Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (151)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Bravo David, un curajos. Este mancacios rau mey, papa orice incluziv nisip si apa de mare. Pupam soricel si sora de soricel, frumosi copii

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Babymom mi-a scapat aia in costum Te pup
Edit : promit solemn sa ma mai ingras

Giuliana ce tare e Edi cum se face el ca uita cum sta treaba cu firele
Aseara a stat si soricelul fara sa se tina Cam 3 secunde ...si buf in fund

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Gata, consumat salata, (cu ceva cartofi mancati ne bietii gandacei de colorado)...mai astept replica taioasa a aneimona si apoi ma declar satula!!
In alta ordine de idei, caldura mare nenicule....si copil cu lipsa de mancare...adica supe si alte asemenea...fructele si iaurturile cred ca il racoresc si ii plac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

cris si noi v-am dus dorul dar stiam ca sunteti la odihna si tratament, pupam dintosul.

sabinel, dintele ala pe nv a fost cu dedicatie de la anda.

ankussa imi pare rau ca ploua pe la voi. umbrela sus si pe-afara! sa stii ca a meritat efortul in ciuda tipetelor- am mai iesit din cotidian.

corrina mersi frumos. si eu cred ca voi lucra cu reducere dar la noi drumul pana acolo dureaza o ora. in plus anda bea mai mult lapte chiar daca papa bine

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

am limita de caractere pe mobil.

voiam sa spun ca vrea completare la juma de ora dupa masa. cred ca e ora ei de alint.

azi a mancat 50g de piersici si ar fi inghitit 2 lingurite daca ar fi putut. acum sunt cu ea la san, a si mancat, s-a si culcat. pupici dezertorului!

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

ce le mai pregatiti de mancare bebelusilor? ce alimente noi le-ati mai introdus?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

am uitat ce era mai important pe ziua de azi

LA MULTE LUNITE pt:
Bianca de Laureta ,
Alexandru de Nicoleta ,
Eliza de Leah
si o urare mare, mare pt Anthony de Khristin
!!! Cuscra, sa pui poze cu Anthony. Banuiesc ca e un mare domnisor!

Nausica, si mie mi-a parut bine ca ne-am vazut. Pacat ca nu am putut sa stam mai mult de vorba. Dar o sa ne mai vedem, noi o sa venim in fiecare an la Bucuresti.
Deci am inteles partial color cu rubedeniile din Grecia. Aveti o familie tare frumoasa, iar Ania e o printesa (fara dintisori. Elsei i-a aparut primul dintisor la 9 luni si 3 zile, dupa ce ne-am intors din Romania si de atunci nik, nik)

babytza, e super simpatic soricelul in apa marii! hihihi! haios foc!
apropos, de prima data, ieri am dat-o si pe Elsa in leagan, nu in chiloti din aia zburatori ca in RO(ca pina la urma Elsa a adormit in parcul Tineretului asa ca ne-am luat adio), ci in niste leagane cu protectii in fata si in spate pt copii din astia mici. A fost super incintata, pacat ca nu am avut aparatul cu noi sa o filmam.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Xor incearc rosii castraveti si branza la blender, e reteta Lalei77 si am inteles ca mai multi bebelusi au ras-o cu placere. Ii fac si eu andei la a treia masa de azi sau daca nu apucam, maine.

I-am dat Andei cirese la lender, ii placeau mult si simple si cu braza dulce si cu branza dulce, piersici, caise... In rest, fasole verde ati incercat? Mamaliga cu branza? Voi de fapt cam ce mancati?

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Ramo avem voie castraveti la bebici ???

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

300 eu ii pun pastai (dar fragede) lui Mihnea in piureul de legume. Le amestec cu celelalte. mamaliga cu branza si iaurt (eventual smantana) am zis sa mai incerc in viitorul apropiat, prima oara, pe la 7 luni, a refuzat.

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

Mergi la inceput