Copilasi din 2002 *62* Cu un licurici in suflet

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Laura-daca il convingi pe d-l frate sa-ti mai lase calculatorul, da un semn.Pupam dintzoasa!

Crig-felicitari Mariucai!! Si voua, buget gras pt zana maselutza!!

CristinaC-cred ca la capitolul de cati ani suntem impreuna, va bat~! Ha-ha-ha!De 16 ani!! si de la 16 ani...mamaaaa!!

V-a pupam!
Numai bine!

cristina si Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Neata!

Voiam sa va zic ca am tras cu ockiul la zmeurici, si Adela a nascut aseara la ora 11, un baietel de 3400 kg, scor Apgar 8...
Felicitari, Adela, sa fie sanatos bebelache si mancacios, tie refacere rapida si laptic mult!!!!
Crig, pupam curajoasa!!! Ai fetita foarte curajoasa !
Cristina_C, a reactionat bine Robert cand a aflat ca nu e in clasa cu prietenul lui!!!
Laura, si aici e foarte cald afara, dar in casa sunt 21-22 de grade, e super bine, fara AC! Mi-e mila de mama care e in Bucuresti...
Cristina22, noi facem in septembrie 12 ani de casatorie, iar anul asta am facut 19 ani de cand suntem impreuna!!! Mi se par foarte multi, nu stiu cand au trecut asa repede!

_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c581cc592aac5d12aef3d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Felicitari, Adela si refacere usoara!
Bun venit pe lume voinicelului! Sa fie sanatos si norocos!

Bravo Mariuca! Al catelea dintisor e asta?

Am auzit ca vin ploi mari si vijelii in Romania. Aici e Ok pana acum, max. 30 de grade si aseara a si plouat cu tunete si fulgere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Adela refacere rapida!sa va traiasca bebelusul si sa fie sanatos!
cristina22 am scapat ieftin la modul ca ea de azi noapte a spus ca vrea 10 lei..de fapt mama i-a spus ca va primi altul de otel iar replica Mariucai a fost ceva de genul aaaa ce scarbos eu nu vreau dinte de otel eu vreau 10 lei..haha.
cristina e al treilea dintisor(il punem la colectiecand ajungem acasa in cutiuta zanei Maseluta)
katty v-am admirat pozele azi noapte .superbe ca de obicei.cat despre ani impreuna tot ca voi si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Felicitari Adela! Sa traiasca baietelul, sanatos, fericit si norocos! Cum se numeste?Khristin, spuneai ceva de dormit toata noaptea pe la 7 luni? OOO pai asta nu ma sperie, din contra. As fi tare norocoasa daca Victoras ar dormi la 7 luni 6 ore legate. Problema e, sa dispara colicile. Cu Liviu nu am avut norocul asta pana pe la un an si ceva.Legat de maritis noi facem anul asta 11 anai de la nunta.

my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Felicitari, Adela ! Si bine ai venit pe Lume, bb Stefan !
Sa creasca sanatos si sa va umple mereu sufletele de bucurie !

Buna, dragi mamici !
katty, multumim de veste !
Mari, ma bucur mult ca ati reusit cu bazarul. Poate reusesc sa pun si eu, ceva, la bazar.
Si la noi e caldura mare, chiar daca suntem mai la munte. De maine seara, am inteles ca vom avea ceva ploi. Si apoi, din noua cald, ca doar e vara.
Ce bine ca Ema a resuit sa se balaceasca in apa !
Fetelor, si noi, de 18 ani impreuna(de la 18 ani ) si 10 ani de casnicie, la sf. lui noiembrie.
Mi se pare de necrezut ca au trecut atatia ani si totusi, mi se pare ca suntem impreuna de-o viata. Ne-am maturizat impreuna, asta e clar !
crig, bravo curajoasei tale !
Cristina si-a scos singura toti cei 8 dinti schimbati, pana acum. De mica s-a dovedit a fi o curajoasa. In schimb, cand e vorba de cerut ceva la cineva, e o rusinoasa.
Nicoleta, ce faceti, cum sunteti ?
Cristina_C, un melc, ce dragut ! Bafta, sa gasiti inca un unul !
Cristina22, voi cand plecati in concediu si unde ?
Laura , micuta, sa treaca mai repede perioada asta !
Sinzi, voi ce faceti ?
Cristina(Kiev) cum e la Kiev ? Ce faceti ? Poze din vacanta, nu vrei sa ne arati ?
Cristina se bucura de Matteo, baietelul de 3 ani, al unor prieteni veniti acasa in concediu, pt. 1 luna.
Dupa ce-si ia gustarea de la ora 10, imediat pleaca la el, ca sta in blocul vecin. Seara dupa cina, la fel, iesim impreuna la joaca.
Vecina mica a mamei a plecat la mare si numai bine s-a nimerit sosirea lui Matteo.
Un weekend cat mai fain, tuturor !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Scorpiutze

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

si de la noi...suntem acasa toti,ieri am fost si l-am recuperat pe copil de la tzara..cand am ajuns acasa avea febra 38.1,ardea tot...i-am dat Nurofen si astazi nu mai are nimic,habar n-am de la ce o fi facut febra.

La cati mai multi ani tuturor impreuna cu jumatatea..noi 10 ani anul acesta si 11 de cand ne cunoastem

Adela felicitari mamicoBine-ai venit Stefan!!

Nina ,ce bine ca are cu cine se juca Cristinuca.

Katty superbe pozele,am reusit si eu sa le vad,bine ca acolo e racoare,la noi e super cald si in casa,de aceea fugim la mama ca la ea e racoare

Crig ce fetitza curajoasa ai

CristinaC ieri cand am fost la socrela ne-a arata un pui de arici care se ascundea intre tufele ei de flori..era asa dragutz:)

Cris n-am nicio sansa cu fratelo..noah da recuperez acasa

Va pe toate si va doresc un week-end minunat.

Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Cineee saaa traaaiaaascaaaa, cineeee saaaa traaaaiaaascaaa
LA MULTI ANI!!!
ANDREI SA TRAIASCA, ANDREI SA TRAIASCA,
LA MULTI ANI!!!

ANDREI, BAIAT CU OCHI CA MAREA
7 ANI

Katty-sa va traisca feciorul, sa fie sanatos, fericit, norocos!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Neata!

Sar-na...de urari, Cristina22!!!
Va invit la o felie de tort!

Iar aici aveti mai multe poze de la sarbatorirea din weekend a printisorului meu!

Eu am inceput de azi munca...n-am niciun chef! Aseara am ajuns in Bucuresti, noroc ca s-a mai racorit cat de cat!

_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c581cc592aac5d12aef3d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

wow, ce tort, jos palaria!
Ati reusit sa-l faceti voi?
Ce-as manca....

Se vede ca s-a simtit bine Andrei. Alte cadouri, in afara de elicopter? Sunt convinsa ca a primit muuult mai multe

cristina si Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput