Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (28)
Raspunsuri - Pagina 5

Ela78 spune:
Florinela79, ti-am raspuns la PM
Asa cu cantarele astea, eu il iau de bun pe cel de acasa.
Elena, mami fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

saby spune:
Ar fi fost bine sa fie cantarul de vina, dar si cel de la doctor si cel de acasa aratau la fel, adica 5 kg , iar pe cel de acasa care nu l-am folosit deloc pana acum l-am reglat dupa o sticla de 2L de apa deci mergea bine. Oricum mie mi se pare foarte putin pt 3 luni in ideea in care ea s-a nascut cu o greutate normala adica 3.200.
Sabina mamica fericita de Maia Andreea
http://www.flickr.com/photos/39734204@N04/

doranna spune:
bubulina1, Shasa,
si noi facem botezul pe 11 iulie
maine il las pe tati babysitter si merg la cumparaturi, poate gasesc ceva dragut; sa va spun sincer, eu inca nu am curaj sa merg cu Alexandra prin magazine; m-as fi incumetat in timpul saptamanii, dar nu in w-e;
uitati ce mi-a spus o prietena... ea este acum la bebe #2 si la ambii bebei, cand au inceput sa sara peste masa de la ora 2 (noaptea), n-a dormit frumos (cum am facut eu), ci s-a trezit si s-a muls (40+60ml); a facut treaba asta vreo 2 luni, iar acum e la aproape 8 luni si tot mai alapteaza fara probleme; zice ca d'aia a scazut lactatia, ca nu le-am mai "stimulat"... nu stiu ce sa zic, asa o fi, dar nu cred ca as fi putut sa ma scol la 2, sa ma mulg; cand a inceput fata sa doarma mai mult, parca m-am mai pus si eu nitel pe picioare
pana la urma am decis sa nu facem rotarix-ul si prevenar-ul; decizia am luat-o dupa multe discutii/ analize, etc si sper sa nu regretam;
in prezent am doua stresuri: unul legat de faptul ca nu-i ajunge laptele (pt ca a luat f bine in greutate, dr. ne-a recomandat sa nu-i dam supliment, dar eu ii dau 1 data pe zi un plus de 30ml) si celalalt, oarecum legat de primul, ca isi suge degetul mare; ma trezesc noaptea nu pt ca o aud plangand, ci pt ca suge zgomotos la deget; nici macar nu se trezeste. mama ma pune sa-i leg mana, dar nu stiu ce sa zic... astept parerile voastre!!!
_
Mami fericita de Iulia-Alexandra (23.03.2009)

Adee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doranna bubulina1, Shasa, si noi facem botezul pe 11 iulie ![]() ![]() _ Mami fericita de ![]() |
si noiiiii

poze

joanna27 spune:
Buna seara! In sfarsit intru si eu inainte de 12!
La Multi Ani ! SARBATORITILOR SA CRESTETI MARI SI SANATOSI.Pt mamici.
Felicitari printesei dintisor ..Luana.pt ea si mamica
Gigilicacu mii de scuze te anunt ca numai azi am reusit sa trimit spre voi ceva(adica nepotica mea) ca eu de abia suflu de 2 zile. Ce ii pregatisem lui Victor nu mai e bun.. si asa imi pare de rau ,i-am luat altceva da nu mai e asa de special...\
Esti mortala cu morcovii aia
Simina ce face mazarica.?
Saby nu te ingrijora asa de tare..nici noi nu avem mult peste 5 kg..dar pediatra mea nu ma lasa sa ii dau inca lapte praf si nici sa nu incep diversificarea mai repede de 6 luni..atata timp cat ia ceva in greutate mi-a zis ca e cat de cat ok..bine la noi e de vina si malformatia la stomacel..dar eu zic sa mai ceri o parere..in plus nu toti bebei sunt grasuni
Aris vezi ce sfaturi dau acuma referitor la greutate
Adee iti trimit pm in legatura cu eco
Elilove ma bucur ca ai mai intrat pe la noi imbratisari si
Despre noi : am fost la control, medicul spre surprinderea mea a fosy multumita de cat a luat berbecutu in greutate..o sa asteptam clar pana la 6 luni sa vedem cu operatia..nu ma lasa sa dau completare lapte praf si nici diversificarea sa nu o incep mai repede de 6 luni.Am facut si noi rotarixu...nu a facut febra, dar e tare miorlait si nu vrea decat in brate , de dormit a dormit cu noi in pat dar nu dorme nici asa calumea...sper ca in noaptea asta doarme mai bine
Ma simt cam nasol nu stiu de ce..asa ca ma bag la pat.
Noapte buna super obosita de berbecut plangacios DARIUS ANDREI (27.03.2009)

