Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (151)
Raspunsuri - Pagina 19
300 spune:
corrina, adica nu le fierbi pastaile?
babytza eu o sa-i dau castravete fara coaja. Nu stiu daca e vreo interdictie la el. Ma gandesc ca daca alti copii au incercat si n-au patit nimic si castravetele e 90% apa n-o fi bai. Am vazut pzoele, ma roade invidia. De sabit si eu am slabit numai ca am burta ca un halterofil care s-a lasat de sport. N-am facut prea mult sport ce-i drept. Te-ai bagat cumva la electrostimulari sau te-ai resorbit pur si simplu? Oricum ar fi, iti sta tare bine si cred ca te pun poster pe usa sa ma imboldesti la exercitii :))
copii rumosi si tati care se ocupa de bebe
.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
sabinel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Ramo avem voie castraveti la bebici ??? ![]() Babytza si puii Valentina DavidPoze |
ma bag si eu in seama... eu i-am dat la blender cu rosie decojita. a mancat amalia de-a spart si pe seara mi-a facut si-o surpriza in pampers. de fapt amalia are o placere nebuna sa roada tot ce prinde. legume, fructe, paine, biscuiti si... cabluri.
Sabina si Amalia
blog de cupil
_giulianna_ spune:

Lidia

Vazut poze cu Davidutz la mare. E super tare!
De maica-sa nu mai zic! 
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Ticker mami
babytza spune:
Ramo nu am facut electrostimulari pana acum dar o sa incep sa fac la nasica la salon ca mi-am vazut posteriorul intr-o filmare si nu am fost deloc multumita de ce am vazut
In afara faptului ca sunt o schiloada, nu sunt foarte multumita de cum sunt acum. Asa ca ori elctrostimulare, ori sala la greu
Imi iau si eu Cd-ul cu Pilates (sau cum s-o scrie
)
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Xor spune:
gata...adormit bebe...
Stiam, dar n-am testat ca susnumitul castravete (sa evit cacofonia
) nu ar fi tocmai bun pt burtica...ar provoca balonari etc...
Pastaile si eu i le-am pus in piureul de legume...care consta intr-o paleta larga de legume amestecate.
..sincer eu nu as consuma maglavaisul ala dar lui ii place (cartof, cartof dulce, sfecla rosie, ardei, ceapa, orez, dovlecel, morcov...si ceva frunze verzi
). Asta in amestec cu ficat sau ou, carne de pasare, creier, pastrav....
Am incercat piure simplu de cartofi cu ficat...a fost refuzat, mamaliguta cu branza, nu-i place consistenta....in schimb ii place taaare ciorbita putin acrisoara
.
aa si musca si el cu placere si rosia cruda, banana, caisa sau alte fructe moi...
Cand v-ati propus sa intarcati bebeii?
Didididi spune:
La multi ani Lidia! Imi pare rau ca nu ne am vazut in we, dar am avut peripetii cu bb.
CD si Mihai este in greva somnului de vineri. Duminica a adormit intr un final in carucior pe aleile dintre blocuri (care erau pustii), dar dormea in fundulet cu capul pe bara din fata; cu chiu cu vai l am convins sa doarma intins; parca ii este frica sa nu piarda ceva. Oricum a culminat duminica seara cu niste reprize de vomitat, de ne am dus la spital, unde se pare ca avea numai o "mica indigestie". Poate fi de la caldura? Ca n avem aer conditionat, iar agitat cum este, se supra incalzeste. Nici nu mai stiu ce sa zic.
Vazut poze cu fetele intoarse din vacanta Nausica, Babyboy, Babytza si ma bucur ca a fost bine cu puii!
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Xor Cand v-ati propus sa intarcati bebeii? |
Nu mi-am propus sa intarc si nici nu vreau sa fie initiativa mea, deci... cand va vrea bebe. Sper ca dupa 1 an oricum, ca eu LP sau lapte de vaca nu-i dau mai devreme. Deci, ori lapte de tzitzi, ori nimic
Acum pe bune, eu cred ca "propunerea" de intarcare trebuie sa vina din partea copilului, nicidecum sa fie fortat la intarcare, daca el isi mai doreste sa suga. Oricum sunt inca foarte mici. Si daca mai e lapte, nu vad de ce sa-mi fac singura cu mana mea probleme - adica biberoane, tetine, cumparat lapte praf, carat dupa tine peste tot toate sandramalele de preparat laptele, no way! Nu e pt. mine! Tzitzi sa traiasca, ca e cel mai comod!
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
babymom75 spune:
Castravete eu i-am dat lui Dragos inca de la 6 luni, cand a refuzat initiativa diversificarii si ca sa-l tin ocupat in timp ce noi mancam. Dar... nu vad de ce sa-l dati prin blender? Castravetele e foarte moale si eu zic ca trebuie sa-si antreneze dintii si masticatia, muschii masticatori, asa ca e numai bun de dat felii taiate pe lungime, sa si le poata tine singuri in manute si sa-l molfaie. Valoare nutritiva oricum nu are, asa ca e bun de antrenament, chiar daca nu ajunge in stomacel o cantitate semnificativa.
Eu si rosia i-o dau intraga, curatata doar de coaja - i-o dau in mana s-o morfoleasca. Tare-i place! Si arata ca un porcusor dupa ![]()
In principiu, castravetele e colecistokinetic, dar la bebeici nu se pune problema, ca ei il tolereaza bine. De evitat la mamicile si bunicile cu probleme ale colecistului.
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
Xor spune:
babymom...la fel gandesc si eu...imi e groaza de momentul intarcarii...imi e drag de nu mai pot sa-l tin la piept....dar ceea ce m-a pus pe ganduri e ca amica de-a mea isi alapta fata si la doi ani si jumatate in asteptarea de a refuza ea sanul....singura solutie a fost sa o duca la tara o saptamana...le-a fost f greu la amandoua...
Si eu tot pana la un an ma gandeam...parca nu mi-ar face placere imaginea mea cu pruncul care imi ridica tricoul pe strada sa caute tzitzi intr-o pauza de alergat dupa minge...
Paula-Laura spune:
LIDIA La Multi Ani si sa ajungi la greutatea dorita cat mai repede ![]()
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete