Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (28)
Raspunsuri - Pagina 14
novus spune:
Ilinca, si pe mine ma inebuneste toata lumea ca o sa se schimbe (cred ca le e ciuda ![]()
) doar neonatoloaga din maternitate mi-a zis de la inceput ca vor ramane albastri 

la noi sotul ii are verzi, eu caprui si bunica mea ii are albastri deci... are pe cine semana
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
Ayla21 spune:
Novus, Alexandra nu are ochii albastru de bebelus, si eu cred ca asa ii raman. Luana insa ii are albastru de bebelus, asa ii avea si Clau si nu i-au ramas.
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Novus, Alexandra nu are ochii albastru de bebelus, si eu cred ca asa ii raman. Luana insa ii are albastru de bebelus, asa ii avea si Clau si nu i-au ramas. _.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._ Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! |
Superrrr

Mami lui
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
olishka spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Haha, chatonel, inca o coincidenta: nici tati nostru nu e botezat :D (nici macar in traditia iudaica, hihi, ca e jewish:D). Noi o botezam totusi in 12 iulie, la romano-catolici (asa-s io). Chiar daca n-am eu treaba cu religia cand vine vorba de fatuca devin irational-superstitioasa, n-as vrea sa i se intample ceva si sa cred pana si eu ca de-aia ca n-am botezat-o...en fin...Dragoana e delicioasa, dar tu te tii bine de tot, vad ca deja esti silueta!! Femeie, esti sigura ca nu ne minti in legatura cu varsta ta?!! Arati mult prea bine si pentru una de 30! Tufete, o chestie care a inceput sa ma enerveze e urmatoarea: de cate ori zic cuiva ca Sophia are ochi albastri, rasare replica:"o sa se schimbe!"; "se schimba pana la un an!", "se schimba pe la 6 luni, se fac caprui!". Asta numa fiindca eu am ochi caprui! DA' DE UNDE PLM STIU TOTI CA SE SCHIMBA? Daca sotzu' si tot neamul lui au ochi albastrii, de ce n-ar fi sanse sa ramana asa si Sophiei? Tufete, bebeii vostri cum au ochii? In familiile unde nu exista ochi albastri, bebeii cum au ochii? (stiu ca la Ayla sunt albastri desi parintii au caprui, dar la restul?). Anamariame, Sophia are acum ochii exact ca ai fiicei tale, dar vad ca si sotul tau are ochi albastri. Tu ce zici, crezi ca se mai schimba? Stiu ca sunt cazuri, dar mi-e greu sa cred ca asa ochi albastri se fac peste noapte caprui!! Eu de ex. cand eram bebe, ii aveam negri, apoi s-au facut caprui. No, ca mi-am zis si oful asta!! Deci bebeii insirati sunt superbi! I-as pupaci pe toti la rand! mami de Sophia-Diana (Sophiphi) http://community.webshots.com/user/Ilinca_M |
Si David ii are albastri. Noi ii avem caprui amandoi. Tatal lui Cristi ii avea albastri. Ochii lui David acum o luna s-au facut de un albastru deschis. Pediatra ne-a zis ca s-ar putea sa-i ramana asa, caci sunt prea deschisi la culoare, dar eu una nu prea cred
Desi mi-ar placea f mult sa-i ramana asa. Lui Cristi i-am zis prima data ca nu fac copil cu el, caci imi doream unu blond cu ochi albastri. El a zis ca se straduie 
Olga, mamica lui David iepurasul

Ilinca_M. spune:
No bine, tufete, om vedea si noi pe la 6 luni, hai sa zicem un an...Mai citisem aici pe forum la un topic un verdict foarte categoric:"femeile cu ochi caprui NU pot avea copii cu ochi albastri" si mai era si expusa o poliloghie bombastica pseudo-stiintifica (cu gene, ovcors) in care se explica de ce. Ei bine, vecina mea care o viziteaza zilnic pe Sophia e satena cu ochi caprui si are doi copii, fata si baiat (majori, ambii, deci nu li se mai schimba
) cu ochi albastri si inca de nuante diferite (fata albastru-deschis, ca tata' su, baiatul albastru inchis, intens, ca ai mamei lui tata' su). Sophia acum are ochii exact ca ai soacra-mii, ca tata' su si strabunica ei au un albastru mai deschis. Si bunicul din partea lui taica-so ii are tot albastri, dar mai sticlosi, asa, io zic "de peshte mort":))).
Stiam io ca mai vroiam sa spun ceva: de metocoooo...crooo...ca mi se imbarliga limba-n gura, clopamidu' cela. Mie in primele luni de sarcina imi prescrisese doftorul contra greturilor dar inainte sa iau am citit prospectul. M-am ingrozit!! Io asa oribilitati nu mai citisem in vreun prospect. Stiu ca multe dintre voi luati atunci, in sarcina, dar eu v-am zis si atunci ca le-am aruncat cat colo, nu-mi inspira incredere deloc!!
Leeloo, vaccin in fiecare luna?! Cred ca i-au facut si impotriva mucilor. Mi se pare o exagerare. Oricum eu am inima stransa in privinta vaccinurilor, am auzit de destule nenorociri in urma lor...
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
Kea spune:
Sunt singura pe baricade?
Eliza
, nu stiu ce sa spun in situatii din astea, eu am fost praf cand am vazut pozele, de asta nici n-am mai scris nimic. 
Ilinca, nu baga lumea in seama, sunt invidiosi pe ochii Sophiei!![]()
Keutu ii are albastri si eu cred ca asa o sa-i ramana. Sunt ca si forma si culoare fix ca ochii sotului. Nu stiu cum de stiam eu ca baietii seamana cu mamele si fetele cu tatii, ca fiu-meu si barbatu-meu seamana ca doua picaturi de apa, zici ca-s gemeni
. Si fiecare cu care ma intalnesc, chiar si vecini cu care n-am vorbit niciodata, se uita la el si apoi se intorc spre mine si-mi zic cu un zambet larg: cu sotul dvs seamana, cu dumneavoastra deloc. Da-i bine asa, ca eu parca-s prea stearsa, satena cu ochi caprui.
Si vin si eu si dupa modelul AAA si recunosc ca-s grasa. Poate constientizand iau masuri. Inca sunt la faza cu constientizarea. Stiti cum vad eu cel mai bine ca m-am ingrasat sau nu? Nu cu ajutorul oglinzii, nuuuu, aia ma face slaba cred, ca nu m-am vazut cat sunt pana nu m-am vazut in poze.
Si pe cuvand ca ma credeam slaba
.
Nu mai stiu, cine intreba de Humana 1,2,3...n? Eu nu m-as stresa atat sa sar de la un nr la altul numai pt ca a facut copilul 4 luni si asa scrie pe cutie. Daca ia in greutate e ok, schimbi cand gasesti.
Mai scria cineva ca e constipat copilul hranit cu lapte praf. Poate nu-i! Eu m-am speriat de n-am mai putut cand a inceput Keutu sa faca la doua zile, mai ales ca era tare punctual, stiam si in jurul carei ore rezolvam problema. Imi venea sa ma duc la dr.
Pana la urma am avut rabdare pana a doua zi si am vazut ca a facut destul de usor si cu consitenta normala, deci nu era constipat. Acum de ex e prima data cand nu face doua zile la rand, dar nu a dat semne ca-l doare, asa ca inca n-am sarit cu supozitorul.
Vreau si eu sa vad pozele de pe picassa, stiam intr-un timp cum, acum vad ca nu mai am parolele decat de la yahoo.
Novus, poza cu Alexandra pe fond grena e superba. Corecteaza-o si scoate ce e alb in poza, ca-i strica fasonul.
Mai fetelor cat sunteti de frumoase! Ma mai uit la pozele voastre de la botez si imi clatesc ochii!
Pupam bebicii sarbatoriti de azi si de ieri, ca n-am fost pe faza sa-i felicitam la timp!
3 luni
Kea spune:
Fetelor, mai stiti ceva de Silvia (cred ca 4
)? Stiu ca trebuia sa mearga la medic sa se opereze, avea probleme cu sanul, tot facea mastite.
3 luni
Kea spune:
Deci nu-i nimeni prin zona, ma retrag atunci, joanna parca zicea ca nu-i deloc distractiv sa vorbesti de unu singur. Asa-i!
3 luni
novus spune:
| citat din mesajul lui Kea Sunt singura pe baricade? Novus, poza cu Alexandra pe fond grena e superba. Corecteaza-o si scoate ce e alb in poza, ca-i strica fasonul. Keutu cheliutu 3 luni |

o sa corectez !!!Mami lui
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
gigelica20 spune:
| citat din mesajul lui Leeloo21 neata! la multi ani sarbatoritilor de astazi! am reusit sa incarc pozele pe picasa..nu mergea cu opera si am intrat cu explorerul..multumesc simina! ![]() asa ca poftiti sa va uitati si la puiul meu frumos http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Leeloo21?locked=true# si un we placut!Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09nasterea in apa pozici dragute |
Tudor e super dragalash
. In ultima poza sunteti superbi amandoi
Gigelica(Lucia) -
de
Victor-Andrei (zis si Pitonul) 
30 martie 2009

Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09