Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (28)
Raspunsuri - Pagina 22
pisigri spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui chatonel
vrem si noi inghetata! uita-te la desene aminate! :) ![]() Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
Cu placere dam inghetata da.....ne arati si tu poza cu Dragonu pletos?
Motanu meu ride de dimineata la pozele cu ochelarii...
Aii dreptate cu desenele, cica a aparut ice age3
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
dyana27 spune:
of mai fetelor ma mai suportati????? ca sunt tare plangacioasa acuma

; mi-a facut copilul o criza de plans oribila, a tipat intr-un hal de simteam ca mor langa el;; a adormit efectiv in timp ce urla, nici macar nu a mai mancat ( si ultima masa a fost la 5); p...a ma'sii cine s-o mai duce cu minunatii mei socrii

; ce sa le fac, sa le zic sa se joace cu el???????? pai la ei jucatul inseamn a maxim 20 de secunde de ciupit efectiv copilul pana incepe sa urle ca din gura de sarpe; socra-mea s-a apropiat de el 2 secunde sa-l apuce de 2 muscaturi de tantar pe care le avea in obrajor- idioata dracu'- va dati seama ca i-au trebuit 2 fractiuni de secunda copilului sa se puna pe urlat

fetelor nu-i mai suport, mi-au invadat casa si viata, imi enerveaza copilul de fiecare data de mi-l lasa urland; il enerveaza inclusiv daca sta la mine in brate, la ei jucatul inseamna ciupit de maini, picioare, fata

; nu au luat NICIODATA COPILUL in brate pana acum- si are 3 luni deja; iar asta micu se crispeaza numai cand ii aude- a inceput sa-i asocieze cu durerea pe care i-o provoaca; am incercat sa pastrez aparentele de dragul lui cristi, dar mi-a ajuns; gata, m-am saturat sa ma cert cu cristi de fiecare data din cauza lor; noi ne intelegem perfect pana la ei; vreau o pauza, vreau sa ma lase in pace, si nu am de gand sa plec la mama cum am ameniuntat- am un sot si un copil care trebuie sa-si vada tatal zilnic, si daca sata inseamna prima cearta cu ei, atunci asa sa fie; eu le pun limita la vizite si nu mai atinge nimeni copilul fara voia mea, si asa cum le zic eu

iertati-ma daca v-am zapacit, dar in momentul asta doar pe voi va am sa-mi vars oful si sunt deja desfigurata de plans, nu mai puteam fara sa spun cuiva

![]()
![]()
![]()
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisigri Cu placere dam inghetata da.....ne arati si tu poza cu Dragonu pletos? Motanu meu ride de dimineata la pozele cu ochelarii... Aii dreptate cu desenele, cica a aparut ice age3 If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
ta-ta-nammm! bum, bum, bum!!! iaca poza cu motanu pletos fumind pipa pacii
http://inlinethumb26.webshots.com/43097/1144417563051329417S600x600Q85.jpg
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
dyana, nu mai pune atita la suflet... scoate-i din schema pe socrii si gata! gaseste pretexte sa nu mai vina, gen esti obosita etc... ce atita enervare pt ceva la care poti sa pui capat foarte simplu?
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
lysbeth spune:
Dyanna, zi-le pur si simplu sa nu mai ciupeasca bb. Eu cred ca i-as bate de i-ar face asa puiului meu
Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)
PetraTudor spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui pisigri
Cu placere dam inghetata da.....ne arati si tu poza cu Dragonu pletos? Motanu meu ride de dimineata la pozele cu ochelarii... Aii dreptate cu desenele, cica a aparut ice age3 If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Da, da, Chatonel, dau si eu ceva bun (ceva conservant pentru frumusete
) daca pui poza cu Dragonul pletos!!!
sau ....
?MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)
Kea spune:
Diana, nu mai fii suparici, ca nu-i situatie fara iesire, e numai mai delicat de gestionat. Nu te certa cu sotul din cauza lor, nu rezolvi nimic. Spun din experienta, al meu sufera, dar tot nu le zice nimic chiar daca imi da dreptate. Asa ca mai bine zic eu ce am de zis.
Si noi cand ne intoarcem de la gradina socrilor, Keutu imi urla si pana adoarme suntem epuizati toti trei. Eu am tras concluzia ca e din cauza zgomotului, multa lume, alt program, la mine il iau mai multi in brate sau il gadila, deci sunt o multime stimuli noi. Si il oboseste.
In plus, ca si tine, eu vin de acolo mai franta decat cand sunt singura cu el acasa. Tot asa, nu pot sta decat la umbra pe un scaun. Acasa ma mai intind, ma mai misc, nu se compara. Si eu am zis ca nu mai merg la gradina ca ma intorc mai praf decat sunt.
3 luni

RARES , ILINCA, VALENTIN , ADELA
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009