Burtici fericite de septembrie-octombrie (88)
Raspunsuri - Pagina 17
Iulika29 spune:
Luto eu dadusem comanda si de covrigi din aia 'fugariti' se chemau..Doamne ce mai mancam la mare sfori peste sfori. dar 3 zile pe buss cred ca se intareau..Acu ma lipesc de vreun roman de pleaca acasa cu avionul ca tac-pac cu avionu e mai rapid..Så imi aduca muulte sfori..![]()
Na ca v-am facut 

Iulika, cea mai fericitå
31+cu
Bruce Nicholas
lutoniana spune:
Selenico ma bucur ca ai ajuns si tu la cursuri, afli o gramada de informatii necesare si interesante. Sa ne povestesti tot tot tot.
Si e mult mai placut sa discuti cu cineva decat sa citesti pagini intregi pe net...eu una am obosit de cat am citit in fata calculatorului...cred ca dupa ce intru in concediu incep cu "carti fizice"...tolanita in pat....si dand paginaile cu degetul....mi-e dor sa fac asta.
Cea mai fericita
30 + cu 
selen80 spune:
si eu tot printre pufuleti ma scald la ora asta..mai nou (de fapt de vreo 2 ani..) boala mea sunt "veverita pofticioasa"
daca mai primiti pachete, sa cereti o punga si din astia, ca-s mortali!
UNombun, mie la dr nu-mi spune marimea, mai zice ea "col lung si inchis", printre altele asa....doar in raportul de la herghelegiu, de la morfologie, am vazut scrisa marimea....dar sunt si controale la care nu-mi zice nimic de col, asa ca eu presupun ca e ok....no news is good news, right? ![]()
31+ cu
Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
selen80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Selenico ma bucur ca ai ajuns si tu la cursuri, afli o gramada de informatii necesare si interesante. Sa ne povestesti tot tot tot. Si e mult mai placut sa discuti cu cineva decat sa citesti pagini intregi pe net...eu una am obosit de cat am citit in fata calculatorului...cred ca dupa ce intru in concediu incep cu "carti fizice"...tolanita in pat....si dand paginaile cu degetul....mi-e dor sa fac asta. ![]() Cea mai fericita 30 + cu ![]() |
da, si eu ma bucur, mai ales ca a zis ca va atinge multe subiecte care ne preocupa pe toate la ora asta...sper sa va ajute si pe voi informatiile cu care ma intorc, ca pana acum noi am cam "profitat" de mamicile cu experienta

iar cu cartile..cam asa e....cateodata mai deschid si eu cate un articol de pe net, dar parca nu am rabdare sa-l termin....de aia as vrea sa-mi iau o carte, dar inca nu m-am hotarat pe care...sper sa reusesc pana nasc ca mult n-ar mai fi

31+ cu
Ebru PRIMA POZA!nunta
9 luni
lutoniana spune:
Mimika mi-am adus aminte si eu...ca tu parca imi spuneai ca ai ceva cunostinte studioase in Luton, asa-i ?
E faina universitatea de aici si predomina studentii straini ca in orice alta facultate din UK.
Cea mai fericita
30 + cu 
lutoniana spune:
Selen e bine ca aveti si ceva gimnastica, cred ca prinde foarte bine. Dar de ce ati fost numai doua fete ?
Eu am o mare lene dar constientizez ca nu e bine, apropos de gimnastica....Imi cresc pulpitele pe zi ce trece si cred ca ar fi un adevarat festin pt un canibal...asa sfaraind pe gratar.
Nu este vorba exclusiv de partea estetica ci si de sanatate...ma misc mult mai greu si nu pot face toate miscarile pe care mi le doresc.
Imi doresc sa vina bebitza si sa ma refac...si sa nu-mi mai fie atat de lene...... ca este un sentiment groaznic.
In alta ordine de idei Selen cand mergi sa inveti salsa ? ca am vazut ca a venit o scoala din Brazilia 
pe litoral.
Cea mai fericita
30 + cu 
lutoniana spune:
Oare cand ajung la 1000 de mesaje mai primesc o steluta sau oare ce se intampla ? 

Sau poate pot si eu sa-mi scriu sub nick: "mami de steluta..." sau ma rog, cum au unele fete .....

Cea mai fericita
30 + cu 
Iulika29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Oare cand ajung la 1000 de mesaje mai primesc o steluta sau oare ce se intampla ? ![]() ![]() Sau poate pot si eu sa-mi scriu sub nick: "mami de steluta..." sau ma rog, cum au unele fete ..... ![]() ![]() ![]() Cea mai fericita 30 + cu ![]() |
Sau "mami de stelutz"
Iulika, cea mai fericitå
31+cu
Bruce Nicholas
mimika spune:
...sau mami de dovlecel (dovlecica)
...Da, Luto, eu ziceam ca am o cunostinta acolo la universitate. Sora prietenei lui frate-mio. Imi promisese cumnatica ca ma ia si pe mine in vizita pe acolo, dar s-au bagat grasii in program
. Eu am vazut azi niste lucrusoare frumoasa de bebici la C&A in Militari. Un pic cam scumpute pentru mine dar foooarte frumusele. Mi-au placut niste costumase cosmonaut, de alea groase, cu urechiuse, dar erau vreo 800 de mii. Si nu mi-a venit sa dau 1 mil 600
. Poate la iarna o sa am alta parere, dar acum era prea cald![]()
30+
Matei Aram si
Luca Ezram
Grasii mei iubiti
selen80 spune:
Lutoniana, am fost doar 2 fete pt ca la noi se platesc aceste cursuri
si probabil nu multe stiu de ele, sau nu vor sa dea atatia bani, habar n-am...si eu speram sa fim mai multe, ca mai impartaseam din experiente, poate ne imprieteneam, ieseam apoi cu copilasii la plimbare impreuna....
dar cine ti-a zis ca nu stiu deja salsa, ha?
glumesc, nu stiu ![]()
si eu vreau stelutze 
31+ cu
Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni