Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (151)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Giulianna, saruminusitele, am facut ciorba de fasole galbena. Complimente de la sotul!

Pupici si lui Iedi!

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

pupam toti boboceii nazdravani si mamicile de bobocei
v-am citit, imi plac rau discutiile despre soacre, ca am si eu una, dar nu prea se baga si bien face!

dar m-ati topit cu pozele de vacanta! ma bucur mult ca ati avut parte de concedii frumoase si boboceii arata chiar in forma!

am vazut si minunatii care se tarasc si minunatii care deja se tin bine pe picioare, o incantare! haiosi rau!

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Ange

Nausica ma bucur ca v-a placut!

Bai da' ce-i linistea asta aici? S-a intamplat ceva?

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

cu ce mi-am ocupat timpul in aceasta seara:
http://gaianevia2008.blogspot.com/2009/07/intamplare-de-rahat-intr-o-tara-de.html

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

buna seara!

dezlegat si misterul cu zaharul brun. Pe cutia de zahar brun tos scrie asa "........este un produs natural provenit din plantatiile de zahar cultivate de sute de ani in Insula Mauritus. procesul simplu de obtinere, bazat pe extragerea sevei dulci din tulpinile de trestie prin metode traditionale si fara rafinare, permite pastrarea unor vitamine si minerale naturale, precum si a unei arome bogate".
asa ca: mare atentie la ce cumparati!

nausica: Vlad a baut cam 500-600 ml de Zuzu pentra ca ma-sa nu a gasit o cutie de Nan (nedesfacuta), in propria-i bucatarie Nu a avut nimic, sigur i-a placut mai mult decat Nan, pampersul a fost ok, nu l-a durut burtica.
Orez cu lapte i-am dat prima data intre 6,5 luni-7 luni, nu mai stiu de la ce varsta mi-a recomandat-o dr, nu avem probleme cu constipatia si foloseam deja lapte uht ptr branza.
(in retetele de bebei se recomanda incepand cu varsta de 5-6 luni)

am vazut harnicuta de Amalia, pe Oadu sportiv si pe Ied (care nu are voie sa traga de fire)

preety: felicitari pentru dintizhor! Nu o inteleg pe dra ta, ce o costa sa-ti dea trimitere? Era treaba ta daca vroiai sa o intepi pe Sorina si sa stati linistiti. Oricum o sa o faci, dar platesti. Daca-i duci o cafea sau un buchet de flori luni dimineatza si o rogi frumos, crezi ca s-ar indupleca?

lumi, ange, andreutac,laureta, gaia,sabinelul, anca: si

mami de alexa, ankussa, piolica: va bronzati, nu? de aia nu apareti pe aici...

(mai vroiam sa strig cateva persoane, dar mi-e ca ma fac de ras, or fi nuntat ca pleaca in concediu si eu...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Ange

Nausica ma bucur ca v-a placut!

Ticker Edi

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

SUPERDIETA ***RELOADED***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Ange

Ticker Edi

E week-end...fetele au alte preocupari decit forumul

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

SUPERDIETA ***RELOADED***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Ada sper sa fie totul bine!
Mi-ai readus aminte de o faza identica, mergeam spre munca pe o alee si un caine s-a repezit la mine. Vreo 3 barbati discutau linistiti, culmea, mai intorceau si capul din cand in cand sa vada, m-a muscat sau nu . Nesimtiti e un cuvant mult prea bland pentru astfel de oameni!

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

vai, gaia, oribil! m-am cam cutremurat citind ce ai scris.

eu cam am oroare de cainii maidanezi in sensul ca nu ma simt confortabil printre ei, mai ales de cand sunt cu copiii. fac ditamai ocolul ca sa ii evit. si cum la noi la piata, la Cultural, e o haita de vreo 10-15 caini care cand incep sa latresi sa se enerveze iti zbarlesc parul pe ceafa, nu e zi sa nu injur...
si se mai gaseste cate un binevoitor/iubitor de caini/maniac, etc care ma apostrofeaza, ca sunt si ei suflete blajine, ca nu fac nimic, ca nu musca, ca simt omul, bla bla...dar la o adica, iata! cand e sa MUSTE nu mai vine nimeni sa ajute.

refuzul de a da o mana de ajutor si numele strazii mi se pare abominabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

musettepink, la sfatul medicului ginecolog, am luat acid folic pana in saptamana 14-16, iar din saptamana 16 magneB6 (aveam carcei, niste mici contractii ce mi-au intredeschis o perioada colul si eram extrem de sensibila), din saptamana 20 TARDYFERON FOL (am avut constant hemoglobina sub limita inferioara). Tot de prin saptamana 18-20, am luat si No-Spa cam 3-4 pastilute pe zi pt a tine in frau contractiile si la nevoie Uscosin maxim 2/zi.
Dupa cum vezi, doctorita mea nu e adepta suplimentarii nemotivate.

Am intrebat de omega3 dupa ce am citit pe site-ul dr T ca se ia dupa 14 sapt (sunt surprinsa sa aflu ca in cabinet recomanda altceva) si mi-a zis ca pot lua daca tin neaparat....am decis sa nu ma imbuib.

Explicatia pentru care magneziul se prescrie de obicei dupa saptamana 16 este ca in general carentele de magneziu cam atunci se manifesta. Ori chiar pe prospect scrie ca in sarcina MagneB6 se prescrie doar in cazul in care exista un deficit confirmat.

Probabil in cazul tau, doctorul o fi depistat el ceva de ti l-a prescris inca de la inceput.

Mergi la inceput