Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (151)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

nerantula ce spray ai comandat?

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Doamne, Ada!
raman fara grai in fata acestor nesimtiti!
imi pare rau!

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

_giulianna_, eu am mai vazut din alea de gaini...dar nu am habar daca as recunoaste una...
buna intrebare, zau, ca si eu il controlez mereu pe Razvan cand stam afara, in curte, desi, ma gandesc ca nu ar avea de unde sa fie aici

blog cu basca

Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula
Acum ma batea gandul sa sun si sa spun sa dea cu insecticid contra capuselor, dar a sunat ceasul si m-am trezit ...

Hai ca ai fost mortala! Mai dau astia cu tot felul de prafuri urat mirositoare, chiar asa, poate intrebi contra ce sunt.

Fetelor, merci de vorbele bune. Am transpirat toata de nervi... si de frustrare... asta e, se mai intampla.

Nu sunt sigura ca in alta tara ar fi intervenit cineva pentru mine, si nici nu sunt foarte sigura ca in alta tara nu se putea intampla asa ceva (adica sa exista cainele ala, care la o adica poate musca pe oricine, un copil, un biciclist, un jogger...).

am mai patit o istorie cu caine, tot cu Radu eram, in wrap, in parcul Vacaresti... cainele era foarte inalt si s-a repezit de l-a apucat direct de fund pe Radu. Noroc cu pampersul, hainele, si wrapul infasurat, ca nu a ajuns la el. Pana sa intervina cineva, m-a "ciupit" si pe mine de fund, dar asa, in joaca as zice, iar fundul ocupa bine blugii si n-avea cum sa ma apuce.
Au intervenit niste "baieti" care jucau table, si care stiau cainele.
Acum s-a lasat cu sange... ca m-a prins de gamba si vaz ca avea coltii ascutiti rau, daca mi-a gaurit ditai blugii.

Ma gandeam sa cumpar un aparat din ala de alungat cainii, o fi eficient? Ca ma si vad cu Teo de mana, ce Dumnezeu faceam?!?!

Cred ca este vorba de strada Soldat Ionescu Florea, sau o alee adiacenta intre strada asta si Lunca Barzesti, era totusi si un bloc vechi acolo, chiar daca pe harti nu gasesc toate stradutele cu vile nou aparute / destul de aproape de blocurile Vitan Towers care sunt pe Savinesti.
Oricum, plin de copii, alergatori, bicilete si triciclete...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

giulianna:

uite www.ziaruldebraila.ro/images/stories/sanatate/506-sanatate1.jpg" target="_blank">asa arata una satula

si uite www.flux.md/sys/upload/image/25.06.2008/p5/capusa.jpg" target="_blank">asa una infometata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

pentru doritoare, am trimis link la pozele de la mare pe adresele de email comune

enjoy!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamona

giulianna:

uite www.ziaruldebraila.ro/images/stories/sanatate/506-sanatate1.jpg" target="_blank">asa arata una satula

si uite www.flux.md/sys/upload/image/25.06.2008/p5/capusa.jpg" target="_blank">asa una infometata

o, Doamne!
si sta asha atarnata in cap???? sau intra sub piele?? scuzati ignoranta...
banuiesc ca as gasi pe google inf astea...

blog cu basca

Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Neata!

De laptele de vaca stiam ca au voie in mancare (piuree, orez cu lapte, etc). Nu e bine sa se inlocuiasca laptele praf ,insa au voie putin.

Vazut si eu oamenii cu mopul.Si pe dl. Edy.

Prety, felicitari pt dintisor!

Gaia, sper sa se vindece repede. Asta-i lumea la noi din pacate.

Ieri a urlat Anna cat au tinut-o plamanii. De ce? Pt ca nu i-a placut mancarea. Mai, dar racnea! N-am vazut de cand sunt. Eu n-am stiut ca poate sa tipe asa. Mai ales pt ca nu-i place mancarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Adasinistra intamplare. Ma bucur ca ai scapat cu bine. Nu vreau sa discut despre oamenii din jur, am multe de spus. Ca sa fiu sarcastica zi merci ca nu te-au luat la injuraturi ca porti copilul in mei tai ca sa agiti cateii.

Nerantula imi poti da un link cu spray-ul de capuse? Sunt si eu la fel de speriata ca si tine pentru ca am mai gasit si doua pe catel, desi e dat cu solutii si spalat etc.

feli din cate stiu eu laptele de vaca nu este recomandat inainte de 1 si chiar mai tarziu pentru ca provoaca microfisuri la nivelul mucoasei gastrice iar acest lucru in timp duce la anemie. Deci pe scurt laptele de vaca la copii mici poate provoca anemie feripriva. Enzima, substanta sau cum i-o zice la chestia asta din lapte care ataca mucoasa se inactiveaza in cazul iaurtului, branzei etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Ada, imi pare tare rau de patania ta.
Ala era un ciine imbecil. Asa cum exista oameni imbecili, exista si ciini imbecili.
Acum vreo 5 ani, cind stateam inca la Timisoara si bunica mea venise sa ma viziteze, a iesit sa se plimbe pe strada mea si s-a intors siroind de singe, cu o bucata mare din gamba fluturindu-i de-a dreptul. O muscase un ciine. A stat o luna si jumatate in spital, s-a refacut cu operatie si vreo 3 grefe de piele. Ciinele respectiv statea mereu in acelasi loc de pe strada, si era hranit de vreo 3 familii instarite, cu case si curti mari. Cind le-am spus ca acel ciine musca, si inca rau de tot, mi-au spus ca stiu, si pe ei ii mai musca. N-am fost in stare sa chem hingherii.

Despre oamenii care erau in jur cind s-a intimplat treaba cu ciinele nici nu ma apuc sa spun ceva, ca nu m-as mai opri.

Repet, imi pare tare rau ca ai patit asta.
Dar, cum procentul de ciini imbecili este semnificativ mai mic decit cel de oameni imbecili, eu sint si am sa ramin o mare iubitoare de ciini. (Ca si tine, probabil)

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput