Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (223)
Raspunsuri - Pagina 18
ceska777 spune:
Ema,
vrem neaparat sa mai incerci si sa ne pui poza pozei de la ECO.
Eu stiu ca Bogdan e o romanizare a unui nume slavon. Mai sunt din ce stiu eu... Slobodan, Goran. Toate rimeaza cu Milan!!!! ![]()
Gata merg la nani sa veghez gaza...
Noapte buna!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Ereena spune:
ema, nu stiu numele vostru de familie, dar iti spun numele meu preferat,care din intamplare se potrivste cerintelor tale ,Cazimir. Mai sunt dragomir,vladimir sau mai comune radu, mircea, vlad
MATEI
POZE
PITICUL URIAS
BBEAUTIFUL
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">PARTICIPAM LA CONCURS - ERE1 - MATEI SI RATUSCA URIASA
roli25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui emabucuresti fetelor, ca tot ma intrebati de nume, ce idei aveti, care sa sugereze originea slavona pe care o avem si eu si sotul, denotata dealtfel si de numele nostru de fam.? Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009) |
Nichita, Serghei
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
gabrittza spune:
neata!va invit la
calda cu lapte sau cu frisca fiecare cum pofteste!
eu imi iau portie dubla![]()
eu sunt matinala pt ca azi tb sa ma duc cu Daria la cresa sa ducem dosrul si poate ramanea deja acolo.....numai ca fata mea s-a trezit cu febra 38.6!!!!!!!!!

daca asta nu e protest fata de faptul ca vreau sa o duc la cresa,atunci ce e???
fac haz de necaz va dati seama
in fine i-am dat panadol, o sa alternez cu nurofen si sa vedem cum evolueaza.acu sunt in ceata si nu stiu daca sa mai duc dosarul azi sau nu.
va doresc tuturor o zi buna,racoroasa si fara probleme din partea picilor(ma refer in special la febra)
pupici!
ceska777 spune:
Buna dimineata,
noi raportam o noapte fara febra, dormita integral de la 21:00-07:00.
Acum nu are febra, a baut frumos antibioticul, a luat oscillococcinum. Si e vioi....imi fac griji numai pentru ca iritatia de la caldura s-a extins de pe piept si spre urechi si ceafa si e si in zona acoperita de pampers. Sper sa nu fie vreo boala eruptiva....
Inca in vacanta
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Ellenuta spune:
neata
poftiti la o
.. am un somn in mine de zile mari .. noroc ca am 4 zile libere si poate reusesc si eu sa dorm un pic mai mult. in plus, ma termina durerile lombare .. 
noi aseara am fost iara la prietenii cu piscina .. de cand am ajuns si pana aproape am plecat, nu am reusit s-o scot pe eva din apa .. e disperata dupa apa ..
lala ma bucur ca totul e bine si ca aveti vreme frumoasa! deci si tornada mica e plina de cucuie si julituri .. sa se ia de mana cu eva ca ma dispera copilul asta .. plecam si noi la nisipuri la sf lunii, la grifid bolero .. sper sa fie totul ok.
gabytza cand incepe dariuca cresa? eu ii urez de pe acum acomodare usoara! multumim de cafea!
roli mama lor de mesteri .. te termina cu nervii. noi la anul vrem sa ne apucam de casa .. cred ca o sa mor cu ei de gat ..
ema si mie imi plac Jan, serghei, lukas, roman, tomas, martin, marek .. cum iti suna?
ceska am pierdut firul .. ai fost cu gazza la doc? i-a dat antibiotic? mi-e sa nu fie o boala eruptiva si sa popmezi copilu degeaba cu medicament. nu-l poate vedea un pediatru?
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
ceska777 spune:
Ellenuta,
l-a vazut un pediatru (am scris pe blog ieri). Si la vremea aia parca nu era asa de evidente spuza aia, gen iritatie de la transpiratie...o sa sun dr si azi sa vb...adevarul e ca facand febra in ultimele nopti a transpirat si in somn s-a agitat, poate de aia iritatia. Nu stiu sa o deosebesc eu de o eruptie...
Inca in vacanta
Blogu` nostru
Poze f. noi
Ellenuta spune:
ceska sa nu cumva sa fie chiar o alergie de la antibiotic .. nu poti sa-l duci sa-l vada iara? ar fi bine .. sanatate multa!
uff mai fetelor .. tocmai ce am aflat ca fetita prietenilor nostri de la constanta are tetrapareza spastica ..
imi vine sa plang .. ce au facut de merita asa o soarta? o sa vina in bucuresti sa mai faca un control .. le-am facut eu programare la sanda magureanu si la ionescu dumitru ..
ce stiti .. ce sanse sunt de recuperare?
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
alina023 spune:
Buna dimineata!
Incep prin a
burticile prezente pe forum.
Elle, pune mami burtica iar la semnatura, ca eu sunt in ceata rau. Uit si cum ma cheama! Ma bucur ca s-a balacit iar Eva. Cat despre problema de sanatate a fetitei prietenilor vostri, din pacate nu cunosc nici un detaliu. Multa sanatate! Sper sa se poata rezolva.
Emma, ce putin mai ai!! Te cred ca ai emotii! Frica nu are de ce sa-ti fie. O sa fiti bine si tu si bebe. Apropos, nu mai stiu daca ai scris, unde si cu cine vei naste?
Iar nume...Sacha imi place f mult, la fel Cazimir si Vladimir. ![]()
Roli, rabdare cu meseriasii lui peste. Asa sunt toti. Nu a ce sa faci decat sa ii impingi de la spate tot timpul si sa fii rabdatoare.
Ceska, mai exact in ce zone are bubitele?
Pupici!
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
stancutza spune:
Neata zuzici!
Eu sunt cam obosita dupa doar doua zile la job, am avut nopti cam haosiste pentru ca Sofia a marait sau s-a trezit. Ii iese primul canin, dar mai degraba cred ca e de la caldura, pentru ca brusc a inceput sa bea noaptea (ziua nu vrea sa bea decat cateva inghitituri
).
Ieri dimineata pe la 5 incercam s-o adorm in carut si cand i-am lasat carutul pe spate mi-am prins degetele intre cadrul carutului si spatar, cu greutatea ei apasand fix pe unghiile mele. Noroc ca l-am strigat pe tati, care dormea, si a venit repede sa ridice la loc spatarul, pentru ca pur si simplu nu aveam cum sa mi le extrag de acolo (decat daca probabil imi lasam o parte din deget). In fine, am stat bandajata ieri si cu crema de arnica s-a mai retras umflatura (doua degete au fost mai afectate). Dar asa durere nu am simtit niciodata, mi se facuse greata la propriu. Ca sa ma pot culca la loc ieri dimineata, am luat un Nurofen, asa rau ma dureau si imi zvacneau. Brr...morala: niciodata nu o sa mai las spatarul joc cu Sofia in carut!
Am citit ce ati scris, ma bucur ca burticile sunt bine si sper sa suportati cat mai usor periuoada asta calduroasa.
Ema, mai aveti putin-putin si o sa cunoasteti puiul mic, abia astept saq-i vad mocuta! Goran e un nume f frumos, l-a sugerat sotul meu :-)
NU am pus inca pozele din vacanta, o sa va anunt...zilele astea am mai facut mici amenajari prin apartament si am fost cam ocupati, si avem f multe poze...
Elle, ce bine ca ii place Evei in piscina! Am vazut si pozele de la mare, mi se pare ca fetitele se schimba f mult si parca se fac din ce in ce mai frumoase la varsta asta! Ia zi si de gazuta mica din burtica, e miscareata? Iti da coate? 
Gatta, Ceska, imi pare rau de gatuturile bolnavioare, bine ca reactioneaza corect la antibiotic. Sanatate multa puiutilor si multa putere voua!
Gabi, am trimis pentru Ionut niste bani ieri, sper sa se adune repede suma ca sa puteti merge inainte cu operatia.
Danonique, am vazut pozele cu voi, ce familie frumoasa si ce copii reusiti! Felicitari!
Revin cu un nou mesaj :-)
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei