Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (28)
Raspunsuri - Pagina 10
anamariame spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui chatonel
![]() ![]() ![]() ![]() Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose![]() |

Stiam eu ca am gresit! Gata, nu-i mai dau 

Off...nu o fi sfarsitul lumii cu o lingurita, nu? Si Eva nu are inca 3 luni, abia a implinit 10 saptamani!Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
anamariame spune:
Multumesc pentru sfat, Sirimie!MA intorc la laptic. Faza e ca ne-a recomandat si sa trecem treptat de la Humana 1 la Humana 2. Pe cutie scrie ca trecerea se face la 4 luni, dar pediatra a zis ca are cam multe kg (5,900 acu o saptamana) si ca din cauza asta trebuie schimbat laptele si sa ii dai si sucul de porto.Pe cuvant ca sunt in ceata. Am fost la 3 pediatri sa o vada si asta mi s-a parut cea mai riguroasa si atenta la detalii. Cred ca trebuie sa mai caut.Ana-Maria, mami de
chatonel spune:
daca i-ai dat impreuna cu laptic (inainte sau dupa supt) nu cred ca ii ataca stomacelul, dar daca i-ai dat simplu sucul, e mai nasol.
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariame Multumesc pentru sfat, Sirimie! MA intorc la laptic. Faza e ca ne-a recomandat si sa trecem treptat de la Humana 1 la Humana 2. Pe cutie scrie ca trecerea se face la 4 luni, dar pediatra a zis ca are cam multe kg (5,900 acu o saptamana) si ca din cauza asta trebuie schimbat laptele si sa ii dai si sucul de porto. Pe cuvant ca sunt in ceata. Am fost la 3 pediatri sa o vada si asta mi s-a parut cea mai riguroasa si atenta la detalii. Cred ca trebuie sa mai caut. Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
hihihihiii, chiar ca e grasuna eva! O fi buna pediatra, dar a sarit si ea (ca multi altii) la "sa facem ca in occident" si nu a mai vazut ca aici s-a evoluat si se incearca o alimentatie cit mai BIO pt copii, ca sa nu mai apara alergii...
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose
olishka spune:
Anamariame intr-adevar e cam periculos sa-i dai suc de portocale. Mie pediatra mi-a recomandat mie sa nu prea mananc citrice, dapoi sa-i mai dai si lui bebe. Si e si micuta Eva, mai mica decat David. Eu deocamdata nu-i dau nimic. Am renuntat si la ceai. Ii mai dau f rar putina apa. 
Olga, mamica lui David iepurasul 

anamariame spune:
Olga, si eu am renuntat la Baby Drink, la recomandarea pediatrei.Acum ii dau doar apa.Ana-Maria, mami de
anamariame spune:
Am pus si eu poze cu Eva si de la botezAna-Maria, mami de
doranna spune:
buna!
tocmai m-am intors din oras. sunt foarte suparata

am vrut sa-mi iau ceva pt botez si nu mi-a placut nimic

iar daca era ceva sa arate cat de cat mai dragut, nu aveau numere maaari

am luat in schimb niste lucrusoare dragute pt Alexa, de la Debenhams; au inceput reducerile!!!![]()
voi de unde v-ati mai luat rochite in ultima vreme?
_
Mami fericita de
Iulia-Alexandra (23.03.2009)
doranna spune:
manuela, chatonel,
pozele voastre m-au inveselit ![]()
_
Mami fericita de
doranna spune:
am vazut ieri, in parc mai multi bebelusi care par mai mici decat fata mea (3 luni), in carucioare sport, cu spatarul lasat pe spate; voi ce faceti, ii mai tineti in landou?
Mami fericita de