Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (151)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Hop si noi.
Ne iertati dar am lipsit motivat..dupa mare trebuia sa urmeze si o tura pe la munte..asa ca am zbughit-o 2 zile pe la soacra.
Facut gratare la iarba verde la poalele muntelui.
A fost frumos...am trecut pe la nasi..iar Radu a facut de bani pentru jucarii

Noutati...a mai iesit un dinte sus..deci avem in total 3
Toate bune si frumoase.

Ada imi pare rau pentru patanie..acum am citit si eu. Din pacate si maica-mea a patit-o saptamana trecuta..s-a dus la soru-mea pe strada din spatele nostru sa-i hraneasca pisica...si vecinu avea poarta deschisa..s-a trezit in fata cu ditamai dulaul..care aproape era s-o linseze..are mana stanga facuta varza..plus la un san..negru rau.
Posesorul dulaului a dus-o la spital...si atata.Eu il dadeam in judecata. Mi-e groaza sa ma gandesc daca treceam eu cu RAdu pe strada aia..brrr...
Ma abtin in rest..de la comentarii privind cainii..ca vad ca s-au incins spiritele.

Babytza ma bucur mult ca i-a placut soricelului la mare. Multi. Acum ma bag la poze.

Ratonelule si Multa sanatate teroristului

Claudinna imi pare rau ca v-ati chinuit..mama ei de conjunctivita

Nicole sper ca stati pe sezlong la plaja si va distrati de minune. Imi pare rau ca nu te-am mai prins sa va urez concediu placut

Ramomiss you

La multi ani Lidia !Sa ai o zi superba !

La multe lunite

Bianca de Laureta ,
Alexandru de Nicoleta ,
Anthony de Khristin ,
Eliza de Leah !

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Carla, pup you back. Aparate de aerosoli se gasesc si in farmacie costa cam 2-4 milioane in functie de marca. Ma gandesc ca daca ai imprumuta macar unul i-ai puetea pune mascuta in timp ce doarme. Bine ca, la cum doarme Sasha, nu cred c-ar insemna mare diferenta dar... Of, copil mic si racit!

Mie nu-mi prea plac insectele dar mi-e mila de ele.

Xor, daca stateai mai aproape treceam sa-ti aduc niste ceapa petru salata aia. Vrei sa te muti la Superdieta de te intereseaza asa un meniu vegetarian? haideti acum cu toatele sa lasam subiectul animaelele strazii (includem si oamenii) pentru ca atatea fete atatea perceptii fiecare in felul ei indreptatita si oricum lucrurile sunt mult prea complicate sa le mai putem organiza noi, o ceata de mamici ocupate sa-si bea cafeaua la o gura de forum.

Io acum va pup, ar trebui sa fac ordinea aia pe care n-a prestat-o nimeni in lipsa mea si ma doare spatele si mi-e somn si Anda vrea mba, nie, aaannna...

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Anca sunt foarte multumita de carucior. Isi merita banii din plin. Se strange usor, ocupa putin spatiu, se lasa pe spate 4 pozitii,are copertina de soare , are husa de ploaie. Eu una il iubesc pe asta sport. Sa vad cum il marit pe ala mare de iarna

Sabinel felicitari de dintzoc !!!!!!

Roxi la noi perioada de grava somnului a durat vreo 4 zile, apoi a reinceput sa doarma cum trebuie ziua.

Meeey dar ce ocupate ai fost sambata Ma bucur ca a fost un WE frumos (mai putin pt Ada )

Angelyna eu ii spun TE PRIND.....TE PRIND si el fuge razand in hohote Sunt mortali cand fac asa

Edit : multumim de aprecieri

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Cristina imi pare rau de mamica ta Ce porcarie....
Felicitari de dintisori !!! Si vrem poze de la mare si de la munte

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Buna dimineata,

La Multi Ani Lidia! Sa fii fericita, sanatoasa si sa dai jos cate kg vrei ;-)
La multe lunite si bebelacilor zilei de 6, sa fie papaciosi si sa o asculte pe mami lor.

Asa, acum sa-mi spun si eu parerea in legatura cu ce se petrece pe aici. Eu propun sa nu mai schimbam 2 vorbe in afara de kk, papa, dinti, voma si restul ca nu suntem in stare sa avem o discutie normala bazata pe respectarea parerii celeilalte persoane. In al doilea rand pe acest forum se combat idei nu persoane, faza cu sa-mi raspunzi tu mie la intrebari ca eu tratez pb cu seriozitate nu tine. Suntem diferiti, avem pareri diferite. Toleranta (atat in gandire cat si in exprimare) ne face sa fim in varful lantului trofic.

