Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (28)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Chatonel super pozele cu familia in ochelari Dragoana e cea mai tare

Olga, mamica lui David iepurasul

merci, oli

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

neatza fetelor..stau si eu putin cu voi la o cafea..ca vad ca iar ma apuca durerea de cap

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar

POZE

produse naturale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Buna fetelor!

Scriu pe fuga, ca am niste zile super aglomerate, cu mers la o nunta, plecat la Valcea, bagaje nefacute evident, etc.
Am citit in diagonala, dar apuc sa raspund:

Joanna, noi facem de pe la 7 saptamani tratament cu losec (omeprazol) de 10 mg, intai 1/2 pastila si de 1 luna o pastiluta razuita si data cu ceiut dimineata + Motilium (initial 1,5 ml/zi, apoi 2 si acum 3 ml/zi). Il mai facem pana la 5 luni si gata, sper.

Saby, si noua ne recomandase Humana antireflux, dar mie mi-a fost teama de constipatie, dar acum imi pare rau, ca poate treceau mai repede durerile. Normal ca nu mai plange daca ii dai inainte Humana AR, pt ca este mai gros si ajuta la ingrosarea lapticului care vine dupa el, astfel incat nici sa nu il mai regurgiteze si nici sa nu ii mai vina acidul ala pe gat (mare belea in reflux, datatoare de urlete)

Iar acum, cateva poze special pentru ingerasul nostru iubit Alma, surioara ei printeza dintzisor Luana si mamica lor iubita Monica
http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/307#

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

neatza fetelor..stau si eu putin cu voi la o cafea..ca vad ca iar ma apuca durerea de cap

Fa un gest umanitar

POZE

produse naturale

Algocalmin fiola si un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:

Fa un gest umanitar

POZE

produse naturale

ia sa-i dam noi niste bice la durerea aia, poate prinde frica :)

pleaca de-aci, durere de cap de bogdanan! na, na, na!!

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

mersi mult fetelorOLga..atata algo am baut dupa ce am nascut..ca mi-e rau..si la durerea de cap...ce-o am..e apa de ploaie

Fa un gest umanitar

POZE

produse naturale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:

mersi mult fetelorOLga..atata algo am baut dupa ce am nascut..ca mi-e rau..si la durerea de cap...ce-o am..e apa de ploaie

Fa un gest umanitar

POZE

produse naturale

Atunci multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Neata!!!
Acum am venit si noi de la prima tura de plimbare si o tura de somnic la umbra. Mare noroc abvem cu parcul din Crangasi care este fix in fata blocului, doar traversam strada.
Vazut poze cu bebici frumosi foc.. Un Tudor de Leeloo frumusel la fel ca mamica lui si o printesa frumoasa cu niste ochelari tare smecheri .

Sabina mamica fericita de Maia Andreea
http://www.flickr.com/photos/39734204@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Iar acum, cateva poze special pentru ingerasul nostru iubit Alma, surioara ei printeza dintzisor Luana si mamica lor iubita Monica
http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/307#

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Super! Ce scumpa e Ana Bianca.
Si ce papati voi.

Am vazut si poze noi pe picasa.
Chatonel, e superba Izia. Ce ochelari de fitze aveti.
Manuela, superba poza cu expozitia de bebelusi. Iar freza lui Radu ma innebuneste.
Joanna, Doamne ajuta sa fie bine Darius, nici sa nu ajungeti la operatie.
Multumesc de aprecieri la adresa iubitei mele.

Printesa dintisor

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubulina1

Citat:
citat din mesajul lui joanna27

am citit un pic din urma...nu pot sa dorm
Ela ,Saby.. nu renuntati la laptele vostru daca aveti..si inca ceva pt regurcitari deses si cantitative noua pediatra ne-a recomdata Metroclorpramid picaturi de 3 ori cate 2 pic inainte cu 30 min de masa..macar o saptamana sa le da-ti constant..in plus sa puneti bebele sa ragaie des in timpul mesei..eu de ex dupa fiecare 5 min il pun si patutu e putin ridicat in partea capului..la noi au functionat cat de cat..noi nu avem cum sa nu vomitam
Pisikparca voi faceti tratament pt reflux nu? ce v-a dat medicul?
Adee am trimis pm..confirmaleste de primire

super obosita de berbecut plangacios DARIUS ANDREI (27.03.2009)

Neata tuturor,

Vroiam sa intaresc cele spuse de Joanns mai sus: Metroclorpramid se recomanda pentru stimularea lactatiei!
Eu am citit prospectul, este recomandat in general pentru altceva dar ca reactii "adverse" are galactoree si hiperprolactinemie. Am o amica care este pediatra si chiar ea a luat ca sa aibe lapte pana la 8 luni pentru baietelul ei.
Referitor la stimularea prolactinei prin alaptatul de noapte eu stiu ca e bine intr-adevar ca macar o data pe noapte sa suga bb, acum nu stiu daca prin muls se intampla acelasi lucru...

Nu cred ca trebuie sa va faceti probleme de constinta daca aveti mai putin lapte. Insasi stresul scade lactatia.

Mamica fericita de Raducu (11.04.2009)

eu am avut reactii nashpa de la acest medicament Metroclorpramid, crize adika dadeam capul pe spate ca la puii de gaina...am bagat in alerta tot spitalul, asa c anu recomand asa cu inima larga...si am mai vazut cazuri.
treb sa ma feresc de el toata viata.
asta a fost primul lucru care l-am zis kand ma mers sa nasc!!!!!!!!!!!!!!

Ariana-Maria

http://family.webshots.com/photo/2050865130105240956jYcSOM

Mergi la inceput