Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (223)
Raspunsuri - Pagina 10
Ellenuta spune:
ceska nu stiu ce sa-ti spun .. daca e boala eruptiva, atunci in 2-3 zile ar trebui sa apara bubitele .. sau poate e un virusel ceva, cine stie. ar fi bine sa reusesti sa-i iei temperatura si sa-l tii pe antitermice.
cat despre reacomodare .. cred ca o sa-ti fie un pic greu .. de la curte la bloc dar daca zici ca aveti parc mare si strand pe aproape, e super!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
ramonab spune:
Acum pun pe blog cateva poze
La multi ani celor sarbatorite zilele acestea:CHRISTINA-M, CODRUTAA,IULIA, MATGRAVIDUT SI RACA!!!!
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI DE LA 1 AN si 4 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
roli25 spune:
Am revenit asta noapte din delta. Am facut mai mult la intoarcere. Drumul cu barca a fost la fel, 2 ore jumate, dar cu masina am mers mult mai incet deoarece i era rau fetitei prietenilor si ne-am oprit de multe ori. Am impartit copiii si bagajele aferente pe la bunici si am ajuns si noi acasa dupa 12 noaptea. Copiii s-au comportat bine, avand in vedere cele 9 ore de drum...am obosit noi, dar ei. Marc a fost cumintenia intruchipata, Andrei a cam dat din gura, dar reuseam sa-l potolim cu cutiuta muzicala cand incepea sa cante, sa bata din palme si sa danseze in scaun.
Despre concediul in delta pot sa va spun ca a fost extrem de interesant atat pt noi cat si pt copiii. Insa pt noi a fost obositor. Ei au facut baie, au alergat, s-au jucat mult, curtea in care am stat le-a oferit locul de joaca ideal in orele toride. Au mancat si ei mult peste bun, alaturi de noi. Ma declar multumita de cum au mancat, dormit. Experienta cu barca prin Delta a fost ceva absolut deosebit.
Revin cu amanunte si multe poze. Acum tocmai au sosit niste musafiri in santietul nostru.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
jelimoni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramonab Acum pun pe blog cateva poze La multi ani celor sarbatorite zilele acestea:CHRISTINA-M, CODRUTAA,IULIA, MATGRAVIDUT SI RACA!!!! RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008 RAZVANICI DE LA 1 AN si 4 luni www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL Micul print-blog Of viata-blog www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow) |
ramo l-a vazut pe razvanici la mare,vad ca s-a acomodat!unde v-ati cazat?concediu placut in continuare
jelimoni spune:
neata!poftit la !eu sunt la a 2 deja caci sunt de la 5 in picioare
l-am vazut pe andrei la mare,bine ca a iesit soarele si va puteti balaci in voie!
cescka cum mai e Benji?noi am scapat de febra,in sfarsit azi iesim afara dupa 3 zile de stat in casa
grati ,danyv sincere condoleante!
ceska777 spune:
Neata!
