Pepenasi iulie-august 2008-IN SARBATOARE (132)
Raspunsuri - Pagina 15
monalac spune:
la multi ani ,sara!!!
am vazut poze multe si frumoase.sunt prin preajma ,dar n am tp de nimic.
nu mi au acceptat dosarul la titularizare,in septembrie ma apuc de modul.
MAITREYI,tinem pumnii sa fie totul ok.
ARIADNA,sa dea dumnezeu sa i iasa bine analizele fetei.
SUN,ce bine papa thea!
DIARUX,naspa faza cu varsatul.sa dea dumnezeu sa nu ia si andrei!
CAMI,CUM TE MAI SIMTI?
o sa va povestesc candva aventurile mele din spital ,at cand cris avea 2,6 si 10 luni....si cand eu ma duceam panicata la spital la bucuresti,la orice semn de boala...
sa va zic de codrin-nu mai vrea sa manance nimic,iar cantitatea de lapte a redus o considerabil,de la 800 ml la 400-500 ml,bauti m mult noaptea.masa e un chin,stiu ca nu e bine sa insist,dar n am cum sa l las sa nu manance nimic toata ziua.stie din ce in ce mai multe si pe mine ma da pe spate,pt ca l compar mereu cu cris la varsta asta,cand habar n avea pe ce lume se afla.sa va zic ce mai face,cu riscul de a parea ca ma laud-ia pistolul de jucarie a lui cris si face''pa,pa''[adica pac pac],cand ii zici sa te iubeasca te pupa si ti da capul sa l pupi si tu,daca i zici sa dea ''na na'' la obiecte,atunci cand se loveste,se conformeaza,cand vede un catel spune''ham,ham'' si de cele m m ori se aseaza in 4 labe si da din cap intr un anume fel,de mori de ras,imi arata ochii,limba si nasul,imi aduce sandalele sa l incalt sa mergem afara,merge extrem de bine,alearga chiar,daca i cer picioarele''la mircosit''[adica la mirosit]mi le da imediat,daca l cert sau ii spun ca nu e voie sa faca un lucru[de ex sa traga de priza],imediat pune buza si incepe sa planga,apoi se duce in alta camera se ascunde....e haios rau.
palnge f tare la imbracat,urla chiar,iar cand nu i convine ceva se arunca pe spate...si l iubeste pe ta su cel mai mult,iar ta su nu mai poate dupa el..l am amenintat ca at cand se va face mare ii voi spune cum nu l a vrut si refuza sa l ia in brate...
edit ca am mancat niste litere.
Gini75 spune:
La multi ani pentru doua persoane speciale, Laremi si Caprioara!
La multi ani pepenasilor sarbatoriti de cand nu am intrat: Luca, Aida, Raluca, Amira, Nancy, Mena, Nicholas, Ilinca, Lucian si Sara!
Ma retrag la puiul meu mic si drag, care are febra. Cand am timp o sa pun poze de la petrecerea Irinucului.
ankalaura spune:
Hello
Hai ca mai am nitel si adorm in taste.
CAPRI - multi ani sa traiesti! Scuze ca am depasit termenul ![]()
MCOCA - sa stii ca cea mai grasana" smantana a fost de 22%
Eu ii dau masa principala pe la 2 pentru ca se culca dupa 8. Daca i-as da la 12, ce fac cu ea inca 8-9 ore? Nu merge sa o vrajesc cu fructe si iaurt ca nu ii tin de foame.
Dimineata papa lapte si cereale (de 2 zile, numai lapte ca s-au terminat cerealele), asta pe la 8-9 sa zic. Mai cere ceva pe la 12, si atunci ii dau ori fructe, ori altceva.
FLO - asta cu deschisul gurii la calculator vine naspa zau. Ori e semn ca tu citesti prea mult in zona cu el in brate, ori ca te manevreaza deja cum vrea el. Eu nu i-as mai da. Ce o sa faca?
Eventual da-i un mouse pe tava de la scaunul cu masuta.
Sau poate am avut eu ghinion, dar dupa ce mi s-a facut serviciul de a se umbla dupa copil cu mancarea prin casa sau de a i se da prin sufragerie, la teve sau altele, si cand stiu cate am avut de tras si inca am de tras cu asta, am devenit rigida.
Frate, mancare se mananca la masa, nani se face in pat, fiecare cu masa lui, fiecare cu patul lui, fiecare cu responsabilitatile lui... Eu nu sunt prietena cu treaba asta... mama impinge, mama leaga siretul, mama gadila pe spate, ...
