Pepenasi iulie-august 2008-IN SARBATOARE (132)
Raspunsuri - Pagina 13
diarux spune:
scuze, sunt muci dupa nunta de ieri si cupilu e hiperactiv, plus am de terminat ceva....
dar intru pe fuga sa va intreb ceva.
am fost la dr.
1.la 11 luni are 74 cm si 8850 gr.(cica e in grafic)
2. face kk moale de 3 zile. nu e diaree. nu e de la dinti.sa fie de la mancarica de dovlecei?
3.refuza apa de ieri, desi bea destul de bine pana acum.(e vioi, nu are febra)
4.o duamna care era acolo la dr cu cuoilu personal nu mi-a zis ca e suspect de varsat plodu. si l-a lasat sa se tot apropie de andrei, a pus mana pe el si pe jucarii. s-a confirmat varsatul de vant.cat de posibil e sa faca si andrei? ma arunc acu? sau mai stau oleak fro doo sapt?
5.dr e destul de umblata si informata. a zis ca a fost zilele trecute la o conferinta in strainatate und es-a pus problema vaccinurilor si cica s-ar fi ajuns la concluzia ca e bine d efacut infarixul hexa si nu penta la un an, cica din cauza hepatitei B din ce in ce mai frecventa. voi de care faceti? ca zic drii?
6. cica sa ii dau SEPTILIN.mai stie cineva de asta?
XENA stiu ca mai vb cineva de cazuri ffff rare cand ies alti dinri decat cei care trebuie. dar nu am auzit sa fie si vreo problema anexata. da a iesit deja? SAU banuiesti tu doar pt ca e inflamata gingia?cu BOTI si eu zic la fel ca MAITREY.
apropo, BOTI, om veni si noi la mare...sometimes...deci....fii pe faza. deocamdata o torturez pe SOR'MIA.
IRLANDEZIA tre sa mai ies o data azi sa rezolv problema cu pricina, ideea e ca nu mai gasesc adresa aia.
te contactez later.
L-AM TUUUUUNS pe ANDREI!!! tre s afac poze sa va arat. soon.fug
DANA
mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
boticelina spune:
Fetele iubitele, va multumim din suflet pentru urari, si uram si noi la randul nostru La multi ani! pentru Ami, Ralu, Mena, Nicholas, Ilinca, Luca si Sara!
Caprioara La multi ani cu sanatate, putere, liniste si multa intelegere!
Deci, petrecerea a iesit super fain si da, aveti dreptate, sunt sigura ca ei stiu ca e ziua lor si ca sunt in entrul atentiei... Cupilul meu (care nu e extrem de sociabil) nu a marait nici macar o data! A fost toata dupa amiaza cu zambetul pe buze, a chitait cu gura pana la urechi ca un soricel, a sarit din brate in brate, ce mai, s-a simtit minunat...
Si, o surpriza minunata, a venit si Pica la aniversarea noastra, asa de mult m-am bucurat, sunt o familie minunata nene iar Sebi e incantator, sociabil, viteaz... Si daca tot a venit am lasat-o si fara pampersi ca io am plecat sa mai carutez niste invitati si-am lasat-o pe fi-mea fara rezerve
si uite-asa l-am facut pe Sebi de chiloti 
Si-acum, ta-na-naaa: fi-mea se face artista ca ma-sa
A insfacat fara sa pregete direct pensula de pe tava, apoi un creion si, in cele din urma, banii, dar asa... dezinteresat...
O sa pun si poze, cateva am doar ca trebuie sa mai fac rost de restul de la cumnatul meu, ca io in toata nebunia aia numai de poze nu mi-a ars...
Xena, imi cer scuze ca nu ti-am raspuns la telefon, mi s-a parut ca recunosc numarul tau dar eram tare zbuciumata, plansa si demoralizata, am povestit in urma cu cateva pagini ce-am patit... Te rog sa nu mi-o iei in nume de rau, chiar nu am absolut nimic cu tine, doar n-a fost sa fie...
Felicitari pentru dintzanul Mariei!
Estrella, eu am luat forme de biscuiti, mai mici, tocmai pentru ca mi-au placut sandviciurile de la petrecerea Mariei. Gasesti in Carrefour...
Mai3 poate e totusi doar o dereglare... ![]()
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
dana81 spune:

