Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (223)
Raspunsuri - Pagina 19
ceska777 spune:
Tocmai am vb cu dr pentru ca roseata i s-a extins sub forma de mici pete rosii pe gat si tampla si bubite mici au mai aparut si pe burtica pana sub buric. Ea spune ca poate fi o reactie la antibiotic (nu a mai luat niciodata antibiotic) sau o reactie cutanata la virusl incasat. Vedem cum se prezinta pana deseara cand ar fi urmatoarea doza de antibiotic, ramanem cu nurofen, panadol in caz de febra si oscillococcinum eventual intrerupem antibioticul daca e mai bine si primeste Aerius un sirop antialergenic 2x/zi, 2ml.
Voi ce ziceti?
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
stancutza spune:
Asaaaa...
Vroiam si eu sa urez LA MULTI ANI FERICITI! zuzicilor care si-au sarbatorit ziua de nastere in perioada aceasta:
GINETTE, mami de Buburuza, Raca, MatGRavidut, Iulia, Codrutaa, Cristina. Sa fiti sanatoase fetelor si mereu vesele alaturi de puii mici si scumpi!!!!
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
kalosalina spune:
Buna zuzici!
Cu mii de scuze pt intarziere:

LA MULTI ANI ROXANICI!!!!!
Sa ne traiesti, sa fi sanatoasa, fericita, si Adelutza sa va bucure mereu!

Ceska multa sanatate lui Benji! Vb cu dr despre bubitze sa nu cumva sa fie o alergie, cum zicea si Elle.
Roli am vazut pozele din Delta. Se vede ca v-ati simtit f bine! Si ce mari si frumosi s-au facut baietii 
!
Elle ma bucur ca ai dus-o pe Evita iar la balacit
!
burtica si pe Evita!
Doamne ce necaz cu fetita prietenilor tai 
. Poate totusi la Bucuresti vor primi un diagnostic mai optimist.
Ereena am citit patania cu dr. Fara cuvinte. Imi amintesc ce ai patit si la nastere...
Niste nenorociti!
pe Mateiasul nostru drag!
Ema hai ca m-au trecut niste emotii cand am realizat ca mai ai asa putin si nasti...
Stai linistita nu te mai gandi cu frica la moment, ca vei avea o nastere super usoara si va fi totul bine! Mie imi place mult Sacha! 
Offf Gabritza de ce o fi facut Dariuta febra
! Poate o fi doar un episod trecator...Multa sanatate si sa ne ti la curent! 
Poze Daria
Cum creste Daria
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
kalosalina spune:
Ceska pana am scris eu mesajul, tu ai vb deja cu doctora...Stiu ca Aerius este bun pt alergii. Am luat si eu odata, tot asa, asociat cu un antibiotic puternic.
Poze Daria
Cum creste Daria
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
ceska777 spune:
Kalosalina,
ai luat Aerius impreuna cu antibioticul sau ca urmare a efectelor antibioticului???? Ca dr zicea (sau asa am inteles eu) ca oprim antibioticul si pentru reactia alergica cutanata ia ARIUS asta....
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Laura Ioana spune:
Neata
Ceska
noua ne-am dat aerius sa luam in acelasi timp cu antibioticul, ca sa prevenim reactii alergice la antibiotic (in acelasi timp, adica o data/ zi aerius si antibioticul de 2 sau 3 ori/zi). Multa sanatate piticului
Gabrittza
ce ghinion cu febra asta! Oare de la ce o fi? Sanatate multa si voua!
Noi plecam sambata noapte la mare si sper sa nu-mi faca vreo pozna pana atunci sau cat suntem acolo
Fetelor, va rog dati-mi si mie link-ul blogului LaleiD
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
irlandeza spune:
buna dimineata. Prietena mea a nascut ieri un baietel si v-as ruga, cine stie sa-mi spuna ce alimente/ceaiuri maresc lactatia si ce produse alimentare sa nu foloseasca mama ca sa nu-i faca rau lui bebe. Merg azi sa ai vizitez si sa-i pot spune. Multumesc fetelor.
PATRICIA ALEXIA
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
Ellenuta spune:
stancutza imi pare rau ptr degetele tale .. si ptr maraielile de noapte ale sofiei .. vor trece ele si astea ..
ceska e ok aerius, da-i cu incredere. vezi cum evolueaza pana diseara bubitele si cum se prezinta dupa urmatoarea doza de antibiotic .. dupa cum le descrii tu, par a fi o alergie la antibiotic .. sanatate multa!
marinela ceai de fenicul, anason si chimen .. in ro se gaseste fie la pliculete fie plantele uscate din care pui cate 3 lingurite la 2 litri de apa, le dai in fiert, le lasi 10 minute, strecori si gata ceaiul. sa-i traiasca baietelul prietenei si sa fie sanatos!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
irlandeza spune:
LauraI, vacanta placuta sa aveti. In august esti la Piatra ?? Ca venim in vacanta, sa-i vedem pe socrii si bunici, poate ne intalnim pana la urma. Si daca vrei sa-i aduc ceva lui Theiuta sau tie....cu cea mai mare placere. Va pup
PATRICIA ALEXIA
irlandeza spune:
Mersi mult Ellenuta. A depasit termenul cu 2 sapt, si i-au facut ceza, ca avea cordonul in jurul gatului si era pozitionat cu fatuca spre burta mamei si trebuia sa fie tocmai inspre spate. Acum sunt bine.
PATRICIA ALEXIA