Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (28)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel
Citat:
citat din mesajul lui anamariame
Fetelor, azi i-am dat Evei o lingurita de suc de portocale, proaspat stors, la sfatul pediatrei. O fi prea devreme? Ma gandeam sa ii mai dau peste 2-3 zile, daca nu apar reactii. I-a placut, l-a inghitit tot.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
te rog sa ma scuzi, dar pediatra ta e o dobi!!! Acu chiar m-am enervat!!! Pai portocale iti da ea din prima? Si la doar trei luni??!! Cind alea sint pline de produse de conservare, pline de chimicale etc? Suc de mere locale nu putea sa zica? Ca sa nu mai vb de faptul ca portocala e acida si da dureri de stomac si adultilor!! Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose
Stiam eu ca am gresit! Gata, nu-i mai dau Off...nu o fi sfarsitul lumii cu o lingurita, nu? Si Eva nu are inca 3 luni, abia a implinit 10 saptamani!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Multumesc pentru sfat, Sirimie!MA intorc la laptic. Faza e ca ne-a recomandat si sa trecem treptat de la Humana 1 la Humana 2. Pe cutie scrie ca trecerea se face la 4 luni, dar pediatra a zis ca are cam multe kg (5,900 acu o saptamana) si ca din cauza asta trebuie schimbat laptele si sa ii dai si sucul de porto.Pe cuvant ca sunt in ceata. Am fost la 3 pediatri sa o vada si asta mi s-a parut cea mai riguroasa si atenta la detalii. Cred ca trebuie sa mai caut.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

daca i-ai dat impreuna cu laptic (inainte sau dupa supt) nu cred ca ii ataca stomacelul, dar daca i-ai dat simplu sucul, e mai nasol.

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Multumesc pentru sfat, Sirimie!
MA intorc la laptic. Faza e ca ne-a recomandat si sa trecem treptat de la Humana 1 la Humana 2. Pe cutie scrie ca trecerea se face la 4 luni, dar pediatra a zis ca are cam multe kg (5,900 acu o saptamana) si ca din cauza asta trebuie schimbat laptele si sa ii dai si sucul de porto.
Pe cuvant ca sunt in ceata. Am fost la 3 pediatri sa o vada si asta mi s-a parut cea mai riguroasa si atenta la detalii. Cred ca trebuie sa mai caut.

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

hihihihiii, chiar ca e grasuna eva! O fi buna pediatra, dar a sarit si ea (ca multi altii) la "sa facem ca in occident" si nu a mai vazut ca aici s-a evoluat si se incearca o alimentatie cit mai BIO pt copii, ca sa nu mai apara alergii...

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Anamariame intr-adevar e cam periculos sa-i dai suc de portocale. Mie pediatra mi-a recomandat mie sa nu prea mananc citrice, dapoi sa-i mai dai si lui bebe. Si e si micuta Eva, mai mica decat David. Eu deocamdata nu-i dau nimic. Am renuntat si la ceai. Ii mai dau f rar putina apa.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Olga, si eu am renuntat la Baby Drink, la recomandarea pediatrei.Acum ii dau doar apa.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Am pus si eu poze cu Eva si de la botezAna-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

buna!
tocmai m-am intors din oras. sunt foarte suparata am vrut sa-mi iau ceva pt botez si nu mi-a placut nimic iar daca era ceva sa arate cat de cat mai dragut, nu aveau numere maaari
am luat in schimb niste lucrusoare dragute pt Alexa, de la Debenhams; au inceput reducerile!!!
voi de unde v-ati mai luat rochite in ultima vreme?

_

Mami fericita de Iulia-Alexandra (23.03.2009)

Mergi la inceput

manuela, chatonel,
pozele voastre m-au inveselit

_

Mergi la inceput

am vazut ieri, in parc mai multi bebelusi care par mai mici decat fata mea (3 luni), in carucioare sport, cu spatarul lasat pe spate; voi ce faceti, ii mai tineti in landou?

Mergi la inceput