Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (151)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Baytza trebuie sa fii tare mandra de asa copii...dar si ei de asa mamaica
Minunati toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

Xor, sa stii ca eu am mai multa mila pt caini ....decat pt oameni.oamenii...pot munci, castiga cumva mancarea aia....dar cainii cum si-o pot castiga? sunt animale, fratica, actioneaza precum animalele. noi suntem de vina ca sunt atatia pe strada etc.si ca saracii mor de foame...bine, asta nu inseamna ca nu dau bani la semafor...desi unii duhnesc a bautura(e vorba de oameni, aci). dar eu sunt mai tolomaca.gata, xor,simtisi? io dadui cu rosii in tine acusi.dar preteneste....e doar diferenta de pareri.
gata...io tac ca poate "mi-o iau'...asa, musca pofticioasa cum fusei.
io iubesc cainii, pisicile, lacustele si ...moliile.
aaa...dar stiti ce-as casapi io? leii si rechinii....de mananca tot ce se poa...ce vreti, juma de ora, seara, dupa ce culc cochilu..ma relaxez pe animal planet....si posturi d=-astea.
piolica....mergi in varful degetelor, dea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

ratonelu...ma refeream la copii, la copiii neajutorati, nu la acei oameni cae stau cu o mana ascunsa sub tricou si cu cealalta intinsa la cersit...daca tot era vorba de infiat animale, mai degraba infiez un copil decat 10 caini...ASTA as face EU...dar fiecare este liber sa aleaga ce vrea.
Am primit rosiile...astept si castravetii
Acum ar trebui sa incep eu...cummmm leiiii? Leul, acest animal minunat, regele junglei....te propun pentru eitanasiere pentru aceasta gandire
si sa stii ca n-am sa arunc cu paleta dupa tine, musculita pofticioasa ce esti...
PS nu sunt certareata de fel, fapt dovedit prin scuzele si tehnica defensiva abordata ieri...azi insa m-am trezit cam nasol iar altii nu incearca nici un pas spre conciliere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

neata! eu tocmai am descoperit inca un incisiv lateral jos. in total avem 7 dinti, 4 sus, 3 jos. sunt in stare de soc, ca pe asta nu l-a anuntat in nici un fel.

Sabina si Amalia
blog de cupil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Neata!

Si eu am fost la nunta! Depaaarte, cu bebelina pe care nu aveam cui s-o lasam, a fost frumos pana pe la 2 asa, apoi lucrurile s-au stricat brusc si am adormit copil in urlete la hotel.

Problema e ca mi-a adormit in carut si am indraznit sa incercam s-o mutam intr-o masina ca noi sa mai stam macar juma de ora la masa la care n-am apucat sa stam prea mult. Unde s-a trezit cu tac-su deasupra ei incercand s-o pozitioneze pe perne (scoica era in alta masina i pozesorul mai greu de gasit in momentul ala), lucru care chiar nu i-a convenit deci... mami sa plateasca!

In sfarsit, totul s-a terminat cu bine, eu lipita placinta de un perete, cum indrazneam sa imi schimb pozitia sau sa ma duc la baie primeam proteste lacrimogene. Bebelina vpoia sa doarma doar la dreapta mea.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

CD, si eu am trecut recent cu anda printr-o perioada de vreo 2 saptamani in care nu dormea decat foarte putin ziua. Acum are zile si zile. Nu stiu daca poate fi de la vitamine, termina un cicle de administrare si vezi comportarea lui dupa asta... Pe de alta parte, poate fi doar foarte curios si are senzatia ca pierde ceva daca doarme. Daca tot si pe langaparc, trage niste plimbari lungi cu el, ia-ti ce va trebuie la voi si o carte si go for it :) sau mai bine mai ia o mamica.

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Lidia, si superdieta usoara! Multa sanatate si numai bine

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

hai mai , xor....ca daca infiezi un cochil...ii dai piept de pui...si oscioru iti ramane...si pt un catelus.
leii sunt frumosi, dar stii cum trosnesc oscioarele amaratei de caprioara?
o tinem pana maine, dea?...e un lant al slabiciunilor....
si ce castraveti, domle...ce eee....vrei sa faci salata?
oricum, de mi se intampla ceva....dovada aci pe forum....pt ca mi-ai pus gand rau.
numa' noi doua? sau plecara fetele...plictisite si stresate de noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Buna si de la noi. Suntem mari daaaa, 10 luni. Ultimele masurari au aratat ca avem 8800 si 74 cm.

Noi am fost plecati la Sarata Monteoru si ne am simtit ff bine.'

Lidia La multi ani!

babytza faaain la mare, sunteti tare frumosi Siiiiiiiii, felicitari pt dintzoci

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

ram, deci toata lumea s-a zbantuit .in week-end.
special pt voi.
sabinel, beeeyyyy nenicaaa...voi ati uitat ...de unde ati plecat? adik din acelasi punct-zi de nastere ca sasha?...
cum ..7 dinti.....si noi niciunul?
bine, fie,treaca de la noi...felicitari!
laureta, ce mari sunteti!bravo
apropo de kg, sasha are 7500....cantarit samb....il fac balerin.

Mergi la inceput