Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (28)
Raspunsuri - Pagina 18
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Floric Am asteptat miezul noptii sa va invit la o petrecere pe cinste, online evident. RARU implineste 4 luni astazi. ![]() LA MULTI ANI RARU TZIPARU' ![]() ![]() Raru, tziparul lui mami |
LA MULTI ANI RARU TZIPARU' si din partea noastra

Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
Tufete, dar de Raaluca nu mai stie nimeni nimica? Unde-o fi ca n-am vazut-o de cind am revenit pe-aci in forta!
Raaaluuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
Ilinca_M. spune:
La Muli Ani, Raru Tziparu'!
(cine intra pe-aici si vede ce alinturi si porecle punem la copii...tziparu', pitonul, dragoana, cheliutzu,pisica...hihi. Si eu la Sophiphi ii zic in toate felurile, cum ma apuca (mirandolina, frumushela, sophitela), saracutza greu o sa se prinda cum o cheama de fapt!![]()
Dyana, m-ai facut sa urc in arborele genealogic si sa scotocesc: am aflat ca in familionul meu au fost ochi albastri din partea tatalui (bunicul meu, care a dat ochii lui unui fiu si unei fiice din cei 7 pe care i-a facut
). De la maica-mea nu cred sa existe asa ceva, ca e din zona Brailei si toti is cam negriciosi (io in schimb is alba cu tenta de branza, asa ma gratuleaza maica-mea
). Io nu stiam de bunicu' fiindca eram cam mica atunci cand a murit. Dar de fapt si taica-meu avea niste ochi cam "corciti", un amestec de caprui-verde-albastru schimbator. Amu degeaba fac io pronosticuri, vorba aia, sa vedem proba timpului. Oricum pe mine ma enerva vorba asta "toti copiii au ochi albastri la inceput" cand maica-mea mi-a zis clar ca io i-am avut negri (si credeti-ma ca se uita la mine non-stop, ar fi vazut daca erau aslbastri!). Si Monvass confirma cu brunetelul ei (pe care din cate-mi amintesc io l-am cerut intai de ginere, daa?).
Deci in curand avem 2 nunti la odisee, doua frumuseti: Saby si Olishka, abia astept sa vad poze! Olishka, musai sa-ti treaca pana atunci...daca nu, oricum in poze nu se vede! (ce consolare, asa-i?
) Ma duc, ca de la ora 2 noaptea vad ca abia acum (9.30) s-a trezit Sophiphi si-o aud cum vorbeste in timp ce-si plescaie degetele.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
dyana27 spune:
| citat din mesajul lui Kea diana, zi-mi si mie ca are Keutu sanse sa-i ramana ochisorii albastri. Te rog!!! Taica-sau ii are albastri, eu caprui, bunicul meu din partea tatalui ii avea albastri, bunica mea din partea mamei tot albastri. Si la par cum e? Keutu cheliutu 3 luni |
foarte mari sansele sa-i ramana albastri. cu cat sunt mai multi bunici/ strabunici cu ochi albastri, cu atat cresc sansele; si daca are si tati ochii albastri.... cred ca o sa ai un keut care o sa rupa multe inimi

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David
dyana27 spune:
neatza fetele

pupam RARU tziparu scumpic si mamica fericita; sa cresteti mari si frumosi si pupaciosi

noi ne-am distrat azinoapte, ca nu am avut somn si cand s-a intors bebe strumf pe partea cealalta pe la 2.30 si a vazut lumina de la televizor...... si-a cerut si el o gustarica

