Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (151)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Felicic eu de cate ori ma duc la dr asta de familie ii dau cate 50 lei... cred ca de cate ori am fost o sg data am sarit-o... deci nu se pune problema... decat poate sa o schimb.... da cu cine s-o schimb? unde gasesc pe altcineva in apropiere?

Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute!
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!, pentru Bogdan! si pentru Sebi!!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Buna dimineataaaaa,
poate azi apuc si eu sa scriu vre-o 2-3 propozitii fara sa descopar ca pana am terminat ce am avut de scris s-a inchis capitolul

Peety Deea a baut vre-o 8 luni numai Humana SL si am gasit in cutie numai masuri mici. La Humana 2 sunt masuri mari si intr-adevar are alt aspect praful, parca e mai pufos. Eu zic ca sa folosesti cu incredere masura mica.

Feli, Claudinna

Am vazut filmuleltele cu toti bebicii si toti sunt superbi. In mod special am admirat bebe-mopii, as vrea si eu unul, daca se poate. Fica'mea urla ca din gura de sarpe daca o pun pe jos, se taraste, se ridica, merge numai in pat sau pe coltar. De aici si un numar impresionant de cazaturi din pat. Am renuntat la baricade pentru ca era chiar mai atractiv sa se catare pe plapuma facuta sul la marginea patului.
Asa ca am activitate non stop sa pazesc puiul sa nu faca vre-o prostie.

de Andreea-Maria

"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Zi de we faina sa aveti!

Ada, imi pare tare rau.... iti doresc multa, multa sanatate!
Eu zic sa faci reclamatia, desi multi spun ca n-o sa ajute la nimic... si multi de-asta nici nu reclama, in astfel de cazuri sua in altele.... si de-asta am ajuns in situatia de rahat in care suntem. Bine ca Radu e ok, of Doamne! Si eu iubesc mult cainii, 6 ani am avut un Boxica drag si scump, ii iubesc si pe cei ai strazii, dar de cand am ramas insarcinata si mai apoi am nascut, ma feresc de ei cat pot si sunt tare circumspecta... in situatii ca a ta insa, ce sa mai feresti??!
Sanatate!

Cd-ule, ce ai vazut tu in poze e o cana cu pai. hunii beau din canita cu pai. asa mai reusesc sa ii pacalesc cu apica.

Nausica, mi-a facut o reala placere intalnirea de dimineata! Cine-a zis ca lucrurile spontane sunt cele mai bune, a avut dreptate. Va pup!

Nerantula, am reusit sa vad si eu pozele din vacanta voastra. sunt foarte frumoase. cel mai mult imi plac cele in care esti inconjurata de foarte multi copilasi, tu esti in mijloc cu Gruia si pare esti mama tuturor copilasilor de acolo!
Am gasit si eu colac ca al lui Gruia, cel galben, in Real, dar nu era 7 ron, ci 22, probabil le-or fi scumpit intre timp..? eu inca stau in dubii daca sa le iau, mi-e teama ca nu le vom folosi, ei nu sunt obisnuiti cu apa adanca, mai mult decat apa cada nu au vazut....

giulianna, daca dai un search pe google, sigur gasesti imagini cu capuse, ele sunt de mai multe feluri, dar ajuta si pozele trimise deja de anamona. capusele se pot aseza absolut in orice parte a corpului, dar, mai frecvent, pe zone expuse, descoperite mai mereu.... e imposibil sa nu-ti dai seama, daca vezi una. Doamne ajuta sa stea departe de noi si de orice copilas!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

am turbat

am vrut sa fac un singur meaj, cu doua quote, in care sa-i raspund si lui Muuh, si Nausicai, si am facut varza in citate, iar jumatate din raspunsul meu l-am pierdut.
Asa ca am sters.

Va pup pe amandoua, in schimb

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna
o, Doamne!
si sta asha atarnata in cap???? sau intra sub piele?? scuzati ignoranta...
banuiesc ca as gasi pe google inf astea...

cu picioarele sta infipta bine in piele, se vede doar partea albiciosa (care e plina de sange) ....prima oara cand am vazut o capusa pe cateii mei am crezut ca au o guma de mestecat lipita de cap

Mergi la inceput

Muuh, pentru catel exista niste fiole contra capuselor care se cumpara de la farmacia veterinara, ii dai pe zona din spate a gatului si sunt eficace cam 2 luni. O fiola costa vreo 35 RON anul trecut.

Daca catelul sta in curte, mai exista o solutie care se combina cu apa si care se da in locurile unde doarme catelul si pe unde se mai aseaza bantuie. Si asta tot de la faramacia veterinara se ia.

pentru copii si eu sunt curioasa ce spray exista.

Mergi la inceput

preety, vezi ca Bighidel plange. Ii e tare foame, e plictisit si pe deasupra si obosit.

Mergi la inceput

ada, cum te mai simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

anamona am scris ca sunt deparazitati si spalati. Le avea intre labe unde se pare ca fiolele nu patrund. Si mai trist este ca sunt purtatoare/transmitatoare de babesioza la catei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

cum poate sa arate satula!!! iai, bine ca n-am apucat sa mananc!
Ada, m-am ingrozit cand am citit ce-ai patit.
v-am zis ca azi ma vad cu Ramona si Anda? nu v-am zis! abia astept sa vad zuzulinele! ma intorc la smotru... pupici

Sabina si Amalia
blog de cupil

Mergi la inceput