Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (151)
Raspunsuri - Pagina 6
claudinna spune:
Eu am fost luni cu Razvan la oftalmolog la Craiova, pentru ca deja nu mai rezistam nici noi nici el, dupa atatea picaturi...fara efect...
cica are Conjunctivita atopica...nu se stie care este alergenul si e prea mic pt a-l determina. Ne-a dat tratament, l-am inceput de ieri si e mai bine, nu se mai freaca la ochi ca disperatul, deci nu-l mai deranjeaza...ii mai vad si eu ochisorii, ca erau rosii rau de tot.
mi-a dat sa-i fac analize de sange si copro, sa nu aiba vreun parazit, desi eu nu cred, ca s-ar vedea in greutatea lui, in pofta de mancare...in fine
am facut hemoleucograma completa si au iesit cateva valori sub sau peste limita, poate ma ajuta cineva cu ce semnifica, pt ca pe mine ma depaseste si nu pot ajunge curand la medic
babymom, please!
VEM: 73, val norm: 81-99
HEM: 23.4, val norm: 27-32
WBC: 10.40, val norm: 4-9
segmentate: 35, val norm: 40-74
limfocite: 58, val norm: 19-48
eozinofile, normal, deci nu prea e alergie?
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia cu ce mi-am ocupat timpul in aceasta seara: http://gaianevia2008.blogspot.com/2009/07/intamplare-de-rahat-intr-o-tara-de.html Gaia, mumã pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
nu pot sa cred ce a putut sa ti se intimple...sunt socata
LIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006) Cit am slabit pina acum ? cu SUPERDIETA ***RELOADED***
Nerantula spune:
Ada, m-a cutremurat cand am citit! Nu pot zice ca nu pot sa cred, pentru ca mi se pare perfect plauzibil, insa tot ma lasa aproape socata sa aud ca s-a intamplat nenorocirea asta! Sunt fara cuvinte in fata reactiei 'oamenilor' din vecinatate, de data asta merge vorba 'caine de om', la plural
, si ma refer anume la acel animal care te-a muscat. Sper sa fii bine in continuare, uof, numai de asta nu mai aveai nevoie!
Cat despre reclamatie, as putea baga mana in foc ca nu se va intampla nimic, eu am sunat la primarie sa le spun ca in parcul Titanii, desi la fiecare intrare in parc e pusa atentionare ca nu e voie cu caini, e o mare hoarda de caini vagabonzi, doar vreo 2-3 marcati, si care, culmea, ii mai insotesc si pe gardieni in 'patrularile' lor. Tipul de la primarie stia exact despre ce vorbesc, mi i-a descris pe cei insemnati, mi-a spus la vremea aceea ca una dintre catele e gestanta (acum sunt si mai multi!), dar ca nu are ce face! Ca nu stiu ce serviciu din primaria capitalei trebuie sa se ocupe, ca bla, bla, mi-a descris un lant al slabiciunilor in care el e complet neajutorat si cam atat! Acum ma batea gandul sa sun si sa spun sa dea cu insecticid contra capuselor, dar a sunat ceasul si m-am trezit ... 
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
8+ 
claudinna spune:
si pt a ne mentine in linia "animale periculoase":www.okey.ro/claudette/index.php/ursii-ataca-la-perisani.html" target="_blank">iata!
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
anamona spune:
| citat din mesajul lui gaia.nevia cu ce mi-am ocupat timpul in aceasta seara: http://gaianevia2008.blogspot.com/2009/07/intamplare-de-rahat-intr-o-tara-de.html Gaia, mumã pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
groaznic, m-am cutremurat, bine ca nu a atacat si pe Radu.
Din pacate din cauza crizei nu cred ca va face cineva ceva in viitorul apropiat pentru a elimina problema cainilor vagabonzi.
Totusi ce ti s-a intamplat e din cauza oamenilor, privind obiectiv desi reprezinta un real pericol, catelul ala nu are nicio vina, el actioneaza instinctiv.