Jelimoni,
UF! Si acuma cred ca are putin febra.... dar nu i-o pot masura! Imi vine sa urlu ca nu am luat din timp termometru ala de ureche si de tampla, acuma e acasa in .de. Poate la tampla reuseam sa ii iau temp. A baut Nurofenul si e mai vioi, s-a dus cu mama la magazin, umbla prin curte cu matusica. Azi noapte nici nu stiu cand, se tanguia ma-ma, ma-ma, ardea ca focul, iar nu vroia sa ma lase sa ii pun termometrul....a baut insa si atunci nurofenul si muuuuuuulta apa si a adormit. Dimineata s-a trezit morocanos....de dupa masa facem 3 zile cu "uite febra, nu e febra". Nu stiu ce sa fie... sa mai astept o noapte si sa mergem maine dimineata la dr? Sau chiar azi? Inca nu am dat de un pediatru....UF!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
jelimoni spune:
citat din mesajul lui ceska777 Neata! Jelimoni, UF! Si acuma cred ca are putin febra.... dar nu i-o pot masura! Imi vine sa urlu ca nu am luat din timp termometru ala de ureche si de tampla, acuma e acasa in .de. Poate la tampla reuseam sa ii iau temp. A baut Nurofenul si e mai vioi, s-a dus cu mama la magazin, umbla prin curte cu matusica. Azi noapte nici nu stiu cand, se tanguia ma-ma, ma-ma, ardea ca focul, iar nu vroia sa ma lase sa ii pun termometrul....a baut insa si atunci nurofenul si muuuuuuulta apa si a adormit. Dimineata s-a trezit morocanos....de dupa masa facem 3 zile cu "uite febra, nu e febra". Nu stiu ce sa fie... sa mai astept o noapte si sa mergem maine dimineata la dr? Sau chiar azi? Inca nu am dat de un pediatru....UF! Ceska, mamica de Benjamin mic si scump (23.12.2007) Inca in vacanta Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea Blogu` nostru Poze f. noi Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
cescka daca e doar caldut o fi de la dinti ,ma gandesc ca daca era viroza sau ceva avea si alte simtome,nu?oricum cand poti du-l la doctor!
s-o trezit si voinicul meu papam si iesim afara in sfarsit
Ellenuta spune:
neata
multumim de jelimoni! tare buna e si a ta!
eu sunt cu psihicu' la pamant de ieri .. nu pot sa-mi revin din soc .. eva s-a urcat pe un scaun de plastic, s-a asezat in fund si nu stiu cum s-a dat cu el peste cap .. a cazut cu capul direct de ciment .. eu am paralizat pe loc .. nu puteam sa mai judec, mi s-a scurs viata din mine .. pana am auzit-o ca incepe sa urle din toate puterile. cred ca a tipat 15 minute saracuta si din cauza ca s-a inecat in muci a vomat un pic de tot .. a facut un ditai cucuiu .. a fost vesela si activa dupa incident, a papat budinca cu vanilie si acasa biberonul cu lapte, nu a vomitat ... nu am fost cu ea la dr .. oricum, singura cale de a afla daca a patit ceva, e sa-i facem tomografie .. care implica si anestezie .. o urmaresc atent sa vedem ce si cum .....
oricum, eu sunt terminata .. am in ochi cazatura si bubuitura .. din pacate, nu am reusit sa ajung la ea s-o prind ..
ceska ar fi bine sa-l vada un dr .. nu e nicio clinica privata in timisoara ca sa nu mergi in mizeria de la stat .. imi pare rau ca sunteti bolnaviori. sanatate multa!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
jelimoni spune:
citat din mesajul lui Ellenuta neata multumim de jelimoni! tare buna e si a ta! eu sunt cu psihicu' la pamant de ieri .. nu pot sa-mi revin din soc .. eva s-a urcat pe un scaun de plastic, s-a asezat in fund si nu stiu cum s-a dat cu el peste cap .. a cazut cu capul direct de ciment .. eu am paralizat pe loc .. nu puteam sa mai judec, mi s-a scurs viata din mine .. pana am auzit-o ca incepe sa urle din toate puterile. cred ca a tipat 15 minute saracuta si din cauza ca s-a inecat in muci a vomat un pic de tot .. a facut un ditai cucuiu .. a fost vesela si activa dupa incident, a papat budinca cu vanilie si acasa biberonul cu lapte, nu a vomitat ... nu am fost cu ea la dr .. oricum, singura cale de a afla daca a patit ceva, e sa-i facem tomografie .. care implica si anestezie .. o urmaresc atent sa vedem ce si cum ..... oricum, eu sunt terminata .. am in ochi cazatura si bubuitura .. din pacate, nu am reusit sa ajung la ea s-o prind .. ceska ar fi bine sa-l vada un dr .. nu e nicio clinica privata in timisoara ca sa nu mergi in mizeria de la stat .. imi pare rau ca sunteti bolnaviori. sanatate multa! Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) Eva www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
ooff elle,te cred ca esti speriata da sigur avea ceva simtome daca e intampla ceva,nu cred ca e cazu de tomografie,nu stiu,si eu l-am dus la doctor pe la 7 luni ca im-a cazut in cap si 3 doctori mi-au spus ca nu-mi recomanda tomografia decat in caz ca prezimta simtome...daca a fost activa si a si mancat cred ca e bine,pup mamica sa alunge grijile!
gattasalvaje spune:
Neata !
Noi tocmai am trecut prin cel mai urat episod de boala de cand o am pe Sara , desi , dupa cum stiti , problemele noastre s-au tinut in lant inca de la 2 luni.
Au fost trei zile horror ( vineri , sambata si duminica ) in care Sara a stat in permanenta cu febra mare , peste 38.5 , cu frecvente episoade de 39-39.9 . Febra nu ceda nicicum , nici la antitermice ( nurofen , paracetamol , novocalmin ) , nici cu impachetari , cu bai cu apa aproape rece , cu sosetele cu otet...cu nimic.De joi seara incepusem sa-i dau antibiotic ( Cedax ) dar nu se vedea nicio imbunatatire , dimpotriva Sambata , cand eram si singura acasa , a fost cel mai rau...eram disperata , nu aveam pe nimeni sa ma ajute , imi venea sa urlu.Doctorita ei , desi stia ca este bolnava nu-mi raspundea la telefon , singura nu ma puteam descurca sa merg la spital ...noroc ca intr-un final m-a ajutat unchiul meu si a sunat-o pe o prietena care era dr. pediatru si care o mai vazuse de cateva ori pe Sara...o femeie f. draguta care , la o jumate de ora dupa ce am vorbit la tel. , era la mine acasa.S-a crucit cand s-a uitat in gatul Sarei...era plina de puroi cum cica n-a vazut pana acum de cand este ea pediatra.Mi-a prescris alt antibiotic , Zinnat si antitermice mai puternice decat ii dadusem pana atunci...adica Paracetamol 250 supozitoare , Nurofen supozitoare , Algocalmin fiole.
In urma acestui tratament , febra a inceput sa scada ...ieri a avut toata ziua 37.5 , insa spre seara mi-a facut iar 39.9 , insa i-a scazut imediat dupa ce i-am dat 0.8 ml.Algocalmin fiola. Azi noapte n-a mai facut deloc febra.
Sper ca de azi sa inceapa sa manance , ca de joi traieste cu aer si cu medicamente. Nu vrea sa bea niciun fel de lichid , e deshidratata...de 2 zile n-a facut pipi mai deloc. Ieri , in disperare , i-am bagat pe gat niste apa cu seringa de nurofen ...vreo 50 ml. in doua transe. A mai baut inca vreo 50 ml. cu lingurita , plus vreo 350 ml. de lapte , in 4 reprize...atat. De mancat , a luat vreo 5 lingurite de cereale , vreo 5 de iaurt si cam 3 guri de banana.
Eu sunt zombie , de joi n-am dormit aproape deloc , n-am mancat mai nimic si n-am reusit sa fac nici macar un dus. Cu nervii sunt la pamant , m-a disperat cu maraiala ...nu-i convine nimic , refuza tot ce vreau sa-i dau , urla si vrea sa faca numai ce nu are voie.
Am ajuns sa zic ca , daca cineva imi spunea dinainte sa raman gravida ca voi trece prin momente din-astea , m-as fi lipsit de copil. Sper sa-si revina cat mai repede , sa fi iar zglobie , vesela si dragalasa si sa-mi arate cat de mult merita sa ai un sufletel mic pe langa tine.
Imi cer scuze pentru ditamai placinta...simteam nevoia sa ma descarc , ca mai am putin si dau in depresie.
Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii