Albinute & bondari de mar-apr '07 (122)
Raspunsuri - Pagina 20
Siuta spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui elyanne
Ce vaccin? Noi mergem cand e nevoie... dupa 2 ani ne-a chemat doar daca e nevoie... si in fiecare an la revizie... daca nu ma idam pe acolo (as vrea eu sa nu am nevoie Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07) |
Pai Eliana, e un vaccin care trebuie facut intre 30-35 de luni iar pediatrul meu, grabit cum e, sigur o sa vrea sa il facem la 30 de luni adica pe la sfarsitul lui august.
Imi mai zicea pediatrul ceva si de vaccinul Prevenar, dar nu m-am hotarat inca daca il vom face ...
Crina, multumesc frumos pentru sfat , o sa incerc si eu cu ceai de galbenele.
Lauramar, Anastasia e fan mancarica de masline ii dau de la 1 an si jumatate. Bineinteles, fara samburi.
Va doresc o zi placuta
stupulAndreea, mamica de Anastasia
http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community
BiancaM spune:
Madi, felicitari pentru licenta!!
Sanatate multa la bolnaviori dorim si noi!
De pe frontul nostru nimic deosebit. Ai vostri stiu poezii, a mea nici nu vrea sa inteleaga cum e cu numaratul. Pentru ea e doar o secventa de cuvinte. Intelege faza cu 2 ca atat poate tine in mana, dar mai mult ioc. Azi ii zic lui Ovi, mai noi nu ii spunem nici o poezie la pitic? Si raspunsul a venit, pai mie nu-mi plac, daca vrei ti-o invat cum e cu integrale, derivate si asa mai departe.
Asa ca pe mine pica magareata, ca nici eu nu ma omor cu poezii...
Azi mergem la Ikea sa ii luam pat de domnisoara, ca sa aiba timp sa se obisnuiasca in el pana in sept.
Cam atat de la noi, pupici stupului
Mami de Amalia si 31+ 
Kitty spune:
Bravooo Madyyy
!!
Pupam Winnie sa nu o mai doara!
Pisikat (ca te-a botezat iunik) e festival de festival...cu VAMA
, Timpuri noi (Artanu mi-a facut ziua nuntii mai fericita ca era cazat in hotelul la care am avut noi nunta si l-am vazut...si nu va chicotiti...ca pe vremea aia era un sexos), Kum, Sarmalele reci, Luna amara, Iris....si...VAMAAA, VAMAAA (io-s chirilista la ora asta) si niste strageri..de tot felul. www.peninsula.ro/program/program_daily/" target="_blank">uite ici-sa . Capca nu spune sa nu ma duc...el nu prea ma opreste de la nimic (doar face sa nu-mi pice bine
), dar in rest.. HAaai pisiiii sa ne miorlaim amandouaaaa la concerte..

PS poti sa aduci si kkcioasa ca am si eu galeata! 
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
RaisaFudulu spune:
Mady bravo.

...multa bafta in continuare
Winnie mic pupicei sa treaca reprejor
Masline noi mancam si chiar cu placere...cand mergem la cumparaturi stie ca trebuie sa dam pe la raionul ala cu masline sa ii dea tanti masline sa guste...asa mai scuteste si ma-sa un ban![]()
Kit pune mana si te du la concert...super tare..lasa vorbele si te camuflezi si te duci la nespalati![]()
![]()
....era sa uit..poezia ta m-a ajutat sa imi fac ziua mai frumoasa
Am scapat de controlul asta si mai avem unul marti....sper sa fie ok si acolo.....
Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007
Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.
RaisaFudulu spune:
Stiuta noi nu stim de nici un vaccin in perioada asta...poate din alea optionale la care am zis pass
Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007
Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.
gabi78 spune:
Winnie sanatate maxima!
Mady felicitari! Sa iti mearga bine si sa iti foloseasca diploma!
siuta nu stiu nici eu de nici un vaccin acum. Stiu sigur ca vaccinul care se facea la 2 ani jumate si e obligatoriu acum se face la 4 ani.
Prevenar i-am facut si eu lui Tudor si mai sunt fete care au facut.
Kitty ... go go go 

O zi buna tutror.
P.S. Acum s-a trezit Tudor si aud din camera lui cum vorbeste cu pisica Mimi. E asa dulce 
![]()
Sa il ajutam pe Andrei!
roxanici spune:
ka boo, va era dor de mine?
noh, iaca am revenit.
Pe scurt: plecasem in vacanta in malta pe 7 iulie pt o saptamana....si inca sunt in malta. In penultima zi am cazut din picioare si m-am lovit la spate atat de rau ca nu puteam merge sta in picioare sau fund. AM ajuns la spital de unde am iesit abia azi, dar nu ca sa plec acasa ci ca sa stau intinsa in pat (la cineva de aici din malta ca sa nu mai platesc spitalul o caruta de bani). Pe lung povestea e mult mai complicata dar nu va mai incarc...
Raresu e la bunici, zice-se sanatos, voios, mi-e un dor de el de nu mai pot si cand ma gandesc ca nu o sa il vad nici prea curand ma ia si mai cu dor.
O sa fiu pe-aici zilele astea ca sunt consemnata la pat si nu ma pot uita decat in sus sau la leptop.
elyanne spune:
Roxana
azi e ziua vestilor de genul asta???
... numai de-astea am auzit
Multa sanatate, refacere rapida... sa vii repede acasa. 
Se reface totul, nu?
Siuta cel de care zici s-a mutat la 4 ani... de-asta am si intrebat, credeam ca e altul nou
Mady felicitaaaaaari