Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (28)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

neata!

la multi ani sarbatoritilor de astazi!

am reusit sa incarc pozele pe picasa..nu mergea cu opera si am intrat cu explorerul..multumesc simina!

asa ca poftiti sa va uitati si la puiul meu frumos
http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Leeloo21?locked=true#

si un we placut!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leeloo21

neata!

la multi ani sarbatoritilor de astazi!

am reusit sa incarc pozele pe picasa..nu mergea cu opera si am intrat cu explorerul..multumesc simina!

asa ca poftiti sa va uitati si la puiul meu frumos
http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Leeloo21?locked=true#

si un we placut!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

E tare scump Tudor si are un zambet smecheresc. Si tare imi place si de mamica lui tanara, frumoasa si vesela

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Fetelor nu stiu ce s-a intamplat, dar noi suntem potopiti de caldura. Olandezii intotdeauna se plang de vreme: ba ploua, ba e frig, ceata, vant... acum au ajuns sa se vaite si de cald. De vreo 2 saptamani e o canicula mult mai afurisita decat in Romania. Desi sunt in jur de 30 de grada umiditatea e foarte mare. Cum iesi afara din casa transpiri instant si de abia poti sa respiri.

Noi ne-am delectat miercuri cu o intalnire de bbei. Am avut lectia finala la yoga pentru gravide si fiecare a venit sa prezinte ce a purtat in burtica. A fost super! Nu am fost surprinsa sa constat ca puisorul meu era cel mai siluet. Ma asteptam . Dar am fost surprinsa ca era cel mai blond dintre olandezi...si cel mai lungutz.

Am pus si vreo2 poze:
http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Manuella77?locked=true#5354500253775896114

Desi am plans cu lacrimi de crocodil ca nu vreau sa ma intorc la lucru si am facut din asta un mare stres...sunt tot mai incantata. Ieri chiar ma gandeam...oare sunt o mama rea ca ma simt bine si fara el? Am ajuns la concluzia ca nu! Putina distanta e binevenita, iar revederea e asa de dulce si iubirea tot mai mare. Chiar daca timpul petrecut impreuna s-a redus cantitativ, eu zic ca s-a imunatatit calitatea.
Si...inca ceva...culmea...ma simt mai odihnita dupa o zi la servici (inclusiv naveta) decat dupa o zi acasa cu micul 'vitamina'

Mamica de Radu (01.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

neata tufete

am adus pozele promise, is mai in cuada la album

http://picasaweb.google.com/anca.bouny/DragoanaLuna2Luna3#

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shasa

Gata mamici acu' ma retrag si eu. Va pupacesc si sa imi tineti pumnii ca duminica suntem nasi de cununie si parca am ceva emotii. Nu stiu daca mai intru pana luni. Asa ca va si promit sa pun poze cu noi nasicat de curand le voi avea. Sper sa nu ne facem finuii de ras

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

nasie placuta si v-asteptam cu pozele

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Buna dimineata!!!

LA MULTI ANI Rares Constantin, Erin Alexandru

LA MULTI ANI!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Manuela77

Fetelor nu stiu ce s-a intamplat, dar noi suntem potopiti de caldura. Olandezii intotdeauna se plang de vreme: ba ploua, ba e frig, ceata, vant... acum au ajuns sa se vaite si de cald. De vreo 2 saptamani e o canicula mult mai afurisita decat in Romania. Desi sunt in jur de 30 de grada umiditatea e foarte mare. Cum iesi afara din casa transpiri instant si de abia poti sa respiri.

Noi ne-am delectat miercuri cu o intalnire de bbei. Am avut lectia finala la yoga pentru gravide si fiecare a venit sa prezinte ce a purtat in burtica. A fost super! Nu am fost surprinsa sa constat ca puisorul meu era cel mai siluet. Ma asteptam . Dar am fost surprinsa ca era cel mai blond dintre olandezi...si cel mai lungutz.

Am pus si vreo2 poze:
http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Manuella77?locked=true#5354500253775896114

Desi am plans cu lacrimi de crocodil ca nu vreau sa ma intorc la lucru si am facut din asta un mare stres...sunt tot mai incantata. Ieri chiar ma gandeam...oare sunt o mama rea ca ma simt bine si fara el? Am ajuns la concluzia ca nu! Putina distanta e binevenita, iar revederea e asa de dulce si iubirea tot mai mare. Chiar daca timpul petrecut impreuna s-a redus cantitativ, eu zic ca s-a imunatatit calitatea.
Si...inca ceva...culmea...ma simt mai odihnita dupa o zi la servici (inclusiv naveta) decat dupa o zi acasa cu micul 'vitamina'

Mamica de Radu (01.04.2009)

Manuela iti dau perfecta dreptate Si eu ma simt bine cand plec de-acasa pe vreo 2-3 ore si la fel ma gandesc daca sunt o mama rea. Dar este exact cum zici si tu, te intorci cu alte forte si o mica pauza este foarte bine venita. Chiar daca plec prin oras cu treaba pe mine ma relaxeaza

Mergi la inceput

Manuela acum am vazut si pozele cu sirul de copii si atata am ras Iar Raducu blondutu este

Mergi la inceput

Chatonel super pozele cu familia in ochelari Dragoana e cea mai tare

Mergi la inceput

manuela, super pozele! mai ales unde-s toti BBi insirati :)

am vazut si domnisoara lui carmenada, e o scumpa!

bineinteles ca am mai trecut si pe la printesa dintisor :)

vazut si baiat zimbaret de leloo, dar mie imi place mai mult acolo unde plingea :)

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput