Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (28)
Raspunsuri - Pagina 11
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui shasa
LA MULTI ANI si din parte mea chiar daca cu intarziere. Si o floricica speciala pentru nora mea si pt. mami NOVUSFlorin Theodor PetruNew Life Is Born |

Mami lui
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chatonel neata tufete am adus pozele promise, is mai in cuada la album http://picasaweb.google.com/anca.bouny/DragoanaLuna2Luna3# Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |

e TO-TA-LA !!!!!!!!Mami lui
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
novus spune:
| citat din mesajul lui pisigri Chatoneeeel, se pierde nasucu' sub ochelarii aia ! E bes-ti-a-la, dar ...accepta sa ii poarte? Io-s singura cu copil care doarme noaptea numa pe burtica?? ![]() If you can't say something nice, then don't say nothing at all [size=1]"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson[/size] http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Si Alexandra doarme asa dar doar de vreo 2 zile !!!!
Mami lui
novus spune:
| citat din mesajul lui doranna am vazut ieri, in parc mai multi bebelusi care par mai mici decat fata mea (3 luni), in carucioare sport, cu spatarul lasat pe spate; voi ce faceti, ii mai tineti in landou? Mami fericita de Iulia-Alexandra (23.03.2009) |
Eu o mai tin inca vreo luna (daca sta

Mami lui
novus spune:
Dyanna, ai PM !! 
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
chatonel spune:
| citat din mesajul lui anamariame Am pus si eu poze cu Eva si de la botez Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
super elegante domnisoarele!

Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
| citat din mesajul lui doranna manuela, chatonel, pozele voastre m-au inveselit _ Mami fericita de Iulia-Alexandra (23.03.2009) |
foarte bine ca te-ai binedispus! rochii incearca pe la benetton, daca au inceput reducerile! e unul chiar in centru, pe linga inter

Famille Dragoon cu
chatonel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
![]() ![]() e TO-TA-LA !!!!!!!!Mami lui Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari |

multumiiiim!Famille Dragoon cu
doranna spune:
chatonel, 

nu mai stiu, voi ati facut botezul?
parca totusi nu-mi amintesc sa fi spus ceva... ce planuri aveti?![]()
fetele noastre sunt nascute in aceeasi zi...![]()
as vrea sa te intreb cum e la voi cu vaccinurile, care e atitudinea generala fata de optionalele de la noi (gen rotarix, prevenar). le-ati facut?
Mami fericita de
Iulia-Alexandra (23.03.2009)
carla28 spune:
pisigri, si al meu doarme numai pe burtica si are 3 luni si 2 saptamani.Am incercat sa-l mut pe spate sau pe o parte, dar nu doarme bine ( se trezeste repede si tresare in somn, parca cade in gol), iar pe burtica doarme 3 ore legate, iar noaptea 6-7 ore. Din cauza colicilor l-am pus pe burtica pentru ca era singura pozitie in care se linistea.

La multi ani Alexandra,Crina,Calin Nicholas,Sophia,Ioana
Maia Andreea