Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (28)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Vai Ada acum ti-am vazut si eu tot albumul din picassa. Sunteti tare frumosi toti 4, dar mie mi se pare ca Gabi seaman tare mult cu tine. Ai doua fetite tare frumoase .
Maiuta mea acum a reusit sa adoarma sa vedem si cat o tine , ca ea nu prea doarme in timpul zilei. Sa va spun ce am observat si nu cred ca mi se pare mie. Azi e a 3-a zi de cand ii dau si completare cu formula doar 30ml. Este mult mai linistita mai ales azi asa a fost, dar a facut scuzati descrierea un kk mult si mult mai tare nu mai era apos si exploziv ca inainte, oare e de la lapte praf??? Si daca e asa inseamna ca laptele meu ii facea tare rau la burtica .

Sabina mamica fericita de Maia Andreea
http://www.flickr.com/photos/39734204@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

vazut si pozele cu Bogdanel, dar au cam o luna :) asteptam mai noi!! Si tu, mami, esti deja zvelta ca-nainte!

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Shasha ma cearta ca nu am pus poze, tu ca nu sunt recente

Na, tocmai am incarcat unele de saptamana aceasta!

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui saby

Vai Ada acum ti-am vazut si eu tot albumul din picassa. Sunteti tare frumosi toti 4, dar mie mi se pare ca Gabi seaman tare mult cu tine. Ai doua fetite tare frumoase .
Maiuta mea acum a reusit sa adoarma sa vedem si cat o tine , ca ea nu prea doarme in timpul zilei. Sa va spun ce am observat si nu cred ca mi se pare mie. Azi e a 3-a zi de cand ii dau si completare cu formula doar 30ml. Este mult mai linistita mai ales azi asa a fost, dar a facut scuzati descrierea un kk mult si mult mai tare nu mai era apos si exploziv ca inainte, oare e de la lapte praf??? Si daca e asa inseamna ca laptele meu ii facea tare rau la burtica .

Sabina mamica fericita de Maia Andreea
http://www.flickr.com/photos/39734204@N04/

saby, nu-i facea rau la burtica lapticul tau; e la fel de normal sa faca moale si exploziv sau tare si sa fie si constipati - de la lapticul de mama; al meu e din categoria explodati, uneori ma sperii de sar din pat cand face el "explozie"; si variaza, uneori mai molae, alteori mai tare, diferite culori.... chiar nu e un semn ca-i facea rau

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Multumim mult pentru urari ! Azi, de 4 luni, ne-am sarbatorit cu inghetata de casa de piersici, de zmeura si de capsuni. Ca mai nou, de cind tin eu cura de slabire, nu avem numai aparat de gauffres ci si de inghetata. Dar inghetata a fost fara zahar...

Am fost la tara la bunici un pic, ne-a gonit furtuna. Am renuntat la ideea cu laptele praf dat un pic inainte de masa ca oricum nu ajuta...

Am tot citit de citeva zile...da nu mai stiu sa raspund. Stiu ca pe "cineva" o durea piciorul (multa sanatate!), pe "altcineva" nu am prea mai vazut ca s-a facut "scumpa la vedere" si o pupam duuulce ca sa-i mai treaca din amar si sa mai vina pe la noi...

Ce face ciinele-vulpe?

Dodo, mutumesc de pont, nu stiu de ce intelesesem ca size=1 se pune numai la inceput. De fapt inca nu stiu daca mi-a iesit ok de data asta, aflu imediat...

Fetele, la ce sitcomuri va mai uitati? Sau nu musai, si seriale e bun...Am epuizat X-Files (in timpul alaptarilor), Friends e la tv, am tot Seinfeld dar parca nu am chef sa ma reapuc de el... M-as uita mai cu placere la un film, dar trebuie sa-l vad in 100 de bucati, si nu prea e amuzant; asa, episoade de 30 min sint muuult mai potrivite pt programul meu.

Pupam pe toata lumea !

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

fetelor am iesit la Popesti, la curtea matusicii lui cristi; asa m-am bucurat cand ne-au chemat, ca data trecuta a fost frumoooos, m-am odihnit, mi-au plimbat bebe cu caruciorul...... daaaaaaaaaarrrrr, am uitat ca data trecuta a fost mama mea cu mine si a facut toate astea;
asa ca azi am venit rupta, socrii si unchii au stat la soare pe sezlonguri, au dormit, au mancat, si eu am stat cu copilul toata ziua, nu am putut sa-l plimb pentru ca erau sezlongurile intinse pe aleea de ciment, iar prin moloz in restul curtii intram pana la glezne; saracul copil s-a plictisit, cat ar putea sa fie de cuminte sa stea 4 ore in carut nemiscat???? si in acelasi loc, ca singura bucata de umbra era sub vita de vie. in brate cum sa-l plimb in soareeeeee??????; asa ca eu a trebuit sa stau pe un nenorocit de scaun in fund, sa ma uit la ei cum manaca, eu stand in picioare langa masa (ca plangea bebe, si repet, era singura bucata de umbra- daca carutul era consemnat la parcare)) ; unul sa fi zis sa-l tina 2 minute sa mananc si eu... nuuuuuu; noroc ca a atipit bebe 10 minute si am ciugulit si eu o bucatica de carne

minunea noastra David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor

Shasha ma cearta ca nu am pus poze, tu ca nu sunt recente

Na, tocmai am incarcat unele de saptamana aceasta!

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)

asa, asa, daca nu te certam noi, apoi cine? ca baietii tai sint topiti dupa mami :)

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

asa ca azi am venit rupta, socrii si unchii au stat la soare pe sezlonguri, au dormit, au mancat, si eu am stat cu copilul toata ziua, nu am putut sa-l plimb pentru ca erau sezlongurile intinse pe aleea de ciment, iar prin moloz in restul curtii intram pana la glezne;
...
nuuuuuu; noroc ca a atipit bebe 10 minute si am ciugulit si eu o bucatica de carne

minunea noastra David

pai si tu nu ai gura sa le zici: ia sa va jucati cu nepotelu putin, ca mai apoi plecam si nu-l mai vedeti o saptamina/luna! Ca asaaaa, daca astepti sa se gindeasca la tine, poti s-astepti mult si bine

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Fetele, la ce sitcomuri va mai uitati? Sau nu musai, si seriale e bun...Am epuizat X-Files (in timpul alaptarilor), Friends e la tv, am tot Seinfeld dar parca nu am chef sa ma reapuc de el... M-as uita mai cu placere la un film, dar trebuie sa-l vad in 100 de bucati, si nu prea e amuzant; asa, episoade de 30 min sint muuult mai potrivite pt programul meu.

Pupam pe toata lumea !

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

vrem si noi inghetata! uita-te la desene aminate! :)

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

fetelor am iesit la Popesti, la curtea matusicii lui cristi; asa m-am bucurat cand ne-au chemat, ca data trecuta a fost frumoooos, m-am odihnit, mi-au plimbat bebe cu caruciorul...... daaaaaaaaaarrrrr, am uitat ca data trecuta a fost mama mea cu mine si a facut toate astea;
asa ca azi am venit rupta, socrii si unchii au stat la soare pe sezlonguri, au dormit, au mancat, si eu am stat cu copilul toata ziua, nu am putut sa-l plimb pentru ca erau sezlongurile intinse pe aleea de ciment, iar prin moloz in restul curtii intram pana la glezne; saracul copil s-a plictisit, cat ar putea sa fie de cuminte sa stea 4 ore in carut nemiscat???? si in acelasi loc, ca singura bucata de umbra era sub vita de vie. in brate cum sa-l plimb in soareeeeee??????; asa ca eu a trebuit sa stau pe un nenorocit de scaun in fund, sa ma uit la ei cum manaca, eu stand in picioare langa masa (ca plangea bebe, si repet, era singura bucata de umbra- daca carutul era consemnat la parcare)) ; unul sa fi zis sa-l tina 2 minute sa mananc si eu... nuuuuuu; noroc ca a atipit bebe 10 minute si am ciugulit si eu o bucatica de carne

minunea noastra David

Dyanna, imi apre rau ca nu te-ai relaxat, doar altii
La noi e invers, oriunde mergem tpoata lumea vrea sa aiba grija de bebe, deci eu sunt relaxata (cat se poate avand in vedere ca trebuie sa fiu cu ochii pe ''bone'' )

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Pisigri, bestiocul meu doarme numai pe burtica de la 2 saptamani. L-am pus intr-o zi sa doarma si pe spate dar s-a innecat in somn cu saliva. De atunci nu m-am mai riscat

Saby, kk apos si exploziv cred ca au mai toti bblusii alimentati la san. Stai linishtita

Feteleee, vreau si eu user+pass la picassa pls

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput