Pepenasi iulie-august 2008-IN SARBATOARE (132)
Raspunsuri - Pagina 12
maitreyi spune:
xena gasesti mai in urma raspunsul lui boti...a stat internata cu garga in spital si i s-a furat telefonul. cu o zi inainte de ziua piticului iesisera din spital si asa s-au intalnit cu pica si sebi la aniversare.
-------
mamica fericita de
Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
kamelya spune:
SARA MARIA
ADRIANA 
Sa ai parte numai de impliniri,bucurii ,sanatate alaturi de Matei ,Ilinca si sot
_
buburuza mea
de
Daria Ecaterina 14.07.2008 
M&M spune:
SARA -MARIA
Sa sanatoasa si fericita alaturi de parinti!!!
CAPRI, LA MULTI ANI!!! Iti doresc tot binele din lume , iar Ilinca si Matei sa iti aduca multe bucurii si fericire...
Ana, felicitari pe primul dintisor al Mariei!!! In sfarsit!!..dar , a meritat asteptarea...
Ralu, multimim frumos...
Fug sa ii prepar lui mihaita un compotel de visine...
pepenasii..
Mamica de poznas
flo1980 spune:
Sara Maria
Caprioara

Cristina26 felicitari pentru mergaretz 
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
flo1980 spune:
Bine ai revenit cuscra!
Eu nu am auzit intamplari cu primul dintisor iesit lateral
dar nu cred ca-i bai!
Multumesc de urari, ne-am distrat intr-adevar la nunta, iesirea a facut bine la psihic
copii au stat cu soacra, mama, cumnata....David a facut ceva febra de la vaccin, acum e bine.
Are gingiile foarte inflamate, asteptam explozia de dinti 
Am o tona de
asa ca sunt veri bizzi ....
si o saptamana usoara!
Apropo Sunule
fi'ta papa ca un om mare (ma refer la varietate, consistenta, condimente) al meu musca din ce-i dai nou, dar daca ii pun intr-un piure bucatele mai multe de carne/peste le mesteca bine dar mananca putin, iar daca ar manca tot castronul m-ar prinde masa urmatoare
cat dureaza masa la voi?
Cu cine seamana mancacioasa?
Te invidiez, zau!
Ce usor mi-ar fi fost sa-i am si eu asa papaciosi ....
_
Tecky spune:
LA MULTI ANI Caprioara Sa ai parte de tot ce e mai bun si sa te bucuri alaturi de puiutii tai:Ilinca si Matei!

La multi ani si pt pepenasii:
Amira Maya de mada_mxm
Nancy de boticelina
Mena de mariana_1976
Nicholas de morcoveatza
Fetelor va multumesc din suflet pt urarile de ziua Ralucai.Petrecerea a iesit super,o sa pun poze pana diseara.Am admirat toate pozele noi.
Bujo si Boti imi pare rau ca ati trait asa experiente neplacute cu puiutii vostri.
Aveti idee unde pot gasi vaccinul Infarix IPV+HIV?
Va pup 
flo1980 spune:
Tecky astept pooozeee!
Boti, Bujo nu imi vine sa cred ce momente groaznice ati trait acolo unde trebuia sa va simtiti bine si in siguranta ![]()
Vazut gargaritza frumoasa si pe smecherul de Sebi, frumoasa Irina, papusica Maya de Vicky
si alta papusica, tot Maya de estrella 
_
Didi81 spune:
Ana, wow, felicitari pentru primul dintisor
. La noi acum ies nr 7 si nr 8... nervi maximi.
Am fost ieri la tara, in satul de unde este dadaca noastra, si am serbat Aidelul la un gratar in curte. A fost frumos, copiii s-au jucat prin curte, ce mai, veselie mare
. Va multumesc inca o data pentru urari, sunteti toate niste scumpe 
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
estrella80 spune:
LA MULTI ANI SARA MARIA!!!
Multa sanatate si fericire!!!
CAPRIOARA
si primeste de la mine o
!!!La multi ani si iti doresc multa sanatate, putere de munca, intelepciune si nnu in ultimul rand multa sanatate, tie si familiei tale!
Anaxena e pentru prima oara cand aud asa ceva referiotr la dintisori! Inca o data Maria iti confirma ca e speciala, si nu numai datorita faptului ca e a ta!!
Ti-am trimis si un mail, dar poate ca nu l-ai citit inca, in care te rugam sa imi spui de unde ai luat formele alea cu care ai ornat platourile de mezeluri.
Adica cum ai reusit sa dai formele alea mezelurilor?
maitreyi spune:
la multi ani frumosi sara! sa ai o viata plina de zambete luminoase!
la multi ani capri scump si drag! sanatate sa ai impreuna cu cei din jurul tau!
estrella cred ca poti face si cu forme de biscuiti ![]()
eu is cu maaaari emotii...sangerez de 3 saptamani si mi s-a spus ca e probabil sarcina oprita in evolutie...si evident ca eu, studentu la medicina, ma duc cat mai tarziu posibil la dr...credeam ca e o dereglare ceva ca am mai avut si am amanat ca sa nu imi dea tratament hormonal...maine am programare dimineata la echo sa vedem ce facem 
-------
mamica fericita de
Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008