Burtici fericite de septembrie-octombrie (88)
Raspunsuri - Pagina 16
alex25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui katteryna Alex vazut pozicile cu hainutele si sunt superbe! Sa le folositi sanatosi! Sterilizatorul 3 in 1 e super tare! Vreau si eu asa! 31+ cu floricica RAISA MARIA![]() |
Ma bucur ca v-au placut, astazi am mai cumparat cate ceva, dar nu am apucat sa fac poze....sterilizatorul este super, l-am luat de la Baby expo si nu a fost scump, cam 200 ron....au si site, daca va intereseaza, cel putin asa imi aduc aminte.

----------------------------------------------
Alexandra
27+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra 
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
alex25 spune:
| citat din mesajul lui selen80 scrisesem deja mesajul si l-am pierdut, mi-a iesit cablul din laptop ![]() Unombun, intreb, cum sa nu, de ce sa ma supar?! eu cred ca nu ar fi nici o problema, fiind vorba de ceza te programezi dinainte, vii cu dosarul de analize, si gata....fiind la inceput, eu nu cred ca ar refuza un posbil "client".... numai te rog sa-mi mai aduci aminte marti, ca miercuri mai ajung acolo...si stau mai prost cu memoria perioada asta eu sunt pe aici, dar am facut mancare... Alex, sa poarte lucrusoarele sanatoasa, prosopel din ala am si eu, de la ikea 31+ cu Ebru PRIMA POZA!nunta 9 luni |
In poza cu tampoanele de san mai sunt protectii ptr mameloane din silicon, crema ptr mameloane de la Bioclin si cam atat.

Alexandra
Alessia Ruxandra 
uve_got_mail spune:
Dana, simpatica burtica!
Eu nu am dunga aia neagra pe burtica....e obligatorie?![]()
26+ , mami de
Sarah Maria
alex25 spune:
Manga, ai mare grija de tine, nu face efort si ar fi bine sa mergi si la un cabinet particular, asta daca nu ai fost deja, tinem pumnii sa fie ok!
Selen, e minunat ce spui tu acolo despre clinica particulara, din pacate si eu as fi vrut, dar in Bucuresti, cu totul ajungi pe la minim 7000-8000, de unde atatia bani?
Ellenutza, mor cand aud de probleme la servici, multa bafta!
Doamne, ce burtici frumoase aveti, si ce slabe sunteti, eu chiar nu pot sa pun poze, sunt cat o balena, si nu e sarcina principala vinovata, aveam si inainte muuuuuuult mai multe kg decat ar fi fost normal, din pacate iau si acum destule, mi-e efectiv groaza.

Alexandra
Alessia Ruxandra 
selen80 spune:
| citat din mesajul lui uve_got_mail Dana, simpatica burtica! ![]() Eu nu am dunga aia neagra pe burtica....e obligatorie? 26+ , mami de Sarah Maria |
nici eu nu o am, si nu e obligatorie
31+ cu
Ebru PRIMA POZA!nunta
9 luni
unombun spune:
cum ati aflat voi la eco de col,marime,etc.?eu cred ca am ajuns la eco performant din moment ce s-a vazut buza superioara a copilului,coloana,etc...la o doctorita care a stat atenta,dar nu mi-a zis nimic de col.La eco normal vi s-a spus de col??
Iulika29 spune:
Buna fetelor..Abia am intrat in caså..Am fost la plimbat..Pe la soacra apoi la nasica ..a primit pachet din Romania si a primit si pufuletii mei 'gusto'

Acu va scriu printre pufuleti.![]()
![]()
Dana vazut burtica de sexyy mamma..

Manga nu ne asteptam la astfel de vesti de la tine, dar ai grija de tine si ai grija mamå si tu cu bagajele .. sigur de la asta ti s-a tras

Katteryna sa mai faci probe si så te tragi in poze la fiecare
Frumusica foc..
Iulika, cea mai fericitå
31+cu
Bruce Nicholas
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui Iulika29 Buna fetelor..Abia am intrat in caså..Am fost la plimbat..Pe la soacra apoi la nasica ..a primit pachet din Romania si a primit si pufuletii mei 'gusto' ![]() ![]() ![]() ![]() Acu va scriu printre pufuleti. |
Woowwww...si eu am gasit aici ceva pufuleti la polonezi dar nu sunt ca Gusto

.Astea sunt sechele din facultate

pe langa Eugenii 

Cea mai fericita
30 + cu
techila spune:
cristina ana - eu de la inceputul sarcinii i-am zis lui sotz ca daca nu imi ia scaun d-ala eu nu mai nasc si a prestat in consecinta. l-am luat de la babyexpo cu 7 sau 8 mili, dar acum ma oftic pt ca l-am vazut p-ala de la kika- si mie se pare ca e mai moale....ma rog, acum calul de dar nu se mai cauta pe la dintisori, am cerut si mi s-a luat, ce fitze sa mai fac acu'?
manga, imi pare rau de treaba cu colul, daca te consoleaza (desi nu cred) suntem multe care avem recomandari de stat in pat....probabil ca aveai planuri de romanica, dar asta e, sa vina toata lumea sa te vada in pat. si daca tot vin, sa vina cu cadoaie si alte bunatati
. te vei uita la telenovele....all day long
happy_uka - La multi ani si de la noi!!!!
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (30+) de 2 putze
si 
MangaGirl spune:
buna seara burtici,
multumesc de mesaje. intr-adevar eco-ul de la maternitate e 2d si nu cred ca vede chiar tot. imi zicea ca totul e ok cu copilul, dar ca am nevoie de repaos. nu mi-a dat nici un fel de tratament. voi merge sp viitoare la un cabinet privat sa fac un eco k lumea si sa vad ce e cu colul. sange nu a mai curs, doar ceva maroniu, dar e drept ca doar in pat am stat. voi reveni cu vesti. ma duc in pat :( am inceput sa citesc caterina de medici a lui balzac...va fac un rezumat, dk vreti :))))

MangaGirl :-)
27+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com