000 de mesaje mai primesc o steluta sau oare ce se intampla ? ![]() ![]() Sau poate pot si eu sa-mi scriu sub nick: "mami de steluta..." sau ma rog, cum au unele fete ..... ![]() ![]() ![]() Cea mai fericita 30 + cu ![]() |
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 29+
katteryna spune:
Gata!Cobor la magazinul de la scara sa-mi iau pufuleti Gusto!
31+ cu floricica
RAISA MARIA
katteryna spune:
Luto si eu iti impartasesc experienta cu pulpitele...ma misc ca o macara si am inceput sa ma umflu de zici ca ma pompeaza cineva...
31+ cu floricica
RAISA MARIA
Iulika29 spune:
wow ce mi-am pus la nume..
Am invatat azi ceva.
Iulika, cea mai fericitå
31+cu
Bruce Nicholas
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui katteryna Gata!Cobor la magazinul de la scara sa-mi iau pufuleti Gusto! ![]() 31+ cu floricica RAISA MARIA![]() |
Ce-ti paså..Cat lux ..'Ehh ma duc la magazinul blocului'..Si aici la ora asta toate sunt inchise, nu mai zic magazine la scara blocului nu existå..
Iulika, cea mai fericitå
31+cu
Bruce Nicholas
Dana15 spune:
Am fost la magazinul Premaman, de la noi din mall...am vazut chestii care ne interezeaza:patut pliabil, carucior avand preturi la care nu ne asteptam (adica,..potrivite, ne-am perimite si noi
); mi-au dat un "almanah" de studiat acasa si mi-au spus ca pot aduce de la Timisoara sau daca nu, din Belgia tot ce este in cartoiul asta
..fain! ma intrebam, oare magazinul din Timisoara este mai mare? poate Aida stie...si mai era o mamicuta din TM;
Dana 26s
Dana15 spune:
| citat din mesajul lui Iulika29 Iulika, cea mai fericitå 31+cu Bruce Nicholas |
Iulika ce ai pus la nume?! ca nu pricepe neuronul suvitat

Dana 26s
Dana15 spune:
Deci..o sa inebunesc cu "almanahul" in mana
..de pe fiecare pagina vreau MACAR un lucru! ghinionul meu ca nu sunt puse preturile..ca de le vedeam, ma calmam instant!
Dana 26s