Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (28)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adee

Citat:
citat din mesajul lui doranna

bubulina1, Shasa,
si noi facem botezul pe 11 iulie

_

Mami fericita de Iulia-Alexandra (23.03.2009)

si noiiiii si mi-am cautat rochie si m-am enervat rau de tot ca nu mi-am gasit nici macar una care sa ma incapa la sani macar mi-am gasit un sutien, de la jolidon, marimea 85 E

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Wow acum am vazut Deja suntem 4. Hai fetelor cine se mai crestineaza pe 11 iulie

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

fetele, sint dezolata, dar inca nu primii pozele, asa ca mai asteptam pina sa vedem dragoana mortala :)

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Asteptam cum sa nu....ca doar ne plac pozele cu dragoana

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Gata mamici acu' ma retrag si eu. Va pupacesc si sa imi tineti pumnii ca duminica suntem nasi de cununie si parca am ceva emotii. Nu stiu daca mai intru pana luni. Asa ca va si promit sa pun poze cu noi nasicat de curand le voi avea. Sper sa nu ne facem finuii de ras

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna dimineata!!!

LA MULTI ANI Rares Constantin, Erin Alexandru

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui joanna27

am citit un pic din urma...nu pot sa dorm
Ela ,Saby.. nu renuntati la laptele vostru daca aveti..si inca ceva pt regurcitari deses si cantitative noua pediatra ne-a recomdata Metroclorpramid picaturi de 3 ori cate 2 pic inainte cu 30 min de masa..macar o saptamana sa le da-ti constant..in plus sa puneti bebele sa ragaie des in timpul mesei..eu de ex dupa fiecare 5 min il pun si patutu e putin ridicat in partea capului..la noi au functionat cat de cat..noi nu avem cum sa nu vomitam
Pisikparca voi faceti tratament pt reflux nu? ce v-a dat medicul?
Adee am trimis pm..confirmaleste de primire

super obosita de berbecut plangacios DARIUS ANDREI (27.03.2009)

Neata tuturor,

Vroiam sa intaresc cele spuse de Joanns mai sus: Metroclorpramid se recomanda pentru stimularea lactatiei!
Eu am citit prospectul, este recomandat in general pentru altceva dar ca reactii "adverse" are galactoree si hiperprolactinemie. Am o amica care este pediatra si chiar ea a luat ca sa aibe lapte pana la 8 luni pentru baietelul ei.
Referitor la stimularea prolactinei prin alaptatul de noapte eu stiu ca e bine intr-adevar ca macar o data pe noapte sa suga bb, acum nu stiu daca prin muls se intampla acelasi lucru...

Nu cred ca trebuie sa va faceti probleme de constinta daca aveti mai putin lapte. Insasi stresul scade lactatia.

Mamica fericita de Raducu (11.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Ia priviti ce face catelul meu toata ziua:

http://family.webshots.com/album/573343307paHXoM?vhost=family

20+ cu Andreea

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!

Profita si el de ultimile momente cand e cel mai important membru al familiei...ca la venirea Mazaricii va trece pe locul 2.

Stii ce o sa se intample? O sa fie foarte protector cu ea si se va purta ca si cum ar fi fata lui si nu al vostru...

Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul)

30 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui joanna27

Gigilicacu mii de scuze te anunt ca numai azi am reusit sa trimit spre voi ceva(adica nepotica mea) ca eu de abia suflu de 2 zile. Ce ii pregatisem lui Victor nu mai e bun.. si asa imi pare de rau ,i-am luat altceva da nu mai e asa de special...\
Esti mortala cu morcovii aia

Despre noi : am fost la control, medicul spre surprinderea mea a fosy multumita de cat a luat berbecutu in greutate..o sa asteptam clar pana la 6 luni sa vedem cu operatia..nu ma lasa sa dau completare lapte praf si nici diversificarea sa nu o incep mai repede de 6 luni.Am facut si noi rotarixu...nu a facut febra, dar e tare miorlait si nu vrea decat in brate , de dormit a dormit cu noi in pat dar nu dorme nici asa calumea...sper ca in noaptea asta doarme mai bine
Ma simt cam nasol nu stiu de ce..asa ca ma bag la pat.
Noapte buna

super obosita de berbecut plangacios DARIUS ANDREI (27.03.2009)

Intentia conteaza si faptul ca e de la tine. Ce am primit de la Monica a purtat Victor de 100 de ori ...

Tu de ce nu te simti ok? Ai grija de tine, te rog!

Il pupam pe Darius. Ne bucuram ca e luat in greutate. Am si eu o intrebare tampita...sau eu sunt tampita...dar nu stiu ce operatie trebuie sa ii faci lui Darius?...

30 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Denisa, ce-mi place mie la Adela barbita, si cum i se scurg falcutele.
Ia uitati ce am gasit nou in albumul de picassa.
Lucia, pozele de azi cu rochita de la tati le-am pus atunci, cand am spus.

Printesa dintisor

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Pai...le-am vazut si mi-au placut la nebunie!

Acum, ca tot mi-ai amintit, am intrat iar sa o mai vad pe Printzesa Dintzishor. Ai o fetita foarte frumoasa. Cand zambeste i se lumineaza toata fatza si ochii ii stralucesc.
Unde ai scris "fetita lu' tata" ...e bucatzica rupta din Alex.

Va pupam si va dorim weekend placut.

PS Ce mai face Clau???

30 martie 2009

Mergi la inceput

Noi ne pregatim sa plecam la doctor pentru controlul de 3 luni. Revenim pe seara pentru info noi.

Si sa nu uit:

Rares Constantin, bebe de Greierash78
Erin Alexandru, de loryv

Paaaaaa.

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Buna dimineata!

La multi ani!
Rares Constantin, pui de Greierash78
Erin Alexandru, pui de loryv

Mamica de Radu (01.04.2009)

Mergi la inceput