Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (28)
Raspunsuri - Pagina 13
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Tufete, o chestie care a inceput sa ma enerveze e urmatoarea: de cate ori zic cuiva ca Sophia are ochi albastri, rasare replica:"o sa se schimbe!"; "se schimba pana la un an!", "se schimba pe la 6 luni, se fac caprui!". Asta numa fiindca eu am ochi caprui! DA' DE UNDE PLM STIU TOTI CA SE SCHIMBA? (stiu ca la Ayla sunt albastri desi parintii au caprui, dar la restul?). |
Pt ca toti bebeii au ochii albastrii si e o culoare specifica, si se schimba aceasta culoare la toti. Chiar si cei care chiar vor avea ochii albastrii li se schimba in albatsru din aceasta culoare de bebelus.
Iar la noi, eu am caprui si tati verzi. Clau ii avea alabastru turcoaz, si acum sunt kaki. Deci putine sanse sa ii ramana Luanei asa.

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Leeloo21 spune:

fetelor..stiu k multe alaptati si bine faceti..dar ma adresez fetelor care dau formula la bebiti..si eventual folosesc humana..noi avem humana1 acum..care se da pana la 4 luni(scrie pe cutie) apoi urmeaza humana2 de la 4 luni pana la 6..apoi de la 6 la 8 luni..si tot asa...dar..noi nu gasim humana2 de la 4 la 6 luni..si va intreb si pe voi daca stit ceva despre acest produs..am citit in unele forumuri ca nu se mai fabrica?..stie cineva ceva despre acest subiect?
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui anamariame Ayla, aseara ma relaxam in balcon la un pahar de vin si a venit un fluturas superb pe florile mele, nu stiu cum o fi ajuns el pe la etajul 2, dar a stat ceva acolo. M-am gandit la Alma, de fiecare data cand vad fluturi ma gandesc la ea si la tine. Imi pare tare rau ca nu am reusit sa il si pozez, nu mai aveam baterie la aparat ![]() |

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui anamariame Fetelor, azi i-am dat Evei o lingurita de suc de portocale, proaspat stors, la sfatul pediatrei. O fi prea devreme? Ma gandeam sa ii mai dau peste 2-3 zile, daca nu apar reactii. I-a placut, l-a inghitit tot. Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Eu i-am dat deloc portocala, si cand ii voi da, am sa ii dau combinat cu alt suc, pt ca este acida.
Daca va ganditi la diversificare, cititi va rog
http://ghiocei2009.blogspot.com/2009/05/diversificarea-alimentatiei.html
mai sunt articole pe blog, dar acesta mi se pare cel mai bun.
denisamada spune:
| citat din mesajul lui olishka Anamariame intr-adevar e cam periculos sa-i dai suc de portocale. Mie pediatra mi-a recomandat mie sa nu prea mananc citrice, dapoi sa-i mai dai si lui bebe. Si e si micuta Eva, mai mica decat David. Eu deocamdata nu-i dau nimic. Am renuntat si la ceai. Ii mai dau f rar putina apa. ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Tot cam asa stam si noi, adik nici eu nu mananc citrice. Adela nu a primit nici ceai, nici apa, doar laptic de la mami, pana acum.

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042
Adee spune:
| citat din mesajul lui anamariame Am pus si eu poze cu Eva si de la botez Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
f frumoasa Eva, la fel si mamica
dar de ce trebuie ca toti invitatii sa pupe sau se o prinda pe fetitza de mana
sunt mai obsi ce sa faci; cred ca la botez o sa turb
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009poze
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Tufete, o chestie care a inceput sa ma enerveze e urmatoarea: de cate ori zic cuiva ca Sophia are ochi albastri, rasare replica:"o sa se schimbe!"; "se schimba pana la un an!", "se schimba pe la 6 luni, se fac caprui!". Asta numa fiindca eu am ochi caprui! DA' DE UNDE PLM STIU TOTI CA SE SCHIMBA? Daca sotzu' si tot neamul lui au ochi albastrii, de ce n-ar fi sanse sa ramana asa si Sophiei? Tufete, bebeii vostri cum au ochii? In familiile unde nu exista ochi albastri, bebeii cum au ochii? (stiu ca la Ayla sunt albastri desi parintii au caprui, dar la restul?). Anamariame, Sophia are acum ochii exact ca ai fiicei tale, dar vad ca si sotul tau are ochi albastri. Tu ce zici, crezi ca se mai schimba? Stiu ca sunt cazuri, dar mi-e greu sa cred ca asa ochi albastri se fac peste noapte caprui!! Eu de ex. cand eram bebe, ii aveam negri, apoi s-au facut caprui. No, ca mi-am zis si oful asta!! |
Sophia va avea okii albastri daca ai si tu o gena (recesiva) de oki "deskisi la culoare". Statistic are 25% sanse de oki albastri. Din 2 parinti cu oki caprui, sansele de copil cu oki albastri sunt mult mai mici, dar nu 0. (cam 6,25% cred...daca mai imi fuctioneaza mie neuronul...)
Adela are okii negru si nu cred sa se mai modifice...
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042
Adee spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Haha, chatonel, inca o coincidenta: nici tati nostru nu e botezat :D (nici macar in traditia iudaica, hihi, ca e jewish:D). Noi o botezam totusi in 12 iulie, la romano-catolici (asa-s io). Chiar daca n-am eu treaba cu religia cand vine vorba de fatuca devin irational-superstitioasa, n-as vrea sa i se intample ceva si sa cred pana si eu ca de-aia ca n-am botezat-o...en fin...Dragoana e delicioasa, dar tu te tii bine de tot, vad ca deja esti silueta!! Femeie, esti sigura ca nu ne minti in legatura cu varsta ta?!! Arati mult prea bine si pentru una de 30! Tufete, o chestie care a inceput sa ma enerveze e urmatoarea: de cate ori zic cuiva ca Sophia are ochi albastri, rasare replica:"o sa se schimbe!"; "se schimba pana la un an!", "se schimba pe la 6 luni, se fac caprui!". Asta numa fiindca eu am ochi caprui! DA' DE UNDE PLM STIU TOTI CA SE SCHIMBA? Daca sotzu' si tot neamul lui au ochi albastrii, de ce n-ar fi sanse sa ramana asa si Sophiei? Tufete, bebeii vostri cum au ochii? In familiile unde nu exista ochi albastri, bebeii cum au ochii? (stiu ca la Ayla sunt albastri desi parintii au caprui, dar la restul?). Anamariame, Sophia are acum ochii exact ca ai fiicei tale, dar vad ca si sotul tau are ochi albastri. Tu ce zici, crezi ca se mai schimba? Stiu ca sunt cazuri, dar mi-e greu sa cred ca asa ochi albastri se fac peste noapte caprui!! Eu de ex. cand eram bebe, ii aveam negri, apoi s-au facut caprui. No, ca mi-am zis si oful asta!! Deci bebeii insirati sunt superbi! I-as pupaci pe toti la rand! mami de Sophia-Diana (Sophiphi) http://community.webshots.com/user/Ilinca_M |
Ariana are ochii albastri, iar noi amandoi avem ochii caprui. Bunicii insa au ochi albastrii. Si fetitza surorii mele are ochii albastrii, mostenire tot de la bunic
Si mie imi zice toataaa lumea ca o sa se schimbe culoarea ochilor, desi de cand sa nascut are aceasi culoare albastru deschis.
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009poze
denisamada spune:
| citat din mesajul lui carla28 doranna, si noi suntem in aceeasi situatie, nu-i mai place in landou, in ham sta bine si ii place, asa ca deseara, la plimbare vreau sa-l scot cu caruciorul sport si am sa iti spun daca i-a placut. |
Noi ne plimbam cu landoul, sau cu scoica montata pe rotitze, sau cu marsupia. Caruciorul sport inca nu l-am pus in fuctiune, mi se pare inca prea mititica. (avem 3 luni)
Denisa-Madalina
fericita de
pisigri spune:
Si noi ne plimbam in caruciorul sport lasat pe spate cind doarme si usor ridicat cind e treaza, cit sa vada si altceva decit cerul. Dar sta rezemata pe perne si acasa, si trebuie sa fiu f atenta ca indata salta capul si spatele si fireste se pravaleste pe o parte... Nu stiu unde se grabeste sa ajunga. In landou nu i-a placut DELOC, trebuia sa o adormim in brate, apoi o puneam in landou si se trezea...chin a fost.
De culcat eu o culc pe o parte sau pe spate, dar se intoarce singurica. Degeaba o intorc, ea se suceste la loc...asa ca dupa ce o noapte am stat si m-am uitat la ea daca isi misca bine capul si daca nu doarme in nas sa nu mai poata respira...am incercat sa ma relaxez.
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
[size=1]"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson[/size]
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)