Adee spune:
citat din mesajul lui joanna27 Buna seara! In sfarsit intru si eu inainte de 12! La Multi Ani ! SARBATORITILOR SA CRESTETI MARI SI SANATOSI. ![]() Felicitari printesei dintisor ..Luana. ![]() Gigilicacu mii de scuze te anunt ca numai azi am reusit sa trimit spre voi ceva(adica nepotica mea) ca eu de abia suflu de 2 zile. Ce ii pregatisem lui Victor nu mai e bun.. ![]() ![]() Esti mortala cu morcovii aia ![]() Simina ce face mazarica.? ![]() Saby nu te ingrijora asa de tare..nici noi nu avem mult peste 5 kg..dar pediatra mea nu ma lasa sa ii dau inca lapte praf si nici sa nu incep diversificarea mai repede de 6 luni..atata timp cat ia ceva in greutate mi-a zis ca e cat de cat ok..bine la noi e de vina si malformatia la stomacel..dar eu zic sa mai ceri o parere..in plus nu toti bebei sunt grasuni Aris vezi ce sfaturi dau acuma referitor la greutate ![]() ![]() Adee iti trimit pm in legatura cu eco Elilove ma bucur ca ai mai intrat pe la noi ![]() ![]() Despre noi : am fost la control, medicul spre surprinderea mea a fosy multumita de cat a luat berbecutu in greutate..o sa asteptam clar pana la 6 luni sa vedem cu operatia ![]() Ma simt cam nasol nu stiu de ce..asa ca ma bag la pat. Noapte buna ![]() ![]() |
asteptam

poze

joanna27 spune:
am citit un pic din urma...nu pot sa dorm
Ela ,Saby.. nu renuntati la laptele vostru daca aveti..si inca ceva pt regurcitari deses si cantitative noua pediatra ne-a recomdata Metroclorpramid picaturi de 3 ori cate 2 pic inainte cu 30 min de masa..macar o saptamana sa le da-ti constant..in plus sa puneti bebele sa ragaie des in timpul mesei..eu de ex dupa fiecare 5 min il pun si patutu e putin ridicat in partea capului..la noi au functionat cat de cat..noi nu avem cum sa nu vomitam
Pisikparca voi faceti tratament pt reflux nu? ce v-a dat medicul?
Adee am trimis pm..confirmaleste de primire super obosita de berbecut plangacios DARIUS ANDREI (27.03.2009)

chatonel spune:
fetele, sint dezolata, dar inca nu primii pozele, asa ca mai asteptam pina sa vedem dragoana mortala :)
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose

shasa spune:
citat din mesajul lui saby De suparare am si uitat sa urez si eu ... ![]() ![]() Si o floricica pt mamici ![]() Sabina mamica fericita de ![]() http://www.flickr.com/photos/39734204@N04/ |
LA MULTI ANI si din parte mea chiar daca cu intarziere.
Si o floricica

Florin

New Life Is Born

shasa spune:
citat din mesajul lui doranna bubulina1, Shasa, si noi facem botezul pe 11 iulie ![]() ![]() maine il las pe tati babysitter si merg la cumparaturi, poate gasesc ceva dragut; sa va spun sincer, eu inca nu am curaj sa merg cu Alexandra prin magazine; m-as fi incumetat in timpul saptamanii, dar nu in w-e; uitati ce mi-a spus o prietena... ea este acum la bebe #2 si la ambii bebei, cand au inceput sa sara peste masa de la ora 2 (noaptea), n-a dormit frumos (cum am facut eu), ci s-a trezit si s-a muls (40+60ml); a facut treaba asta vreo 2 luni, iar acum e la aproape 8 luni si tot mai alapteaza fara probleme; zice ca d'aia a scazut lactatia, ca nu le-am mai "stimulat"... nu stiu ce sa zic, asa o fi, dar nu cred ca as fi putut sa ma scol la 2, sa ma mulg; cand a inceput fata sa doarma mai mult, parca m-am mai pus si eu nitel pe picioare ![]() pana la urma am decis sa nu facem rotarix-ul si prevenar-ul; decizia am luat-o dupa multe discutii/ analize, etc si sper sa nu regretam; in prezent am doua stresuri: unul legat de faptul ca nu-i ajunge laptele (pt ca a luat f bine in greutate, dr. ne-a recomandat sa nu-i dam supliment, dar eu ii dau 1 data pe zi un plus de 30ml) si celalalt, oarecum legat de primul, ca isi suge degetul mare; ma trezesc noaptea nu pt ca o aud plangand, ci pt ca suge zgomotos la deget; nici macar nu se trezeste. mama ma pune sa-i leg mana, dar nu stiu ce sa zic... astept parerile voastre!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _ Mami fericita de ![]() |
DORANNA chiar daca nu ai nascut in aceeasi zi cu noi, o coincidenta tot a fost, ca ai nascut la Elias

Florin

New Life Is Born