Eu cred ca manevrarea asta nu vine asa, din luna, ci cred ca noi singuri cream conditiile.
KIMMY - sper ca v-ati instalat si sunteti ok la noua locatie. Noi cand ne-am mutat aveam cativa saci cu boarfe si o saltea. Mai aveam un cuptor cu microunde si masina de spalat
Si mai aveam si o burta de aproape 7 luni. Deci mai nasol decat sa n-ai mobila la bucatarie, e sa mai fi si gravida pe deasupra si sa fie afara 40 de grade, asculta aici ![]()
SUN - nu zi de slaba! Ca am luat doua kile bonus de la pozele alea incoa' Am intrat iar la pepene rosu. Am pepene rosu la pranz, pepene galben dupaamiaza, pepene rosu seara. La gustare un pahar cu apa sau niste gref. Ma cantareasc duminica
Ma rog, pana duminica mai schimb meniul. In total mai am de dat jos 7 kile. Daca ajung la 60 ma potolesc. La 58 as fi fotomodel da' la varsta mea nu mai tin sa fiu fotomodel.
Sa stii ca barbatu-miu e consecvent cu tigara electronica si pare fericit cu ea. Nu tin sa se lase, nici el nu tine, dar baremi nu mai miroase a fum frate! Si tine cont, asta zice o ex-fumatoare! de cateva zile fumeaza numai 2-3 tigari pe zi, si zice ca poate sa si renunte la astea duhanitoare... ca cica deja s-a obisnuit cu abureala electronica.
Vai BUJO cate ai mai patimit in spital... ![]()
ATB-ule, daca sufla ca fraierul, aerul conditionat, as zice ca i s-a epuizat freonul. Ia fa o proba cu baietii aia de la service. Vin ei cu o buteliuta, fasaie acolo afara si gata vine frigul.
Daca se strica, ori nu sufla nimic, ori iti afiseaza ceva. Vezi ca ai in carte codurile de eroare, daca mai ai cartea.
Ia uite-o frate si pe BOTI cu spitalele! Ce aveti frate cu spitalele??
Vai de capul meu cu ce pove tu acolo, ai avut ceva rabdare ca nu le-ai porcit de la bun inceput... Cum sa intepe copilul asa?? Mamaaaaa ![]()
Mai IRISS - aici esti la aristocratie nene, lux a-ntaia in spitale, ce vorbesti? Se vede ca n-ai prea fost in spital de provintzie... Pfuai... Pai cum, aici ai de ales intre mai multe nene, nu iti place la Alexandrescu mergi la IOMC. Daca esti in sud sau vest, mergi la Budimex. Ce mai, apai unde mai alegi tu spitalul in functie de punctu' cardinal ha??
Noi n-am avut, din fericire, experiente nasoale, dar nici in spital nu am prea ajuns, o singura data cu Eliza internare, de vreo 2-3 ori la urgenta si amandoua, adunat.
Analize nu le fac la stat nene, ca au niste ace de-alea de zici ca e teapa lu' Vlad tepes! La privat frumos, cu fluturas si ac din ala mai ca invizibil, daca ai o zornaitoare competenta, nici nu stie ce i s-a intamplat.
Doar Elizei i-am facut as' toamna analize la spital, dar a fost musai ca erau niste analize mai iesite dn comun. In rest, la privat taica, poa' sa coste cat o costa, da' nu pute pe hol...
IOANA - am vazut asa bunici. Daca e sa fiu cinstita, cam asa e o pereche din ai nostri. Dar nu de indiferenta, ci asa stiu ei. Nu au obisnuinta unor asa manifestari.
Nici noi nu suntem mega apropiati in neam, dar astia la barbatu-miu sunt penali nene. Dar zau, nu de indiferenta, ci ... just like that!
Nu stiu cand sunt nascute fetele, nu ma intreaba ce fac, nu suna, nu nimic. Se bucura maxim sa mergem noi acolo, interactioneaza cu ele, dar na... Eliza de exemplu a inceput sa ii recunoasca dupa 3 ani, pana atunci, ce era sa stie daca nu ii auzea nici la telefon macar?
