Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (28)
Raspunsuri - Pagina 12
carla28 spune:
doranna, si noi suntem in aceeasi situatie, nu-i mai place in landou, in ham sta bine si ii place, asa ca deseara, la plimbare vreau sa-l scot cu caruciorul sport si am sa iti spun daca i-a placut.
doranna spune:
carla, noua ne strica vremea planurile de plimbare; tocmai a inceput ploaia
poate maine incercam si noi cu caruciorul sport
pentru variatie, am mai iesit cu scoica, dar numai la plimbari scurte, de 1h
Mami fericita de
Iulia-Alexandra (23.03.2009)
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui doranna chatonel, ![]() ![]() nu mai stiu, voi ati facut botezul? fetele noastre sunt nascute in aceeasi zi... as vrea sa te intreb cum e la voi cu vaccinurile, care e atitudinea generala fata de optionalele de la noi (gen rotarix, prevenar). le-ati facut? Mami fericita de Iulia-Alexandra (23.03.2009) |
doranna, noi sintem atee, nu ne botezam :) tati e si el tot nebotezat... familie de pagini, lool!
cit despre vaccine, am facut ce era obligatoriu: prevenar si infarix.
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose
doranna spune:
dar se discuta atata despre "optionale", ca la noi?
Mami fericita de
Iulia-Alexandra (23.03.2009)
chatonel spune:
| citat din mesajul lui doranna dar se discuta atata despre "optionale", ca la noi? Mami fericita de Iulia-Alexandra (23.03.2009) |
nu, medicul nici nu a pomenit de ele.la voi or avea medicii un procentaj la vinzare
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose
Ilinca_M. spune:
Haha, chatonel, inca o coincidenta: nici tati nostru nu e botezat :D (nici macar in traditia iudaica, hihi, ca e jewish:D). Noi o botezam totusi in 12 iulie, la romano-catolici (asa-s io). Chiar daca n-am eu treaba cu religia cand vine vorba de fatuca devin irational-superstitioasa, n-as vrea sa i se intample ceva si sa cred pana si eu ca de-aia ca n-am botezat-o...en fin...Dragoana e delicioasa, dar tu te tii bine de tot, vad ca deja esti silueta!! Femeie, esti sigura ca nu ne minti in legatura cu varsta ta?!! Arati mult prea bine si pentru una de 30!![]()
Tufete, o chestie care a inceput sa ma enerveze e urmatoarea: de cate ori zic cuiva ca Sophia are ochi albastri, rasare replica:"o sa se schimbe!"; "se schimba pana la un an!", "se schimba pe la 6 luni, se fac caprui!". Asta numa fiindca eu am ochi caprui! DA' DE UNDE PLM STIU TOTI CA SE SCHIMBA? Daca sotzu' si tot neamul lui au ochi albastrii, de ce n-ar fi sanse sa ramana asa si Sophiei? Tufete, bebeii vostri cum au ochii? In familiile unde nu exista ochi albastri, bebeii cum au ochii? (stiu ca la Ayla sunt albastri desi parintii au caprui, dar la restul?). Anamariame, Sophia are acum ochii exact ca ai fiicei tale, dar vad ca si sotul tau are ochi albastri. Tu ce zici, crezi ca se mai schimba? Stiu ca sunt cazuri, dar mi-e greu sa cred ca asa ochi albastri se fac peste noapte caprui!! Eu de ex. cand eram bebe, ii aveam negri, apoi s-au facut caprui.
No, ca mi-am zis si oful asta!!
Deci bebeii insirati sunt superbi! I-as pupaci pe toti la rand!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
Leeloo21 spune:
multumim de complimente fetelor

acum tudor doarme in camera socrilor cu geamul larg deschis..afara ploua si plimbarik s-a ratat astazi dupamiaza..
noi pe tudor o sa incercam sa-l mai tinem cat se poate in landou..acum are 3luni si 3 sapt..dar daca creste in ritmul asta..nu cred ca ajungem la 6 luni tot cu el in landou cum cik se tine..oricum..am vazut si eu multi bebiti care nici nu au avut landou..au fost plimbati doar in carutul sport lasat de tot pe spate..nu cred ca este chiar asa o mare socoteala si cu landoul asta..dar..daca l-am luat..sa-l si folosim..plus k pe tudor il amuza toate jukriile puse pe covertirul lui si..se simte f bine la plimbari!
bebitul nostru a avut ochii k mai toti copii gri..acum sunt un fel de verde caprui..eu am ochii negrii si tati are ocii verzi..avem in familie si caprui deschis si inchis, si albastru mai multe nuante..deci suntem policolori..eu sper sa aibe ochisorii verzi k tati..dar si caprui sunt frumosi..doar fura inima oricui, nu?
si la care fete frumoase am vazut aici in odisee..are tudor de unde alege
am intalnit azi o bona cu bebitul de 5 luni , care a facut care un vaccin in fiecare luna..tudor a facut vaccinul de stat la doua luni(o intepatura in fiecare piciorus) si peste o sapt mergem la controlul de 4 luni unde ne mai afce un vaccin..dar la 3 luni noi nici nu am fost la control..k l-am cantarit si masurat acasa..am vbit cu dr la tel si a zis k totul este inregula..
si ink o intrebare..voi ati amestecat sucul de mar sau de morcov..o parte apa si 2 parti suc? tot doamna asta din parc a zis k ei asa i-a zis pediatra.. ce ziceti de asta?
tudor nu doarme deloc pe burtica..sta pe burtica doar cand isi face exercitiile..ii place..dar de dormit..deloc..
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
denisamada spune:
La multi ani, Rares Constantin!
La multi ani, Erin Alexandru!
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042
denisamada spune:
| citat din mesajul lui bebe_shtrumf eu am avut reactii nashpa de la acest medicament Metroclorpramid, crize adika dadeam capul pe spate ca la puii de gaina...am bagat in alerta tot spitalul, asa c anu recomand asa cu inima larga...si am mai vazut cazuri. treb sa ma feresc de el toata viata. asta a fost primul lucru care l-am zis kand ma mers sa nasc!!!!!!!!!!!!!! |
Am vazut si eu un caz nashpa de supradozaj cu metoclopramid (la o fetita de 7-8ani),de aceea si eu ma feresc sa il recomand, cu atat mai mult la copii, desi intr-adevar efectul lui antiemetic e destul de bun.

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042