Pepenasi iulie-august 2008-IN SARBATOARE (132)
Raspunsuri - Pagina 11
ariadnabr spune:

La multi ani Ilinca!

La multi ani Lucian!!

La multi ani Laremi!!!! Sa ai o viata la fel de frumoasa si speciala cum esti si tu 
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
ariadnabr spune:
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Juliawww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
ioana spune:
Va multumim tuturor pentru urari!
Uram si noi, la randul nostru, LA MULTI ANI lui Lucian de Madina. De asemenea, pentru Laremi din India, toate gandurile bune!
Noi am avut musafiri, am suflat in lumanarea de pe tortul in forma cifrei 1 (facut la Tuffli, fetele din Iasi care mai au aniversari, va recomand torturile de acolo, sunt delicioase si foarte aspectuoase) apoi am mers la o pensiune din afara orasului unde am luat masa si ne-am jucat. Un loc de joaca bine amenajat, sub stejari, la umbra, fratele mai mare si baietelul nasilor s-au simtit foarte bine. Cam asta a fost, acum suntem acasa si speram sa ploua, dar presimt ca iar este o alarma falsa...
Incerc sa pun ceva fotografii, sper sa reusesc.
Ioana si Ilinca (5 iulie 2008).
anaxena spune:
ne-am intors de la mare,descarc poze si pun...citesc din urma si vb mai tarziu..puppp
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
maitreyi spune:
la multi ani pepenasilor ilinca si lucian! sa cresteti mari, voiosi, voinici!
la multi ani frumosi alaturi de cei dragi laremi!

-------
mamica fericita de
Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
anaxena spune:
la multi ani tuturor pepenasilor care au implinit 1 an!!!pe noi ne iertatzi,am fost la mare..fara net
si o veste super mega tare: AVEM UN DINTE!!!! faza si mai tare e ca nu e cel de jos stanga,nici cel din dreapta,nicidecum central stanga sus sau cel din dreapta,este un incisiv lateral stanga sus...atzi mai auzit asha ceva?
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
serbanica spune:
Buna ne mai tineti minte,eu sper ca da!
Imi pare rau ca nu am mai intrat sa vorbim dra nu am avut timp de loc acum ca am inceput lucrul si Serban a mai crescut imi ocupa tot timpul.
Tin sa spun LA MULTI ANI !!! tuturor pepenasilor care au implinit un an si care o sa implineasca.
Pentru mine a fosr cel mai frumos an din viata mea.
Noi suntem bine la 10 luni avem 80cm si 10 kg,am avut si o enterocolita dar acum suntem bine.Suntem la strabunici la tara adica la Anina si stam o saptamina asa ca de aceea am avut timp sa intru sa va scriu.
Va sarut pe toate si sa aveti grija de voi si de comorile voastre!!!
pica1 spune:
Hello fetele.
Noi suntem la mare de ieri si in sfarsit avem si noi parte de vreme buna fara sa ploua macar 1 data pe zi, cum a fost in ultima saptamina prin jurul Buccurestiului. Aici sper sa am mai mult timp si sa tin pasul cu voi.
Apropos de poze...Imi plac foarte mult pozele pe hartie, in schimb am acasa mai multe albume pentru poze care sunt goale decit cele pline...In mare pozele pe care le am sunt in format electronic si sunt in albume in ordine cronologica pe ani, pe luni si evenimente/locatii. Problema cea mai mare pe care o am este inexistenta unui instrument care sa faca o selectie automata a pozelor...
Sa va povestec ceva...Am intalnit simbata pe 4 Iulie 2 fete minunate, Nancy si Monica, cu o familie nemaipomenita care le este prin preajma. Imi pare rau ca in domeniul povestirilor nu ma pricep, dar pot sa va spun ca mi-a facut placere sa le cunosc pe fete si m-am simtit extraordinar in prezenta lor. Sa stiti ca Nancy are niste ochi supebi 

.
Am sa incerc sa pun miine niste poze de la mare cu Seb in apa sa vedeti cit de fericit este cind il bagi in apa dupa ce in prima seara cind l-am dus pe plaja, nu numai ca a inceput sa zbiere cind a vazut apa, dar nici macar nu vroia sa atinga nisipul cu picioarele.
anaxena spune:
pica ma bucur ca te-ai intalnit cu ele,la noi nu a fost posibil...se pare ca o data ce ajung in Constantza,Boti nu poate raspunde la telefon si uite asha nu ne intalnim,e a2a oara cand mi se intampla asta si acum cred ca am gasit explicatia...oricum imi cer scuze daca am greshit cu ceva
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
Maria,povestea nashterii