Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (28)
Raspunsuri - Pagina 16
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyana27 olga, hai ridica optimismul la apel ca nu se poate ![]() ![]() . pai in 3 saptamani sa se tot vindece, cu infectie sau fara![]() ![]() ; tu ziceai ca ti-a iesit ceva la incheietura???? este tendinita, apare brusc prin iesirea unui fragmentel de tendon, uneori doare ca naiba, alteori vezi abia mai tarziu (eu am fost martora la o colega de servici cand i-a tasnit dintr-o data in afara si am crezut ca lesina de durere![]() ![]() ). exista o tehnica naspa prin care se apasa foaret puternic si intra la loc, dar de cele mai multe ori se retrage singur si repede;diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 minunea noastra David |

Da mie mi-a iesit o chestie urata la incheietura. Parca a coborat mai jos, dar nu s-adesumflat.
Fa-ne si noua calculul: mama ochi caprui, tatal la fel, bunicul ochi albastri, bebe deocamdata f albastri
Olga, mamica lui David iepurasul

gigelica20 spune:
| citat din mesajul lui olishka Mamici iar am probleme. Nu-mi trece piciorul Cred ca s-a infectat caci ma doare rau. Maine ma duc la dr. Asa ciuda imi e. Mai am 3 sapt pana la nunta, iar eu schiopatez rau. Si aveam in plan sa facem un dans atat de fain ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Nu se poate asa ceva!!! Da piciorul incoace sa-l pup sa treaca:

Gata! Esti ca noua!
Sanantate si curaj, trebuie sa fii o super-mireasa frumoasa si vioaie...
Gigelica(Lucia) -
de
Victor-Andrei (zis si Pitonul) 
30 martie 2009
dyana27 spune:
manu vazut blondin superb; faina alinierea ca la sarmalute

; al meu e usor mai grasan, dar ii e o lene sa-si tina caputul de n-ai vazut asa ceva; il tine bine, dar numai daca are chef![]()
![]()
![]()
chatonel bestiala dragonica cu ochelarii aia; trebuie sa caut si eu ceva smechersc pentru mutunel, ca m-ai turbat cu pozele alea

ayla ti-am explicat cam cat de scumpica e printesica cu un dintisor???? m-am topit toata cand am vazut-o, ma distruge fetita asta a ta de cate ori o vad

joanna hai curaj, vad ca bebe face progrese. pupam plangacios mic ca sa ia bine in greutate, sa se dospeasca ca un cozonacel cu falcute maaaaaaaaaaari.

leeloo in sfarsit poze!!!!! pai tu pitesti superbitatea aia de copil de noi?????????? ai o mandrete de bebe, sa va traiasca

; si stai prin zona, ca-mi era dor de tine
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David
olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
![]() ![]() ![]() ba da !!! las' ca o sun eu si ii zic sa vina ca a castigat o excursie Mami lui Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari |

Edit: e o femeie buna, dar vorbeste prea mult si cateodata despre nimic si ma obosete ingrozitor

olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gigelica20
Nu se poate asa ceva!!! Da piciorul incoace sa-l pup sa treaca: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gata! Esti ca noua! Sanantate si curaj, trebuie sa fii o super-mireasa frumoasa si vioaie... Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul) ![]() 30 martie 2009 ![]() |

Parca mi-a mai trecut putin

olishka spune:
A adormit piciu. Fug si eu.
Pup mamicile si bebicii 
NOAPTE BUNA!!!!!

Monnvas spune:
Dintre fetele cu bebici pe formula:
are vreuna o pompa electrica pe care nu o mai foloseste? m-ar interesa una, dar la second hand (second breast, de fapt), ca n-am atatea parale de dat pe una noua si la cat laptic am s-ar putea sa nici nu merite.
Astept PM. Sencs.
PS. Ilinca, noi avem amandoi ochii caprui, parintii mei idem, parintii sotzului idem, iar Cristi ii are negri de cand s-a nascut. Asa ca faza cu "toti bebeii au ochi albastri" e pacaleala.
Monica mami de
CRISTIAN
(7.03.2009)
CAND 1+1=3
gigelica20 spune:
Ma duc la culcare...ca imi cad ochii in gura.
Dar sa va spun ce am facut azi la dr: Piton de 65 cm lungime si 6,930 gr, sanatos si fara probleme. Ne revedem cu dr la 4 luni cand facem vaccin (Infarix si Rotarix).
La 5 am iesit la restaurant cu prietenii din Bucuresti, ce nu au putut participa la botez. A fost un fel de post-botez...Pitonul a fost un dulce, un cuminte si un simpatic.
Gata. Ma duc sa fac nani.
Olga, hai sa te mai pup o data...sa fiu sigura ca are leac...

Gigelica(Lucia) -
de
Victor-Andrei (zis si Pitonul) 
30 martie 2009 
dyana27 spune:
| citat din mesajul lui olishka Da mie mi-a iesit o chestie urata la incheietura. Parca a coborat mai jos, dar nu s-adesumflat. Fa-ne si noua calculul: mama ochi caprui, tatal la fel, bunicul ochi albastri, bebe deocamdata f albastri Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
sanse sunt,chiar maricele daca bnicul are ochi albastri; ideal e sa ai si tu in familie ceva ochisori albastri (trebuie sa se intalneasca gena de la mama cu gena de la tata, doar daca sunt de acelasi fel ies ochisori albastri); daca davidut ii are inca albastri clari, cine stie... poate raman asa;
davidutul meu ii are un verde smarald de ne termina; in fiecare zi ma tampeste cristi cu intrebarile de sanse sa-i ramana asa

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David
Kea spune:
diana, zi-mi si mie ca are Keutu sanse sa-i ramana ochisorii albastri. Te rog!!! Taica-sau ii are albastri, eu caprui, bunicul meu din partea tatalui ii avea albastri, bunica mea din partea mamei tot albastri.
Si la par cum e?
3 luni

Cred ca s-a infectat caci ma doare rau. Maine ma duc la dr. Asa ciuda imi e. Mai am 3 sapt pana la nunta, iar eu schiopatez rau. Si aveam in plan sa facem un dans atat de fain