Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (28)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Mamici iar am probleme. Nu-mi trece piciorul Cred ca s-a infectat caci ma doare rau. Maine ma duc la dr. Asa ciuda imi e. Mai am 3 sapt pana la nunta, iar eu schiopatez rau. Si aveam in plan sa facem un dans atat de fain

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Manuela77

Fetelor nu stiu ce s-a intamplat, dar noi suntem potopiti de caldura. Olandezii intotdeauna se plang de vreme: ba ploua, ba e frig, ceata, vant... acum au ajuns sa se vaite si de cald. De vreo 2 saptamani e o canicula mult mai afurisita decat in Romania. Desi sunt in jur de 30 de grada umiditatea e foarte mare. Cum iesi afara din casa transpiri instant si de abia poti sa respiri.

Noi ne-am delectat miercuri cu o intalnire de bbei. Am avut lectia finala la yoga pentru gravide si fiecare a venit sa prezinte ce a purtat in burtica. A fost super! Nu am fost surprinsa sa constat ca puisorul meu era cel mai siluet. Ma asteptam . Dar am fost surprinsa ca era cel mai blond dintre olandezi...si cel mai lungutz.

Am pus si vreo2 poze:
http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Manuella77?locked=true#5354500253775896114

Desi am plans cu lacrimi de crocodil ca nu vreau sa ma intorc la lucru si am facut din asta un mare stres...sunt tot mai incantata. Ieri chiar ma gandeam...oare sunt o mama rea ca ma simt bine si fara el? Am ajuns la concluzia ca nu! Putina distanta e binevenita, iar revederea e asa de dulce si iubirea tot mai mare. Chiar daca timpul petrecut impreuna s-a redus cantitativ, eu zic ca s-a imunatatit calitatea.
Si...inca ceva...culmea...ma simt mai odihnita dupa o zi la servici (inclusiv naveta) decat dupa o zi acasa cu micul 'vitamina'

Mamica de Radu (01.04.2009)

Ce fain erau aliniati...ca niste sarmalutze pe saltea .

Manu, da' cu sine seamana asa blondutz???

Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul)

30 martie 2009

Mergi la inceput

Novus intr-adevar este super poza cu Alexandra in blugi De fapt e suuuupeeeer Alexandra.
Si o intrebare pt tine: Deva nu sufera dupa soacra-mea ? Sta la noi de o saptamana si cica mai vrea sa stea pana pe 10

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

neata tufete

am adus pozele promise, is mai in cuada la album

http://picasaweb.google.com/anca.bouny/DragoanaLuna2Luna3#

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Uuuuuuuuu mama, ce super coolicioshi ochelari de soare avem!

Pupam Dragoana cocheta si mamica ei dulce

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

No bine, tufete, om vedea si noi pe la 6 luni, hai sa zicem un an...Mai citisem aici pe forum la un topic un verdict foarte categoric:"femeile cu ochi caprui NU pot avea copii cu ochi albastri" si mai era si expusa o poliloghie bombastica pseudo-stiintifica (cu gene, ovcors) in care se explica de ce.

ilinca, stai ca te linistesc eu, ca sunt genetician de profesie, si daca nici eu nu le stiu..... nu le mai stie nimeni; ai sanse foaaaarte mari sa-i ramana ochisorii albastri tizului meu (diana). daca tati are ochisori albastri, si tu ai undeva in a 'tspea' generatie ochi albastri.... uite sophiphi cu ochisori albastri

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

N-am plecat!

Olga, in 3 saptamani te face dr ca noua, poate nu vei putea dansa toata noaptea, dar dansul ala tot izbutesti tu sa-l duci la capat!

3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

olga, hai ridica optimismul la apel ca nu se poate. pai in 3 saptamani sa se tot vindece, cu infectie sau fara; tu ziceai ca ti-a iesit ceva la incheietura???? este tendinita, apare brusc prin iesirea unui fragmentel de tendon, uneori doare ca naiba, alteori vezi abia mai tarziu (eu am fost martora la o colega de servici cand i-a tasnit dintr-o data in afara si am crezut ca lesina de durere). exista o tehnica naspa prin care se apasa foaret puternic si intra la loc, dar de cele mai multe ori se retrage singur si repede;

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Am pus si eu poze cu Eva si de la botez

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Novus intr-adevar este super poza cu Alexandra in blugi De fapt e suuuupeeeer Alexandra.
Si o intrebare pt tine: Deva nu sufera dupa soacra-mea ? Sta la noi de o saptamana si cica mai vrea sa stea pana pe 10

ba da !!! las' ca o sun eu si ii zic sa vina ca a castigat o excursie

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kea

N-am plecat!

Olga, in 3 saptamani te face dr ca noua, poate nu vei putea dansa toata noaptea, dar dansul ala tot izbutesti tu sa-l duci la capat!

Keutu cheliutu 3 luni

Sper sa fie asa cum zici tu, caci de 2 sapt tot schiopatez

Mergi la inceput