Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (151)
Raspunsuri - Pagina 4
preety spune:
Andreutac asa am zis si io... dar ... la laptele fara lactoza... 2 cutii indentice, acelasi lapte, doua lingurite diferite (una ca la humana 1 si una ca la humana 2)... deci clar ceva ciudat!!! Ori daca dau copilului cu lingurita mare si o fi supradozare... atunci... ma mir ca ar durea-o burtica??? Ma gandesc si io...
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute!
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!, pentru Bogdan! si pentru Sebi!!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
gaia.nevia spune:
Eu am Humana 3 cu masura mare, si prin sertare am masuri mai mici, de la alte variante, de pe vremea lui Teo. Suuper ciudat!!!
La Nan e aceeasi masura la toate lapturile, creste nr de masuri cat si cantitatea de apa, o masura la 30ml.
Mai mult lapte la mai putina apa nu am auzit... poate ca la Humana au schimbat densitatea laptelui, l-au facut mai... fluffy...
sau unele variante sunt mai "dense" si altele mai "fluffy" naiba stie.
Important este sa folosesti masura de la punga pe care i-o dai fetii.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
preety spune:
Ada... fluffy ... fluffy ... dar pe cutii scrie ca o lingurita contine acelasi gramaj...
Am intrebat si in farmacie si la dr de familie... nimeni n-a stiut nimic... cica sa sun luni la reprezentanta...
Ticker Sorina Gabriela
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
angelynna82 spune:
Lumi ici si multumim , am vazut hunii si sunt superbi, niste bobocei tare frumosi
Nausica eu iimai fac orez cu lapte si il mananca foarte bine, nu a avut nimic de la laptele de vaca
Sabinel he he he, ce mop universal ai mai ,ater soacra ta [#61514;)))]
Ada am incetat sa mai caut pe internet tot felul de articole, pt ca multe ne zapacesc
Preety am Sarina si mami, speram sa fie bine, felicitari pentru dintzisori
Carla nici macar lkapte nu vrea?
Ada e incantator Oadu
Laureta am Bianca care deja merge..cu papa nu stiu ce sa iti scriu
Andreutac la noi este aceiasi lingurita de lapte, nici mai mica sau mare...poate cand vom trece la Bebelac3 atunci va fi vreo diferenta
Crina s-a balacit afara in cadita , apoi joaca si acum , mai nou a mancat caise
fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina
gaia.nevia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui preety Ada... fluffy ... fluffy ... dar pe cutii scrie ca o lingurita contine acelasi gramaj... Am intrebat si in farmacie si la dr de familie... nimeni n-a stiut nimic... cica sa sun luni la reprezentanta... Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute! Ticker Sorina Gabriela Bazar pentru Mihaita!, pentru Bogdan! si pentru Sebi!! www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!! |
pai fix aia inseamna fluffy. 4,83g de fluffy ocupa mai mult loc decat 4,83g de compact, vezi detergentii noi versus detergentii vechi.
Gaia, mumã pentru voi:
preety spune:
de acord cu tine... dar delactozatul din cele doua cutii arata identic...
Ticker Sorina Gabriela
gaia.nevia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui preety de acord cu tine... dar delactozatul din cele doua cutii arata identic... Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute! Ticker Sorina Gabriela Bazar pentru Mihaita!, pentru Bogdan! si pentru Sebi!! www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!! |
daaa, asta-i super straniu!!!! Daca ai doua cutii identice (acelasi nume, acelasi produs ,si eventual loturi produse apropiat in timp) poate fi o eroare de productie!!!
Gaia, mumã pentru voi:
_giulianna_ spune:
Ca tot v-ati "mopit" p-aici, mi-ati adus aminte sa mai pun si eu filmulete pe youtube.
Pupam mopii sefi, Amalia si Oadu
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
gaia.nevia spune:
some more reading:
http://dermatology.about.com/cs/beauty/a/suneffect.htm
si
http://roadtohealthyskin.org/understanding-uva-and-uvb.html
in al doilea link, un capitol foarte interesant despre cremele solare si ingredientii utili din ele.
Gaia, mumã pentru voi: