Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (223)
Raspunsuri - Pagina 11
Ellenuta spune:
gatta off Doamne, mai mami .. nu-mi vine sa cred ce povestesti tu acolo .. cred ca a fost horror .. bine ca ai gasit cauza febrei si acum sunteti pe tratament. o sa-si revina saratelul cu papica .. cel mai important e sa bea lichide. ceai nu iti accepta? sanatate multa si sa dea Dumnezeu sa nu mai treceti prin momente din astea!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
kalosalina spune:
Neatza zuzici!
Hai ca am avut ceva de recuperat de vineri...ma bucur ca ati fost mai active in we, desi vestile nu au fost toate bune...
Grati si Dany imi pare tare rau pt pierderile suferite Condoleante si Dumnezeu sa-i odihneasca in pace! Si voua si familiilor multa putere!
Gatta offf prin ce-ati trecut! M-au trecut fiorii numai citind Bine macar ca ai descoperit ce are Sarita si cu tratamentul adecvat se va face bine. Sanatate multa si un maaaare !
Moni ma bucur ca Robert a scapat de febra! Ori a fost de la dinti ori vreun virusache ratacit!
Offf Ceska a facut si azi noapte febra? Ar fi bine sa il vada un dr sa nu cumva sa aiba ceva in gat cum a patit Sarita si sa fie nevoie si de antibiotic! Te asteptam cu vesti mai bune! Sanatate multa!
Elle offff iar a facut buba Evita Imi inchipui ce tare te-ai speriat mai ales ca ai vazut toata faza... Cum au spus si fetele, dc nu are nici un simptom, stai linistita ca e bine fata! cucuiul!
Roli bine ati revenit din concediu! Ma bucur ca v-ati simtit bine si asteptam poze!
Am vazut pozele cu Miri si familia! Superbeeee! Cata fericire si iubire emana! Chiar mi-era dor de ea si de nazdravanii ei! Mamii esti o frumoasa!! Sper sa mai intri si pe la noi si sa ne mai povestesti de voi!
Lala si Ven sper sa aveti de acum vreme frumoasa si soare cat cuprinde! Va asteptam cu vesti!
Am vazut si pozele cu Razvanici care a descoperit ce mult ii place marea
Poze Daria
Cum creste Daria
Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
gabrittza spune:
buna!
Elle ce sperietura!pup fata cucuiata si mamica speriata!
sper ca nu e cazul de tomografie si ca e bine Evita!
Gatta imi pare rau ca Sara e bolnavioara si sper ca se va face bine repede si o sa inceapa sa pape!Tie iti doresc multa putere ca sa treci peste asta si sa nu se mai repete niciodata
Ceska sper ca Benji nu mai face febra si ca a fost doar din cauza dintisorilor.
Grati,Dany sincere condoleante!
noi am fost sa ridicam niste rezultate la analize,mai am sa fac mrf azi eu si sotul,sa ii citeasca Dariei idr(nu sa inrosit deloc) si maine dimineata ma duc cu dosarul la cresa!
de luni incep si eu munca,am fost azi si am vb cu seful meu.
o sa imi fie greu dar trebuie
ceska777 spune:
Kalosalina,
da incerc chiar acuma sa dau de un pediatru, cu ceva recomandare de la prietene.... vreau sa stiu ce are, nu ma incanta ca poate e de la canini...
Gabritza,
sa vezi ca o sa ii placa Dariei la gradi.... spor la lucru, tie!
Gatta,
uf, vai ce te inteleg. Noi nu cred ca am fost asa febrili si eu ii mai am pe ai mei aici care atunci cand e in toane bune(dupa nurofen are cateva ore "bune") se ocupa de el. Altfel numai la mine vrea, pentru orice fleac striga sfasietor "ma-ma". Acuma cand l-am adormit ii uruia prin burtica laptele.... infiorator. O sa fie curand bine, ai sa vezi; nu te mai indoi ca nu a meritat Sara.... sunt atatea alte lucruri care nu ne merita timpul si atentia....copiii sunt insa o "investitie" pe termen lung si foarte lung, zic eu. Va tinem pumnii sa fiti iar voioase ... Sunteti in capitala sau la Campulung?
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
beinazutza spune:
Grati ,Danybv, sincere condoleante, si putere multa sa treceti peste aceste clipe si sa nu mai aveti parte de asa ceva.
offfffffff mai ELLE, m-am ingrozit cand am citit cum a cazut Evita iubita. Cred ca nu e nimic grav.
Si Sara bolnavioarasper ca a trecut si nu mai face febra.
Stiu cum e sa ai copilul bolnav , te simti asa de neputincios...
beinaz mami de Richard si Beatrice
beinazutza spune:
despre noi , suntem bine, doar ca noaptea Beatrice s-a cam marait a durere ,pun pe seama maselutelor sper sa nu fie altceva.
mai fetelor am baiat liceean! eu zic ca e un liceu bunicel. C.A ROSSETI.
Aveti cunostinte despre acest liceu?
ceska777 spune:
Ca un facut si tati de gaza se simte rau, cu ameteli... si e singurel acasa. S-a intors de la lucru ca ii era prea rau. Eu cred ca a faxut ieri insolatie a fost la minigolf... UF! UF!
Inca in vacanta
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
ceska777 spune:
Elle,
acuma am citit de Eva. Nu stiu cum am sarit mesajul.... saracuta....cred ca esti inca sub soc, uite ca ea a trecut peste moment daca spui ca papa si a dormit bine... nu are simptome de traumatism. Din pacate asa sunt ei acuma, fac lucruri pe care nici nu le putem prevede.... alaltaieri seara, Radu prietenul lui B mergea pe trotuar frumos, a coborat de pe trotuar, a vrut sa urce la loc si a calcat gresit dand cu capul de ciment (nici macar nu era bordura inalta sa zic ca se poate impiedica). S-a auzit un poc! nasol de tot si a inceput sa urle. I-a iesit o vanataie pe frunte si i-a curs putin sange din nas dar si-a revenit repede, radea iar cu B la cucu-bau!
Caut acuma un medic prin prietenele mele sau in sf o policlinica cu pediatru.... sa vedem cum se prezinta dupa somn....
Afara a plouat torential, nici macar nu stim din care nor, ca nu vedeam decat cer albastru si nori albi, pufosi. O fi fost ala chiar de-asupra casei, de nu il vedeam. In gradina si curte sunt balti de balti.... sa vedem ce parere are B despre ele cand se trezeste.
Inca in vacanta
Blogu` nostru
Poze f. noi
LaLa_20 spune:
Grati,Dany...condoaleante.Imi pare rau pentru pierderile suferite,multa putere vua si familiilor voastre sa treceti peste pierderile suferite.
Gata,Cesck,Jmoni...pupam puiutii bolnaviori sa se fac bine repede....
Elle exact asa un buf a luat Si bia acum o saptamana,dar de pe o bancuta din parc...si inca nu mi-am revenit din soc...sper sa fie bine Eva mica,pupam cucuiu sa treaca repede...
Daca va e dor de noi avem cateva poze,mai jos
http://home-and-garden.webshots.com/photo/2238607900102239560HMfwKr
Of mie nu mai imi merge netu pe laptop...si la cvalculator am acces mai greu,dar va citesc si va vizualizez pozicile in fiecare noapte....in plus nu de mai dam jos din masina,ne plimbam toata ziua prin oras,pe la tara...Bia cum se trezeste ia cheile si tipa brum-brum....Apropo de Bia si ea s-a facut o rea,nu ma mai inteleg deloc cu ea...Fug ca acuma marie de oboseala...
toate zuzicile si clopoteii...sper sa reusesc sa incarc si cateva filmulete...
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE...NOU!!!
Video
Ma fac mare
Povestea nasterii
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
ceska777 spune:
Gatta,
sa stii ca poate mai bine treci singura prin toate cu copilul decat sa iti auzi chestii de la fiecare. M-a sunat soacra din .de(!!!!!) sa ma intrebe ceva banal (la ce nr stam, ca nu mai stie si sotul care a fost in week end la ei si-a uitat trusa de barbierit si una alta, sa o/le trimita cu posta lui) si sa ma mai descoase cum ii merge copilului.... Normal ca tre sa isi dea cu parerea: ca de ce NU reusesc EU sa ii iau ca lumea temperatura nici in fund, nici in ureche???? (fiindca nu maltratez copilul!!!!!) Ca sa il pun pe burta, sa il tina unu, doi oameni si gata, eu sa ii iau temperatura (in fund)!!!!! Ca nici dr nu face altfel!!!!! I-am adus la cunostiinta ca in ziua de azi dr au si ei termometru de ureche sau tampla..... si ca o sa fie bine, sa n-aibe ea grija! Inca imi clocoteste sangele in cap!
Oi fi eu o mama mai slaba din fire care nu il traumatizeaza si simte la mana oricum cand arde copilul!!!!!!
O prietena imi da dupa masa un termometru de tampla si il mai las sa doarma 30 min apoi incerc sa ii iau temperatura in somn!
UF! SOACRELE ASTEA!
Inca in vacanta
Blogu` nostru
Poze f. noi