Cumnata-mii i-am trimis azi niste poze si a pocnit-o revelatia - "
aaa, a fost ziua ei?" Cica "Da-mi nr de mobil sa te sun" Ii dau. Suna. Raspunde barbatu-miu. Cica sa ii traiasca fata. Multumesc. Dupa care a inceput sa ii spuna ca tre sa schimbe acoperisul pe o parte de casa si ca nu se duce si el sa ii ajute? Si ca a comandat o caterinca de foisor care nu va zic cat costa, da' o fosa septica nu s-a gandit
Las' ca daca are umbra la foisor, ce mai trebe fosa?? 
Bre aloo, iti zise la multi ani la fata? Cica da. Si mai ce? Ca pune alta tigla pe casa si tzaca paca... Bun asa! 
MAITREY - for the red in za nec de ii zice laringo dorso pulmono amigdalo rinita se da of cors ampicilin ha?
Adica o prishnitza o compresa o frectie si un ceai cald nu mai merge. Trebe ampicilin.
Haide bre ca eu pun pariu, astia cand n-au inspiratie baga placa cu rosu in gat.... Ca de altfel, cand cunosc diagnosticul, te baga inr-o ceata desavarsita, nu ii mai zice asa, pe tot intelesul, red in za nec...
ankalaura spune:
I uite gashca agitata la bunicu Irlandeza! Sta fumos fie-ta aia mica domne! A mea nu se apropie de masinarie... [:((]
Cre ca a ta o sa se faca acrobata de circ. Sau ceva pilot de curse A mea cre' ca politist. Prea e prudenta...
XENA -
aveti in dinte???? Deja incepeam sa ma intreb nene. Vaaai, chiar veste super mega tare! 
MAITREY - cum ai stat soro 3 saptamani? Ooof mai dar numai vesti de-astea avem in ultimele pagini??
Asteptam maine vesti
BIRI - tu de unde esti maica? Moldoveanca si tu?
Sau ai invatat expresia cu " 'pielea pe el" de la teveu? 
Gata, am recuperat la capitolu asta. Mai am la alalalt, daca oi mai apuca. Ca uite ce ora tembela m-a prins ai!! 
De acusi se termina si distractia, duminica imi vine copilu' inapoi, si mai vine si o juma de neam de pe tot continentul, o sa facem drumuri-drumuri la aeropoarte toata vara... Si mai tre' sa decid si un menu ceva, sa cumpar cele necesare, sa ma pun pe preparat, ca o sa fim vreo 8 adulti si vreo 3- sau 4 copii, si sa vezi ce o sa ma stresez....
Si ziceam ca luni plec cu fetele la mare, dar mi-am amintit ca nu am facut vaccinul, si sa vad cum naiba fac, pentru ca daca nu ajunge lotul la timp, nu putem pleca. Ca noi facem gratuitele si tre' cu programare ca sunt de-alea multi-doza...
Hm... aia e, o sa vad ce imi zice doc maine, poate sun sa ma interesesc.
Alo constantencele, daca aterizam, confirm din timp. Boti, numa sa zici noul nr, ca la Cta n-am net, deci numai telefonul este baza. Poate reusim sa ne vedem si cu Claudia si cu Gabi, si care o mai fi in zona
Gata ma duc in pat
AnnaBaby spune:
Neata fetele.
Azi am fost foarte matinala, de la 5 jumate nu am mai putut dormi, si nu pt ca s-ar fi trezit Ioana, ci pt ca am primit un mesaj, nesemnat, de la un nr necunoscut, prin care am fost anuntata de nasterea unui baietel. Acuma stau si ma gandesc cine o fi? Eu am o prietena gravida, cu baietel, care ar trebui sa nasca pe la sfarsitul lunii, si ma gandesc ca o fi ea, dar parca mi-e rusine sa sun sa o intreb...asttept oricum sa fie o ora mai rezonabila...
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
Biribu spune:
Anko te-ai scos cu atita multime... Fa treaba in stil canadian deja si du-i tu la restorantu cu orez rosu ![]()
Nu-s moldoveanca, bucuresteanca din tata-n fiu, si apropo chiar stam pe linga tini... sa-ti zic, sa nu.. mie acu mie dor de oraselul ala asa prafuit si plin de gropi si poluat cum e el. ai sa vezi tu ce zic acum cind vei fi mata canadeza.
