Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (28)
Raspunsuri - Pagina 17
Floric spune:
Am asteptat miezul noptii sa va invit la o petrecere pe cinste, online evident. RARU implineste 4 luni astazi.
Pentru ca este ziua lui nu mai spun nimic din ce aveam de zis despre el ca era mai de rau, dar ceva serios tot pun problema: Ieri , sambata, nu prea a avut chef sa manance, si face kk balos (scuze de descriere) desi a fost fff activ. Nu stiu de la ce sa fie. Ma tem mai mult de vaccinul de luni, de 4 luni.
I-am dat si ceai de menta si de copii si tot nika.
Cat despre ochi...eu l-am nascut cu ochii negrii-bleumarin, acum, evident, sunt albastrii. Dar mama, matusa si fratele meu au ochii albastrii, iar socru meu a avut tot albastrii. Deci, sansele cresc. Eu ii am verzi sotul caprui.
LA MULTI ANI RARU TZIPARU'

Raru, tziparul lui mami
joanna27 spune:
Neata....![]()
Kea ai iesit? Tot singura sunt pe ici?
LA MULTE LUNITE SI ANI RARES ,ILINCA,VALENTIN SI ADELA SA CRESTETI MARI SI SANATOSI..
PT MAMACI . SI RETROACTIV PT BB DE IERI
Gigilicada stiu faza cu intentia conteaza,dar sa stii ca chiar sunt suparata ca am tot taraganat pana nu am mai putut sa trimit ce am vrut
.dar berbecutu meu e de vina
..Darius are stomacelul rasucit si in cazul in care nu isi revine singur va trebui operat,deocamdata asteptam..nu are decat 5 kg si un pic dar pt noi e bine..Eu ma simt nasol cred din cauza oboselii..dupa Rotarix bb meu nu doarme deloc bine..nu mai stiu ce sa ii fac
sper sa isi revina.
Voi sunteti mari...
da las ca va ajungem noi din urma.Rotarix la 4 luni nu e tarziu?
pitonasul si mamica lui
Ayla
si pe printesa dintisor..multu pt gandurile bune sa dea DD sa scapam de operatie.Imi pare rau ca nu mai intri asa de des.
Bebe-Strumf..am citit si noi prospectu si am discutat cu medicul..a zis ca in cazul lui Darius e o optiune care merita incercata si la noi a functionat.Eu nu spun nimanui sa ia fara sa intrebe medicul. Si apropo de medicamente..stiti pe prospectul Algocalminului ce scrie??? a se intrerupe alaptarea timp de 48 de ore...si ca da probleme la sange la bb sau ceva de genu
..si mie mi-a dat medicul la greu sa iau dupa ce am nascut
Diana multumim de ganduri..sper sa fie bine 

Chatonel e MORTALA RAU DRAGOANA..ma nora deja ca altfel ma batea gandu...
Adee sa nu se supere nora ![]()
Mortali toti bebei ce mai ..
Olinska
picioru....o sa vezi ca trece pana te mariti
asa imi zicea mama cand eram mica si a trecut toate pan m-am maritat
Sasha fii linistita o sa fii o nasica 
Aris ce faci pe unde bantui?
Pisik mersi de raspuns 
Noi suntem fooooarte morocanosi..nu ii intra nimeni in voie, nu doarme .. eu sunt super obo,dar mergem inainte si sper sa ii treaca .
ASA AS VREA SA ZIC SI EU CA AM COPIL CUMINTE...
cand va aud ca sta in carucior..doarme nu stiu cate ore..aleal alea ma apuca rau damblaua.
In legatura cu caruciorul noi nu am stat in landou deloc, ci doar in carucior ( cand sta) si foarte mult in scoica si n-are nici pe dracu...De domit pe burta nici gand..de abia stam cateva minute la masaj si peste zi ca sa ne intarim coloana.
Apropos de ochi la noi din albastri au devenit ceva amestecatura verzi-albastro- caprui
is curioasa cum va fi pana la urma.
Nepotul meu di parinti cu ochi caprui si bunica cu ochi albastri el ii are albastrii..deci se poate
Gata ma duc la culcare...ca am bantuit destul pe aici
Noapte buna
super obosita de berbecut plangacios DARIUS ANDREI (27.03.2009) 
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas PS. Ilinca, noi avem amandoi ochii caprui, parintii mei idem, parintii sotzului idem, iar Cristi ii are negri de cand s-a nascut. Asa ca faza cu "toti bebeii au ochi albastri" e pacaleala. Monica mami de CRISTIAN (7.03.2009) CAND 1+1=3 |
si noi avem tot oki inchisi, gri in general, caprui sau verzui uneori... bineinteles ca si io am dat comanda sotului sa puna okii lui (verzi caprui galbui, oki de mītza are) si parul (sotul meu avea parul luuuung si buclat cind l-am "luat"
Si soacra-mea zice ca dragoana are okii negri, Ilinca
Asa ca lasa lumea sa vb, noi tinem pumnii sa iasa asa cum vrem. 

Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
| citat din mesajul lui Kea Vreau si eu sa vad pozele de pe picassa, stiam intr-un timp cum, acum vad ca nu mai am parolele decat de la yahoo. Keutu cheliutu 3 luni |
ti-am pus PM

Famille Dragoon cu
chatonel spune:
| citat din mesajul lui olishka Mamici iar am probleme. Nu-mi trece piciorul Cred ca s-a infectat caci ma doare rau. Maine ma duc la dr. Asa ciuda imi e. Mai am 3 sapt pana la nunta, iar eu schiopatez rau. Si aveam in plan sa facem un dans atat de fain ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
mergi la medic ortoped, incearca unul bun... poate e mai bine sa te documentezi azi si sa mergi miine, ca duminica cine stie peste cine mai dai??!!

Famille Dragoon cu
chatonel spune:
| citat din mesajul lui gigelica20 Uuuuuuuuu mama, ce super coolicioshi ochelari de soare avem !Pupam Dragoana cocheta si mamica ei dulce ![]() Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul) ![]() 30 martie 2009 ![]() |
multumim, pupam si noi pitonasul plingacios :) si pe mami a lui

Famille Dragoon cu
chatonel spune:
| citat din mesajul lui dyana27 chatonel bestiala dragonica cu ochelarii aia; trebuie sa caut si eu ceva smechersc pentru mutunel, ca m-ai turbat cu pozele alea ![]() ![]() diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 minunea noastra David |
merci

sigur ca trebuie sa ii iei si la mutunel!
Famille Dragoon cu
chatonel spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui olishka
![]() ![]() ![]() Edit: e o femeie buna, dar vorbeste prea mult si cateodata despre nimic si ma obosete ingrozitor Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
vaiii, ce m-ati facut sa rid cu excursia aia!

pupam fetele vesele

Famille Dragoon cu
chatonel spune:
| citat din mesajul lui joanna27 Chatonel e MORTALA RAU DRAGOANA..ma nora deja ca altfel ma batea gandu... Adee sa nu se supere nora Mortali toti bebei ce mai .. ![]() super obosita de berbecut plangacios DARIUS ANDREI (27.03.2009) ![]() |
multumim, joanna! pupam berbecutul si pe mami lui

Famille Dragoon cu
chatonel spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Haha, chatonel, inca o coincidenta: nici tati nostru nu e botezat :D (nici macar in traditia iudaica, hihi, ca e jewish:D). Noi o botezam totusi in 12 iulie, la romano-catolici (asa-s io). Chiar daca n-am eu treaba cu religia cand vine vorba de fatuca devin irational-superstitioasa, n-as vrea sa i se intample ceva si sa cred pana si eu ca de-aia ca n-am botezat-o...en fin...Dragoana e delicioasa, dar tu te tii bine de tot, vad ca deja esti silueta!! Femeie, esti sigura ca nu ne minti in legatura cu varsta ta?!! Arati mult prea bine si pentru una de 30! mami de Sophia-Diana (Sophiphi) http://community.webshots.com/user/Ilinca_M |
valeu Ilinca, ce de complimente! LOL! Multumim si pupam fetele delicioase cu tatic "geaman" cu al nostru!
Io creca baietii astia au stiut ei ce aleg, s-or fi gindit ca sintem niste valori sigure, daca ne-am conservat asa

Famille Dragoon cu

CRISTIAN 

30 martie 2009