Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (28)
Raspunsuri - Pagina 23
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kea Diana, nu mai fii suparici, ca nu-i situatie fara iesire, e numai mai delicat de gestionat. Nu te certa cu sotul din cauza lor, nu rezolvi nimic. Spun din experienta, al meu sufera, dar tot nu le zice nimic chiar daca imi da dreptate. Asa ca mai bine zic eu ce am de zis. Si noi cand ne intoarcem de la gradina socrilor, Keutu imi urla si pana adoarme suntem epuizati toti trei. Eu am tras concluzia ca e din cauza zgomotului, multa lume, alt program, la mine il iau mai multi in brate sau il gadila, deci sunt o multime stimuli noi. Si il oboseste. In plus, ca si tine, eu vin de acolo mai franta decat cand sunt singura cu el acasa. Tot asa, nu pot sta decat la umbra pe un scaun. Acasa ma mai intind, ma mai misc, nu se compara. Si eu am zis ca nu mai merg la gradina ca ma intorc mai praf decat sunt. Keutu cheliutu 3 luni |
kea, exact asa e; soi al meu sufera, si stie ca am dreptate, dar nu le zice nimic, nu stie cum

; o sa-mi iau eu inima in dinti sa le zic cand sunt calma, nu cumva sa astept sa explodez la vreun moment dat, ca fac uraaaaaaaaaattttttt raaaauuuuuuuuuu

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David
pisigri spune:
Rapim Dragonu ! ![]()
![]()
Pisilinca s-a obisnuit cumva cu iesirile la tara - sau m-am obisnuit eu - si eu am constatat ca desi toata lumea moare de dorul ei, cind ajung acolo tot eu stau cu ea in brate. Bine, macar e destula umbra in curte, iar ai mei au circumstante atenuante ca o ajuta pe bunica la ce treburi nu mai poate sa faca in timpul saptaminii si la gimnastica si ingrijit bunicul.
Daaaar, am descoperit ca o vizita de 3-4 ore e numa bine ca Pisilinca sa ia aer cit ii trebuie, adica apoi doarme bine un somn acasa (in afara de cel prins acolo la curte, ca e jale daca sta treaza atita timp) si nu se mai isterizeaza cum facea cind stateam mai mult. In plus la noi e belea mare, ea la o ora jumate de stat treaza are nevoie de 30 min de nani, altfel, daca nu prind momentul cind incepe sa oboseasca, devine absolut isterica de oboseala si stimuli si ce-o mai fi in capsorul ala mic.
Va pup, fug la nani....curge apa pe mine in casa stind...si eu nu-s asa rea de caldura

If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Ayla21 spune:
La multi ani!
Raru 
Ilinca 
Valentin Cristian
Adela-Marisa 
Ada
ma bucur ca le place fetelor.
Acum am ajuns acasa, am facut baita si am pus copiii la somn, si am trecut scurt sa va salut.
Si sa va arat ce am gasit pe florile de la Alma.
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Leeloo21 spune:
hai k m-am suparat..merge forumul destul de greu si am scris atat si nu s-a preluat mesajul..
frumos fluturasul monik

dyana..uite k tudor si-a reglat somnicul si am si eu timp sa mai socializez cu lumea..
fii calma..tot ce e rau o sa treaca..rareste intalnirile cu socrii..iar atunci cand se intampla..sa le zici cu calm..sa le explici k bebe prefera un alt fel de joak..poate sunt si ei emotionati si nu stiu cum sa reactioneze..stiu..e greu cu socrii..dar..asta este fac parte din fam si trebuie respectati..
kea..eu am intreba si de laptic humana si de constipatie..acum totul e bine..face o data la 2 zile s sunt multumita..cat despre laptic..mai asteptam schimbarea numarului ..si ne mai interesam..
la multi ani tuturor sarbatoritilor cu intarziere..dar 

petra t poate ne intalnim maine in parcul circului..programul nostru este de la 10 30 la 13 si de la 18 30 la 20-20 30...poate ne nimerim..insa vin acolo doar daca stiu k ma intalnesc cu tine..![]()
altfel poate ma intalnesc cu pisik in herastrau..
..acolo merg cu siguranta dimineata intre aceleasi ore:)
ma duc sa ma culc..k sunt destulde obosita..am avut un we de petreceri!
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
PetraTudor spune:
Leeloo, vad ca voi aveti un program fix de plimbari, cum reusiti? Ca la noi nu e doua zile la fel, ma ghidez dupa cheful lui bebe, daca il vad ca se plictiseste/vrea sa doarma si nu se poate linisti in balansoar, mergem in parc. Numai intre orele pranzului evit sa ies cu el, ca este muuuuullllttttt prea cald si nu-i place.
Mai sigur intalneste-te cu Pisik astazi, iar acum ca am numarul tau iti pot da sms cand reusim sa iesim in intervalele voastre. Oricum, daca nu reusesc sa ma sincronizez cu voi saptamana aceasta, ramane pe toamna cred, intentionez sa plec acasa (Gura Humorului - Monvas si Georgiana stiu cat este de frumos 
)
si sper sa ne vedem pana plec!
MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui PetraTudor Gata, am vauzt poze cu Dragonul ![]() MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!! (09.03.2009) |
ok, atunci sa bem

n-am poze cu el batind tobele, nah, nimeni nu e perfect (si cu atit mai bine :) )

piscogri, vezi ca e pericolos Dragonu

Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose