Burtici fericite de septembrie-octombrie (88)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Manga, imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva, si ca nu te poti bucura de zilele petrecute in Romania. Eu stiu ca se poate inchide colul la loc, dar trebuie stat numai la pat, si cu tratament corespunzator. Colul stiu ca se deschide de la contractii, nu de la miscarile copilului, si cum tu ziceai ca ai avut contractii dureroase,.... Dar daca o sa stai numai in pat si o sa faci ce zice medicul, sigur o sa fie bine!
Aida, foarte frumoase lucrusoarele cumparate de sot!!! Asa ma impresioneaza pe mine barbatii care cumpara hainute la copil din proprie initiativa, se vede bucuria si emotia cu care il asteapta pe bebe!
Dana, tu esti miss fotomodel de-a dreptul!!!! Imi place de mor de tine, esti ca o zana, cu coronita aia de flori in cap!
Miha, felicitari pentru fetita ta cea desteapta!!! Te cred ca esti tare mandra de ea! Sa ne mai scrii, ca iti simtim lipsa!
Katerina, Iulia, am vazut si burticile voastre frumoase!!!! Mai, dar numai fete frumoase sunt la noi la odisee!!
Uka, La multi ani fericiti si sa ai parte numai de bucurii toata viata!
Ellenuta, dar unde lucrezi tu, mama, de in fiecare week-end ne saluti voios de la munci!??!!! Pai daca e vorba de micsorat salariile, ia baga tu un concediu, asa, de nervi!
Selene, pare minunata clinica de care povestesti tu! Si eu sunt de parere ca daca situatia financiara o permite, se merita sa nasti la privat. Macar ramai cu o experienta frumoasa in urma nasterii, si nu una traumatizanta, cum din pacate se intampla asa de des in spitalele de stat! Acuma nu generalizez, stiu ca exista si medici cu suflet care nu isi bat joc de pacienti, dar din pacate am citit si atitea cazuri horror, care m-au revoltat la maxim!
Unombun, pe site-ul de la Medlife ai intrat sa vezi preturile la nastere? Costa 5000 RON nasterea, dar se adauga zilele de spitalizare, 100 EUR/zi. Si cica nu mai dai nimic in plus. Acuma nu stiu daca e chiar adevarat, dar ma gandesc ca Bucurestiul e totusi mai aproape de Ploiesti decat COnstanta.
Eu ieri am fost in KIKA si am vazut un fotoliu de alaptat care m-a dat pe spate! Era asa, ca un fel de balansoar, si avea si un scaunel in fata pe care iti puneai picioarele si care se balansa si el. SI era captusit cu un fel de sapteluta super moale. Nu imi venea sa ma mai ridic de pe el. Dar din pacate costa 600 sau 700 ron, nu mai tin minte exact (era la reducere de la 1000 RON ). Daca nu eram in amenajari cu casa, poate aveam si tu parte de asa ceva, dar in situatia de acum nu imi permit su nici o forma sa mi-l cumpar. Oricum, la el mi-a ramas gandul!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 29+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hatsumomo spune:

salut burticele de cand n-am mai intrat am pierdut firul total am fost foarte ocupata cu citirea articolelor care par interminabile si tot n- am reusit sa le termin si bieninteles fiind atat de multe pe o ureche mi -au intrat si pe alta mi -au iesit dar gata de acum m-am hotarat sa tin pasul iar pentru inceput o sa vin cu noutati despre noila eco o sa merg peste cate va zile deci momentan nu am noutati despre micutul meu dar eu simt ca este bine .Suntem intr-o mare dilema cu numele care ne da asa o bataie de cap si iaca de ce :-daca aleg un nume romanesc ba nu-l pot pronunta japonezii ba ca se prescurteaza si inseamna nu stiu ce pe limba japoneza ba ca suna ca nume de fetitza iar cu numele japoneze nu sunt eu de acord din dif motive intr-un final am ales desigur eu ,cateva nume care par sa nu aiba probleme (dar la care sotul tot da din colt in colt ca nu -i suna bine la urechea lui japoneza) si vreau sa vi le spun si voua locul intai -Sabin ,locul 2- Darius ,locul 3 -Leontin locul 4-Leon si tare as vrea sa ne hotaram ca s ai pot spune puiului meu pe nume . in rest am cumparat si eu cateva lucrusoare pt bebei asa dupa ochiul meu nepriceput cateva le am descifrat citind eticheta pe care scria underwear si a priceput si capsorul meu ca nu sunt haine de iesit afara dar tot nu stiu cum am sa le combin si cam atat momentan pupici pe burtici si o zi placuta in continuare va doresc

29 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Salutare!