Cateii nu au ce cauta liberi in strada, iar cateii vagabonzi trebuie ori adoptati ori tinuti in adaposturi speciale.
De aceea vina este numai a oamenilor; cei din apropiere puteau sa intervina iar cei pe care niciodata nu ii vedem sau simtim puteau sa se se ingrijeasca sa ii ia de pe strazi
felicic76 spune:
gaia: ce sa zic.... fara cuvinte
Sa te tii de tratament si sanatate multa! 
Nu-ti fa probleme cu 112, vecinul meu suna in fiecare seara sa reclame muzica celor de la Daimon si nu mai pateste nimic (terasa respectiva este pe parte cealalta a parcului fata de unde stam
)
fa reclamatie, eu iubesc cateii, dar luna trecuta tocmai am "spart" o gasca de pe strada mea: cineva a adus patru catei dragalasi foc, i-a abandonat,altcineva le-a dat mancare si apa, altcineva le-a facut cusca (pe strada, of course), NIMENI nu i-a luat in curte (sunt numai case). Am batut la porti si le-am spus ca ii rog frumos sa faca ceva cu ei, sa dispara, sa nu-i aciuam (mai avem o catea pe strada, la fel, cu cusca, dar pe care am "mostenit-o" si nu ma pot atinge de ea, ca-i a strazii, mai vine pe furis la picior, dar nu a muscat pe nimeni), altfel sun la hingheri. Au disparut, mi-au purtat pica ceva timp (nu ma mai salutau), dar acum lucrurile au intrat in normal, adica ma saluta si ma intreaba una alta, ca intre vecini.
Cam pe unde era strada, ca localizare aproximativa?
nerantula: pe copacii de la intrare in Tineretului, intrarea de la Oraselul Copiilor, am vazut, saptama trecuta, afise de avertizare cu perioada in care s-a dat cu insecticid si impotriva caror tipuri de insecte/ganganii(nu am retinut, dar maine ma uit special sa vad daca scrie de capuse). Un telefon, o intrebare nu ar strica
Nerantula spune:
| citat din mesajul lui felicic76 nerantula: pe copacii de la intrare in Tineretului, intrarea de la Oraselul Copiilor, am vazut, saptama trecuta, afise de avertizare cu perioada in care s-a dat cu insecticid si impotriva caror tipuri de insecte/ganganii(nu am retinut, dar maine ma uit special sa vad daca scrie de capuse). Un telefon, o intrebare nu ar strica |
Ooo, ar fi super sa fie si contra capuselor, poate as incepe si eu sa traiesc din nou, macar in parc ... mi-am comandat si spray contra capuselor, abia astept sa-l primesc!
Da, am dezvoltat o paranoia, recunosc, dar nu vreau sa mai retraiesc cosmarul intepaturii unei capuse NEVER! Culmea, din ce in ce mai des aud acum in jurul meu de nenorocirile aduse de insectele astea ...
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
8+
CD27 spune:
Offf Ada, uite
si un 
Si la noi e plin cartierul de caini vagabonzi, dar care sunt hraniti de unii si altii si era sa mi-o iau intr-o zi, eram cu mama si caruciorul cu Mikul si a sarit un caine sa ne muste, am facut-o pe mama nevazuta cu baiatul si am ramas la discutii cu domnul caine, bah al naibii statea se uita la mine dar daca dadeam sa plec hatzzz, noroc ca a iesit o tantica si l-a chemat la masa
altfel cred ca imi petreceam ziua la povesti cu cainele
Mikul s-a trezit pe la 8.45 si a dormit doar o ora pe la 14, nu va imaginati cum urla inainte sa adorma la pranz, iar acum pe seara parca era beat, i se inchideau ochii si el tot se tinea batzos, la 9 a adormit. Ce-o fi cu el! el marele somnoros
Mami de Mikul Robert Constantin

_giulianna_ spune:
Fetelor, iertati-ma, eu n-am vazut in viata mea o capusa. Cum o identific? Si in ce zone ale corpului?
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Ticker mami

Bianca Nicole