; si uite cum ii dadeam eu papa la 2.30, ca in vremurile cand era bebe mic

; dar se pare ca mi-a priit, ca dupa aia am reusit si eu sa adorm intr-un final; dar cand s-a trezit bebe la 6 sa pape si dupa aia la 7.30 cu chef de vorbit si chiuit, n-am mai fost asa fericita
; e fantastic dimineata, chitaie ca un soricel si se distreaza de mama focului cand ne vede ca ne uitam la el ( ca l-am pastrat intre noi in pat dupa ce a papat la 6, mi-a mai trecut sperietura
); cand ma trezesc si-l vad ca rade cum pun ochii pe el, ma topesc toata
ieri am avut un moment cu bebe care nu se compara cu nimic in lumea asta; m-am aplecat sa-l pupacesc nitel pe nasuc si m-a prins cu manutele de fata si ma studia
; are rost sa va spun ca m-a pufnit plansul pe loc???? niciodata nu am simtit o asa senzatie, a fost cel mai tandru gest din lume, cea mai minunata senzatie. nu o sa a uit niciodata in viata mea, mi-a ramas exact ca momentele cand am auzit primul tipat si cand l-am vazut prima data;
astazi teoretic este data UM, calculata in functie de ovulatie ( ca eu asa trebuia sa fac, cu ciclul meu la 3-4 luni)- pe vremea asta anul trecut faceam teste de ovulatie si ma rugam din tot sufletul la Doamne Doamne sa-mi dea o minune; astazi nu pot decat sa-i multumesc din toata inima, asa cum fac in fiecare zi a vietii mele, pentru minunea asta de copil care ne-a umplut viata si ne-a facut sa intelegem ce inseamna dragostea adevarata

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David
Kea spune:
Diana, multumesc mult de raspuns
! Cu culoarea parului (scuzati cu cu, nu-mi vine acum alta formulare) cum e, ca nu scapi asa usor.![]()
Ca eu am cam multe pretentii, imi trebuie sa aiba si parul blond roscat ca taica-sau (cand o avea par vreau sa zic) si ondulat sper sa-l aiba, ca taica-sau il are (cam multe are taica-sau) iar al meu nu-i drept.
Daca ma dezmeticesc cumva, poate reusesc si eu sa pun o poza cu cheliuta al meu pe picassa. Trebuie sa fie de o anumita dimensiune?
chato, multam de parola, ma duc acum sa-mi bucur privirea. Si am uitat sa zic ieri si de Izia (ca banuiesc ca ea era la tine in brate, ca de vazut n-am vazut decat niste ochelari imensi si un nascuc mic mic
) ca-i ca o vedeta. Si pozele alea cu balotii de fan, sunt de revista! Zau! Si acum curiozitati de ordin tehnic: ce aparat foto aveti, ca tare clare si reusite ies pozele?
Diana, ca iar ma intorc la tine
, ce tandru e Davidutu!!! Abia astept si eu momente din astea!
Joanna, te-am ratat, tocmai iesisem.
Joi mergem si noi la vaccin, mi-e frica!!! Nepoata mea, la vaccinul de polio, la a nu stiu cata tura, aia ce se face in clasa a treia parca, a avut dureri la un umar, apoi i-a coborat spre sold si apoi la picior. Asta a doua sau a treia zi dupa vaccin. I-a trecut, dar am tras o sperietura zdravana, abia putea sa mearga! Primele dati cand a facut vaccinul n-a avut nimic!
3 luni
gigelica20 spune:
Joanna, noi am facut Rotarix si la 2 luni si facem si la 4. Ce voi nu faceti de 2 ori???
Darius si ne
sa se faca bine fara operatie.
I sa uram si noi pe ghioceii de azi:
Rares(Raru Tziparu'), bebe de Floric
Ilinca(Pilica), bebe de Pisigri
Valentin Cristian, bebe de carmencar
Adela-Marisa, bebe de Denisamada
Ilinca, in legatura cu apelativele bebelicilor, eu doar aici, pe DC, cu voi, ii spun lui Victor Piton...ca in rest ilalint in toate felurile: purcelush de lapte, ghita, ghitulescu, grasu' contrabasu...
Chatonel, dar cati ani ai? Nu ai 28???

Doar eu am 31 si arat de 51???
Ma duc sa gatesc ceva rapid (fripturica la cuptor si cartofi copti in cratitza tzepter).
Vorbim mai tarziu.
Gigelica(Lucia) -
de
Victor-Andrei (zis si Pitonul) 
30 martie 2009 
Kea spune:
Cand apar eu, fugiti toate, se pare
Tocmai ma uit la poze, ce-mi plac astia micii cand rad cu gurita lor stirba larg deschisa!!!
Gigelica, pitonul tau doarme pe laterale?
Fetele, cine-s persoanele de pe coloana din dreapta, cu galeriile corelate?
3 luni
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui pisigri "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Ca sa se vada frumos semnatura intra din nou la profil

la[/size adaugi si =1] si-i totul ok
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
goblenuri-relatii pe blogul Donului
_
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!