Mai intai vreau sa urez si eu LA MULTI ANI pt Happyuka si pt Uve (cu putina intarziere)

Maria, nu vreau sa te speri dar trebuie sa ai mare grija de tine daca colul e putin deschis. Sper ca ti-au facut si eco ca sa vada mai bine ce se intampla pe acolo. Uite eu am colul f scurt si se scurteaza de la luna la luna si in acest caz dr meu e f exagerat cu cerintele: multa odihna (nu trebuie sa stau numai la pat, dar cel putin 2-3 ore pe zi tb sa stau la orizontala), interzis total sexul, nu am voie sa fac miscari bruste, nu carat, nu ridicat. Desi mi-a fost super greu (avandu-l pe Matei), chiar am respectat aceste reguli. Aceeasi problema cu colul am avut-o si la Matei si pt ca am stat cumintica am ajuns pana la 39 de saptamani fara sa se deschida.

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Hatsumomo, mie din numele alese de tine cel mai mult imi place Darius, dar cred ca cel mai usor de pronuntat in diverse limbi este Leon. Poate te mai sfatuiesc si fetele!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 29+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

cristina lucrez in presa ....

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Cristina multumesc
Stiu de care fotoliu zici.Dar lasa ca si un fotoliu normal dar confortabil poate fi ok pt alaptat, nu?
Hatsumomo din numele alese de tine sunt topita dupa Sabin si Darius Sper ca unul din ele sa-i sune bine si sotului,as sugera chiar sa i le repeti zilnic poate i se obisnuieste urechea

31+ cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Hatsumoto, si mie imi place mult Sabin, iar cel mai usor si "international" mi se pare Leon...

Cristina, eu mi-am luat fotoliu de la Ikea, din acela poang sau ceva de genu era 200 si ceva de ron, si avea si pt pus picioarele, mai costa si ala 100 si ceva de ron....dar oricum e mai putin de 6-700 mie mi se pare f comod, acum stau in el cu laptopul in brate..

31+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Salutare fetele,
ma lupt aici sa prind si eu loc la calculator si cand colo ce gasesc ? liniste si pace si voi plecate in vacanta
Mangulico sanatate multa si ai grija de tine.
Eu habar nu am ce sa zic dar vad ca fetele te-au mai intrebat una alta....ca sa te sfatuiasca, sa raspunzi daca poti.
Daca ti-a dat si tratament, daca ti-a facut si eco...
Stai intinsa si daca e nevoie citeste toata biblioteca, Sasha sa fie bine
Cristina cunosc fotoliul, e si aici ...tot asa scump numai ca eu am gasit mult mai ieftin si pe E-bay....dar nu avem acum unde sa-l punem doar daca ne vom muta.

Cea mai fericita 30 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Buna!
Happy_uka, la multi ani, sa fii sanatoasa si tu si bebele si sa te mai vedem pe aici!
Roxxy, Manga, multumesc pentru urari! - si daca am mai omis pe cineva imi cer scuze.

Manga, imi pare rau ca treci prin asta - stiu ca se recomanda repaus, asta e cel mai bun tratament, asa ca ai grija de voi si stai linistita!

Eu am avut socrii in vizita azi si am invatat sa folosesc oala sub presiune...mi-era frica sa nu bubuie pana acum. Si am fiert fasole...asa ca am fasole felul unu, fasole felul doi- si noi cred ca o sa devenim doua petarde Sunt foarte entuziasmata ca stiu ce sa fac cu oala asta pentru ca le pun la fiert repede, repede si nu mai trebuie sa dau ture bucatarie dormitor...

26+ , mami de Sarah Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Samburica mea e foarte activa, nu stiu cum o sa reusesc sa dorm de acum inainte, adica simt in somn cum misuna pe acolo - sper ca marti cand o sa vad doctorul sa imi faca si ecografie...Si daca e prea cuminte, stau 5 minute pe dreapta si o activez instant

26+ , mami de Sarah Maria

Mergi la inceput