Babytzule welcome back, nu pot sa vad pozele ca sunt cocotata pe mobil, ma bucur ca v-ati simtit bine.

Ada imi pare rau pt ce ti s-a intamplat, sper sa nu mai ai parte de asa ceva. La mine n-am vazut nici un caine fara stapan asa ca am uitat cum e. Mai vad caini fara lesa si botnita in parcuri dar atent supravegheati de stapani.

Xor mie imi place salata, de la mine nu vezi nici macar o ceapa vestejita ;-)

300, mamico da` bine te-ai mai distrat la nunta, he he....

Felicic am disparut pt ca fac curat la greu, duminica vin socrii sa stea cu Vladut .....daca nu te superi imi dai si mie pe mess sau pm reteta aia de ciorbita de fasole galbena, sar`mana

Andreutac, dap si mie imi e groaza de cate ori I'll scot afara pe fii-miu, inca urla si nu vrea sa stea in carut, poate totusi trece.....;-(

La mine ploua cu galeata.....;-(

Xoxo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

stai, 300, nu pleca asa repede Ma tin de 1000 de ani sa iti raspund, ca ma intrebai ceva zilele trecute: eu nu ii las lapte muls lui Mihnea deloc, sunt plecata de la 7.30 (inainte il alaptez) pana la 14.30, am program de 6 ore cu adeverinta de la medicul de familie ca alaptez. Inainte de a incepe serviciul, in intervalul acesta el mai sugea o singura data in jur de 10, inainte sa adoarma. Asa ca i-am scos practic o masa de san. Urasc sa ma mulg si d-aia Si oricum, am zis ca e marisor (avea deja 8 luni si jumatate, era diversificat de 2 luni si jumatate in mai cand am reinceput eu jobul). Si oricum, recupereaza el dupa ce vin. In medie mai are cam 3 mese dupa amiaza si 3 noaptea (azi noapte cred ca i-a fost sete de la caldura, a supt mai des)
Vineri spre sambata, la ora 4 dimineata, era in picioare la marginea patului si tzopaia. Am crezut ca nu vad bine initial. Nu stiu cum a ajuns acolo!!
Ada groaznic! Si eu am multe case in zona unde locuiesc si am patit-o de cateva ori, si sor`mea o data...Unii erau caini cu stapan lasati sa se plimbe si ei putin, probabil ca stapanilor li se paruse ca se plictiseau si i-au lasat la plimbare Chiar am atras atentia unei mimoze(ca altfel nu pot sa ii spun) despre care stiam ca e stapana cainelui care ma muscase cu ceva timp inainte si care caine era pe strada intr-o zi (si pe o vecina de-a mea o capsase). Stiti ce mi-a spus? "Dar eu ce sa-i fac doamna daca nu vrea sa intre in curte??" PARDON?????? Fara replica!
Pe de alta parte, sunt constienta ca (virgula) cainele e un animal, nu gandeste, tot oamenii sunt de condamnat...cei care se ocupa zic!

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui piolica
ba mint, acum mi-am amintit, am vazut mai de mult pozele lui Nausica, sint SUPERRRRRR!!! Se vede ca v-ati simtit bine. (Am inteles eu bine din poze, grecii aia sint prieteni buni care au devenit ca o familie, nu? Nu-mi amintesc sa fi citit vreodata ca unul din voi are singe grecesc... uite de ce-mi arde si mie acum)

Hello, hello!
N-am apucat sa-ti spun ce m-am bucurat ca am reusit sa ne intilnim atunci, chiar si asa, pe fuga, inainte de ploaie.

Cu grecii ai inteles partial.
Da, cei cu pensiunea la care stam ne-au devenit prieteni buni, dar in poze erau chiar rudele mele din Grecia. Sora bunicului meu s-a casatorit cu un grec, unchiul si matusa mea sint nascuti in Grecia. Si am si verisoare, trei la numar.

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

babytzule, bine ai revenit din concediu! Ma bucur ca ati petrecut bine si ai avut parte de soricel care s-a comportat exemplar

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

Mergi la inceput

Prima intalnire cu marea

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Babytza, bine ai revenit! Tu esti ultima reintoarsa din concediu. Foarte faine pozele vostre! Eu zic sa nu te mai areti in poze in costum de baie, ca te vor linsha fetele de pe forum ( inclusiv eu ) cand te-or intalni

Am vazut pozele frumoase de vacanta ale Nerantulei, Lidiei, Nausicai, Cristinei ( baby boy ) si ale Aneimona. Foarte fain! Mi-ati facut un dor de mareee... de nu mai pot!

La multi ani LIDIA!

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput