Albinute & bondari de mar-apr '07 (122)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Karra, Teodora a avut asa ceva acum vreo 3 sapt. Gatul rosu-rosu, febra mare, pustule pline cu ceva lichid(sau ce-o mai fi ala)
Am fost la dr si ne-a dat instant antibiotic, Azitromicina am luat noi, se prepara cu apa plata, 3.5ml pe zi.Deja de a doua zi de antibiotic nu mai avea febra. Am luat 4zile, apoi am dat cu tantum verde, pt ce mai ramasese p-acolo.Ne-a tinut vreo 5-6 zile. Insa pe Teodora n-o durea ...cred ca se manifesta diferit la fiecare copil.
A, si daca te intrebi de unde v-ati procopsit cu asa ceva : cresa

Mergi la inceput

Karra, n-o forta pe Winnicu' sa manance, ca poate sa verse, asa ca las-o sa pape ce vrea ea, ce poate...eventual iaurt, fructe, legume, ca-s mai moi decat carne, branza...
Dar daca vrei sa-i scada febra, baga-i antib., ca nu prea trece de la sine...Sanatate multa !

Mergi la inceput

Rein, ce mare s-a facut Calin ! Daca nu l-as fi vazut la intalneala din iunie (ma rog, mai ), as fi zis ca tot 2-3 luni are...tot pitic l-as fi crezut...

Pisi ce moment frumos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

FETELOR AM LUAT ZECE LA LICENTAAAAA!!!!!!!URAAAAAA AM TERMINAT SI FACULTATEA!!!!!!!!!!!!!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi
Varsta razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

mady: felicitari! mult noroc in viata profesionala si realizari!
kit: eu, cel putin, iti multumesc ptr deosebita poezela, mi o fac motto ca tot vreau sa traiesc mult . cu pozatu' si filmatu', primul pas a fost facut aseara: am pus bateriile la incarcat .
da' la ce trupa vrei tu sa mergi si te comenteaza lumea?( e si asa zisul capca ntre comentatori?) e d aia de da cu capu' de scena, cumvaaa?? atunci, acasa cu doua gheme de lana, ca omu' gospodar impleteste vara fulare. daca nu e chiar asa...ia ma cu tine n gand, ca si sint sigura ca ne simtim bine impreuna
rein: vad ca ncep sa se trezeasca spiritele n copiii nostri, si la tine e cu arta

ma, nu v am mai zis ca nora face numai la olita, mai putin noaptea, ca mi e mie teama ca se scapa pe ea. e, si ieri a exersat si in alti recipienti decat cei consacrati. era n pielea goala, in piscinuta ei si o vad ca iese, se aseaza desupra galetii cu care i pusesem apa calda, centreaza si face pipi. rade amuzata, desigur. ii iau galeata, o spal la baie, cand ma ntorc ma anunta fericita: mami, a puput nana tata in pipima mima. ceee??? facuse caca in piscina mica!!!

o zi vesela va doresc!

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

norah

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

FELICITARI MADY ,si succes pe mai departe.

KARRA la WINNY sa-i treaca cat mai repede,of saracuta si eu am fost cu Arianna ca a avut basicute in gura dar spre norocul nostru nu era nimic grav si in cateva zile i-au trecut.

Despre controale la firma si sotul meu a avut parte de asa ceva si a scapat cu o amenda minima adica 3000 ron.

Ce stiti despre masline ,au voie sa manance puiutii?

Mergi la inceput

Nora esti tare Arianna e mai stilata iese din piscina si face pipi pe gazon.Si noi o tinem de 2 zile numa-n balaceala,ieri au fost la noi 37 grade la umbra.

Mergi la inceput

Nora esti tare Arianna e mai stilata iese din piscina si face pipi pe gazon.Si noi o tinem de 2 zile numa-n balaceala,ieri au fost la noi 37 grade la umbra.

Mergi la inceput

Scuze ca l-am trimis de 2 ori dar prima data mi-a dat error

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Am aflat si sursa dureriilor....are si stomatita....e plina limba si obrajii in interior de bube...........dar de ieri mi-a dat dr un prepa4rat cu anestizina si ii trece cand o dau,......azi noapte la fel treziri din ora-n ora cu urlete si plansete....nu o mai vrea pe ODI=suzeta ca o pisca limba da la somn pana adoarme nu poate fara ea o tine numaia asa in gura fara sa traga pe ea nimik saraca mi-e o mila de ea.... azi vad ca nu a cerut-o deloc...poate scapam de ea.....om vedea la somn
Deja de la solutie vad ca e mai bine nu se mai vaita, a papat un ou, si un bol de supa si lapte aseara si dimi.....deci spre bine
Nici febra nu a mai facut...

Revin cu stiri de pe front ...curand...,.ma duc sa pun capul jos ca mi-e un somn de morrrrrrrrrr

Mergi la inceput