CAPRI,LA MULTI ANI!!!DISTRACTIE MAXIMA SI MUULTA MUULTA SANATATE MAMICA SPECIALA
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
truli-luli spune:
Intru cu intarziere sa urez LA MULTI ANI NANCY! Sa cresti mare sanatoasa, voiasa, sa fii norocoasa si mereu iubita!
Imi cer scuze pt intarziere dar nu am apucat deloc sa intru zilele astea. Ne-am intors de curand de la mare unde am avut bucuria sa le intalnim pe Boti si Nancy. Sunt absolut minunate amandoua! promit sa pun poze cat pot de curand.
poze Ana si Victor
varsta Anei
violeta29 spune:
Buna!Noi ne-am intalnit cu Clara si cu Dana ca nu le mai vazusem de multa vreme, fetelor Clara e o minunatie de fetita, o papusica , ce sa mai, si are un zambet fermecator.Daca reusesc pun si cateva poze pe picassa.Mda si stiti ca ziceam eu ca n-am gasit decat intr-un loc sandalute sa-mi placa da n-aveau marimea 19, sandalutele noastre erau la Clara in picioare![]()
ANAXENA, sa va fie de bine concediul, felicitari pentru dintisor.
FLO, ce bine ca v-ati distrat, face tare bine la psihic o iesire din asta.La noi masa dureaza maxim 5 minute, ca Alexandra infuleca intr-o vitezaaaa.Multam pentru PM
ESTRELLA, am vazut forme din alea in Real parca
MAITREY, bafta la echo, poate totusi e doar o dereglare
DIARUX, da e posibil sa faca si andrei varsat de vant, dar la fel de posibil este si sa nu faca.Greutatea si eu zic ca e ok.La vaccinuri si medicamente nu ma pricep.Aaa si sa va fie de bine tunsoarea!

LA MULTI ANI SARA, CA AI O COPILARIE FRUMOASA!
LA MULTI ANI CAPRIOARA , SA FII FERICITA ALATURI DE CELE DOUA MINUNI ALE TALE
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta ,mamica de nazdravana mica
-Alexandra Valentina(2.09.2008)
ariadnabr spune:
| Citat: |
| Si-i cer scuze lu' Xena, cred ca m-a sunat, mi se pare ca am recunoscut numarul ei dar nu am raspuns ca eram in unele din acele momente groaznice povestite, plus ca nu mai am niciunul din numerele voastre in telefon... |
Ano...ia fata de-aci...iote ce scrisese Boti la pag. 5 parca...

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Juliawww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
truli-luli spune:
Boti imi pare nespus de rau ca ati trecut prin asemenea experiente. Bine ca acum au trecut. Si pe mine ma ingrozeste statul cu puiul in spital dupa experienta din februarie, asta in conditiile in care personalul s-a comportat relativ ok. Nici nu pot sa imi inchipui ce povestesti tu.
pt voi luptatoarelor si o imbratisare pentru printesa vesela si sociabila. Sa nu mai spui ca nu e asa pt ca ai vazut ce bine ne-am inteles noi doua. Pai daca cu soacra se intelege asa, cu restul trebuie sa fie superextraformidabila!
poze Ana si Victor
varsta Anei
ariadnabr spune:

LA MULTI ANI SARA!

LA MULTI ANI CAPRIOARA, sa fii fericita si multumita si toate dorintele sa ti se implineasca!! 

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
ariadnabr spune:
Gata, am hranit cupilu' si-acuma il duc la luat sange
Sper sa nu planga pana boraste
Revenim mai pi seara...
O zi buna 
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia