Copilasi din 2002 *62* Cu un licurici in suflet
Raspunsuri - Pagina 12
Anina_n spune:
Buna, dragi mamici !
Si eu, pe aici, un pic, chiar inainte de a pleca acasa.
Cristina e bine, cu buni dimineata, dupa-masa ma alatur si eu, lor, iar seara cu tati, acasa.
Adela, sper ca ai avut o nastere usoara si sunteti bine sanatosi, amandoi !
Te asteptam cu vesti si povestea nasterii !
katty, bine ai revenit !
Ati avut un concediu frumos si linistit, dupa pozele de pana acum !
Multumim pentru plimbarea facuta, alaturi de voi !
Numai bine ati revenit, sa-i pregatiti petrecerea de aniversare lui Andrei !
Nicoleta, felicitari si la cati mai multi ani fericiti, impreuna !
(Si noi, tot 9 ani de la nunta am facut, dar la sf. lui mai. )
crig, ce bucurie pe Mariuca, sa va petreceti timpul impreuna !
E normal sa avem emotii, doar incepe o noua etapa in viata copiilor, cand devin scolarei !
La fel ca atunci cand am terminat cu alaptatul sau cand i-am dus prima zi la gradinita.
Dar se vor descurca, pentru ca suntem mereu langa ei, gata sa-i prindem, sa-i incurajam si sa-i felicitam, pt. orice mic pas inainte.
O zi faina, in continuare, tuturor !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Scorpiutze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
mari_paun spune:
Anina_n scrii tare frumos!
pacat ca nu am timp sa-mi expun toate ideile si intamplarile de peste zi...eu sunt mereu contratimp, vreau sa fac multe lucruri sa le si termin...
Observ ca luema se pregateste deja de scoala...emotii, Ema inca merge la gradinita ultimul an , grupa pregatitoare si apoi vom incepe si noi scoala...una speciala, oricum vom vedea ce se mai intampla pana la anul.
va doresc o zi minunata
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea!
Mari, mami de Ema
katty spune:
Buna...
Nicoleta, felicitari si la cat mai multi ani impreuna!
Nina, multam, asa e, am ajuns in Bucuresti, am stat 2 zile, acum iar suntem la Visinesti, unde vom sarbatori duminica ziua juniorului!
Crig, ma bucur ca ai mai scris si sunteti bine! Si la noi sunt tot felul de incertitudini legate de inceperea anului scolar, emotiile vor veni mai tarziu...
Dupa cum am promis acum 2 zile pun si eu aici pozele facute in primele 10 zile la Olanesti...partea I......sunt destul de multe, dar si asa am taiat din ele la greu! Sper sa va placa!
Adela, ceva vesti???
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c581cc592aac5d12aef3d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
Nicoleta spune:
Multumesc pentru urari!
Va pup, cred ca Adela a nascut, nu a mai aparut pe mess...
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
cristina22 spune:
Facem un club? Maritate in 2000!!Cine se mai inscrie?
Nico-cum ati sarbatorit?
Katty-foarte frumoase poze, iar comentariile sunt o dulceatza!!
Adela-asteptam un semn!
O zi buna, dragelor!
cristina si Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
mari_paun spune:
NIco La multi ani!- sory de intarziere
azi Ema a facut plaja si s-a racorit la strand...vedeti poze la subiectul ei pe DC
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea!
Mari, mami de Ema
andy.p spune:
Buna seara.
Nico La Multi Ani fericiti impreuna.
La noi e o nebunie cu caldura asta...stam mai mult in casa la mama,e racoare,Alexia sufera tare..nu se odihneste,e maraita,ne ies si dintzii de sus...pe Andy am hotarat sa-l mai lasam la bunici ,macar acolo e racoare
Va pe toate...la maica-mea am calculator da e adjudecat de fratello
Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
crig72 spune:
ce credeti ca facea azi noapte pe la 12 Mariuca??Se chinuia sa-si scoata un dinte.Nu s-a lasat pana nu a reusit.Striga prin casa a iesit !! am reusit!!clar nu seamana cu minecurajoasa mamii!
andy e foarte bine ca poate sta la bunici fara voi.Mariuca mi-a facut numai surprize de-a fost nevoie pana la urma sa vin si eu sa stau cu ea.cert e ca a fost prima data cand a stat fara noi.i-a fost tare dor.
pup si o zi buna tuturor!aici e deja cumplit de cald.
Cristina_C spune:
Nico, la multi ani fericiti! Noi ii implinim in septembrie, 9 de casatorie si 10 de prietenie (ne-am casatorit 1 an dupa ce ne-am cunoscut). Deci, Cristina22, tot in 2000 si noi.
Asadar plecati in Austria? Spor la pregatiri! Noi avem ghiozdan de la Scout.
Cand i-am zis lui Robert ca s-au format clasele, prima intrebare a fost, evident, daca o sa fie cu prietenul si cand a aflat ca nu, s-a suparat putin, dar intre timp s-a obisnuit cu ideea cand a constientizat doar asta n-o sa insemne sfarsitul prieteniei, se vor intalni in pauze si se vor vizita dupa scoala.
Avem un "animal" de casa Un pui de melc!!! E foarte simpatic, sta intr-o cutie transparenta intre frunze de salata, iarba si pietricele si chiar se catara pe un capac in care Robert i-a pus apa si bea. Sintem in cautare de inca unul, sa nu se plictiseasca de unul singur cand nu-i nimeni acasa.