uite eu nu inteleg in ruptul capului de ce oamenii cu bun simt din tara nu iau atitudine impotriva nesimtirii. de ce se tace si se lasa lucrurile sa ramina cum sunt?? daca nu deschidem gura cum naiba sa se schimbe ceva? uite nici astia nu sunt domne vreun popor asa ideal de binecrescut, dar aici nu tace nimeni la chestii mult mai mici, nu de astea grave gen ce se intimpla prin spitale. ma revolta treaba asta de mor de nervi... uite sa va spun o chestie: nimanui nu-i convine o reclamatie, nu e apa de ploaie, zau ca si la asistentele alea nenorocite le bitiie fundul daca o patesc, mai ales daca se repeta o data de doua ori. deschideti domne gura maaaare de tot, macar dupa aia; nu lasati asa ca a trecut, asta e...
nu sunt popoarele vestice civilizate asa din senin, tot prin metode punitive s-au dat si astia pe brazda, ca asa e omul. de ce nu arunca astia gunoaie pe strada?? pt ca tre sa duca juma de salar pe amenda, de-aia. si le-a intrat in singe. sau de ce nu se bat copiii intre ei prin scoli: ca-i da afara si nu mai ii primeste nimeni!!! si uite ca parintii ii educa din leagan si le repeta de jde mii de ori sa nu fie violenti etc
ma rog, am aberat si eu un pic din frustrarea acumulata pt ce am citit.
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
AnnaBaby spune:
Ce liniste, nu vrea nimeni
?
Se cunoaste ca fiica-mea nu s-a trezit inca...
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
atb spune:
Cu putina intarziere urez si eu LA MULTI ANI!!! lui Capri, sa fii fericita alaturi de comorile tale! Distractie placuta in continuare la mare!
LA MULTI ANI!!! Sara-Maria! Mamica ta de ce nu mai da pe la noi?
Ankuleee, la 4 dimineata erai pe net??? Si azi, esti fresh, nu?
Mai, azi ar trebui sa vina aia de la service la aerul conditionat, ma gandeam si eu ca s-ar putea sa se fi terminat freonul, asta numai in caz ca scapa pe undeva, noi il avem doar de un an si mi se parea totusi prea repede sa se termine deja. Insa problema e ca nici nu mai incalzeste, chestie care nu mai are de-a face cu freonul. Astept verdictul, sper sa vina azi aia, ca se anunta calduri mari...
Moaaaama da ce e frate cu canalizarile din Bucuresti? Am vazut azi la siri... Zici ca suntem in vestul salbatic, pe cuvant. Cu apa pana-n brau, intr-o capitala europeana...
Oricat de mult ar ploua, mi se pare absurd asa ceva...
Mai, eu de cateva zile sunt f sensibiloasa. Inca nu mi-a trecut socul de la aflarea vestii de moartea lui Michael. Si azi e inmormantarea... Inca mi se zbarleste pielea si imi dau lacrimile la fiecare stire legata de el... Numai eu sunt asa?
Maitrey, ce ai aflat la dr.? Tin pumnii sa fie totul bine, si sa dea DD sa fim colege de odisee. Eu inca nu stiu nimic concret, dar sunt "pe treaba". ![]()
Xena, felicitari Mariei pt. dintisor!!!
Ruxule, Nicholas are abia 73 cm si 8,450 kg, si tot suntem "in grafic". Asa ca... zi-i bishti la pitic sa plece!
Pupam Andreiul sa nu ia varsat de vant. 
Annababy, multu de
. S-a clarificat treaba? Ai aflat de la cine era mesajul?
Ariadna, cum s-a comportat mamaruta la doctor?
Eu sunt pe ultima suta de metri, de-abia astept sa scap, maine la 11 am sustinerea licentei si apoi am scapat! Uof, ca mi-e capul patrat deja!!!
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
AnnaBaby spune:
Yup, am aflat! Era intr-adevar amica mea! Din cate am inteles a nascut natural, destul de repede, insa dr ei era in concediu si ea nici macar nu a stiut, asa ca a nascut cu dr de garda, care din fericire e o tipa faina, ca se putea mult mai rau.
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
atb spune:
Felicitari!
Sa-i traiasca baietelul, sa fie sanatos, papacios si necolicios! Iar ei refacere rapida! La fel a patit si cumnata-mea, cu toate ca ea a nascut la termen, de fapt la 39s+1z. Deoarece a nascut sambata, a avut ghinionul ca dr. ei sa aibe tel inchis tot weekendul.
Si-am auzit de multe cazuri de-astea... Noroc ca dr. de garda a fost super ok.
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008