Albinute & bondari de mar-apr '07 (122)
Raspunsuri - Pagina 18
karra80 spune:
Helau si de la noi......
De duminica seara Winnicu a facut febra mare...luni dimineata am mers la mesic si....are herpangina.....,!!!

A mai avut cineva?????
Cat timp dureaza pana-i trec aftele din guritza ca plange nonstop ca o doare catul si are multe aflte....si nu am lasa sa o gau cu glicerina.....noapte se trez din ora-n ora si plange.... suntem terminati.....
De aseara nu a mai facut febra... dar luni a facut 39.9....inca am scos termometrul eu la 39.9 fara sa beepaie el ca sigur urca la 40
Groaznica boala asta....abia mananca.....
Revin cand sunt intr-o stare mai buna......
va pup pe toate
RaisaFudulu spune:
Buna ziua
Ete ca am scapat de un hop....am fost la Itm si a fost floare la 
zic eu ca doar a sunat tel si se anunta alt control de asta data tot de la Itm dar in leg cu personalul, cel de dimi a fost cu sit de urgenta.....eram vesela cand incepusem mesaju
nici nu mai stiu ce voiam sa scriu...
nu imi aduc aminte decat ca Ioana noi mergem la mare in sept de pe 1 pana pe 7 in eforie nord...deci poate ne vedem
Pup si trec la pregatit acte pt noul control

Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007
Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.
ioanaradu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui karra80 Helau si de la noi...... De duminica seara Winnicu a facut febra mare...luni dimineata am mers la mesic si....are herpangina.....,!!! ![]() ![]() A mai avut cineva????? Cat timp dureaza pana-i trec aftele din guritza ca plange nonstop ca o doare catul si are multe aflte....si nu am lasa sa o gau cu glicerina.....noapte se trez din ora-n ora si plange.... suntem terminati..... De aseara nu a mai facut febra... dar luni a facut 39.9....inca am scos termometrul eu la 39.9 fara sa beepaie el ca sigur urca la 40 ![]() Groaznica boala asta....abia mananca..... Revin cand sunt intr-o stare mai buna...... va pup pe toate ![]() Ce pui mare are mama ![]() |
incearca si cu tantum verde - puf. amorteste si dezinfecteaza aftele.
Kitty spune:
Karra, uite aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138805&whichpage=21 , mesajul Iuniei. Se pare ca Teodora de Carmen a avut asa ceva. Multa sanatate Winnie
!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
pisikuta spune:
helalau!
karra, nu stiu de diagnostic sigura, parca teo a lu' carmenefr a avut ceva asemanator...hai, winnie, ca treci tu si peste asta, pui mic!
rein, m ai induiosat atat de tare cu povestea ta...
jo, kit, iunia, in ordinea in care ati scris...m ati omorat
cu concertele, asa astept sa creasca nana sa fugim de acasa si noi...bine, daca e fata valabila, poa' sa mearga si ea, desi acuma nu prea da semne. ptr doamnele care nu scapa de acu' ocaziile grele, jos palaria si toata invidia mea!
magdalena, nu e un afront, nu ma pot impiedica sa nu gandesc: ce i faceti lui vladut? cred ca tot din lupta asta a voastra si fostul tau sot si a uitat prioritatile si pare ca foloseste copilul drept intsrument de lupta impotriva ta. rugati va sa vi se lumineze mintile si sa nu chinuiti inutil un copil care cred ca deja a asistat la prea multe. eu iti doresc sa scapati cat mai curand, toti 3, de situatia asta atat de agresiva ptr voi toti.
am si eu o poveste dulce, de seara, cu iubita mea. inainte de culcare a prins drag de un ursulet mic si albastrui. i a dat sa manance, l a pus sa faca pipi, l a pupat necontenit, l a luat in pat cu ea si am surprins o soptindu i o poezie:
dintr o cusca , un catel, scoate capu' afara
latra multumit si el
ham, ham, ham
e vara...
poezia i am compus o eu, intr o zi de plictiseala si mi a luminat seara cand am auzit o cum, din toate cate stie, a ales o pe asta ptr ursuletul ei.
va pup, sa aveti o zi frumoasa!
mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita
Varsta mea
norah
Everyday is the right day
riloasa spune:
SI Mihai cred ca are o afta in gurita. Mi-a facut febra de aseara si de azi diaree. Nu stiu ce are. I-am facut testele de alergie si este alergic la praf si lapte. Stefan e bine. S-a intors singur de pe spate pe burta de 2 ori. L-am lasat in pat pe burta la perete si cand am venit era spre margine cu fata in sus. Are colici mai mult dimineata si seara. Noaptea nu prea are. Bubite pe fata are multe dar ii las sa ii treaca fara nimic. Avem botezul pe 30 august, abia astept. Pe 27 plecam si noi la mare in Saturn.
Kitty spune:
Buna dimineata!!
Pisik...m-ai topit
..cu povestea dulce, te rog fa un efort si filmeaz-o, nu se poate sa nu ramana lucrurile astea sa le poti savura si mai tarziu!
Si un lucru bun e ca ma faci sa ma simt vinovata si sa incerc si eu s-o "poezesc" pe Giulia, ca spre rusinea mea - de cititoare de poezie - fii-mea are repertoriul de la cresa, nu de la onor ma-sa.
Diana, iti tin pumnii sa treaca odata controalele alea si sa va linistiti!
Riloasa, sanatate la pui.
Noi suntem bine, parca lucrurile s-au mai asezat, doar eu sunt intr-o faza de..melancolie. Drept care nu va iert nici pe voi...si va indes pe gat poezia mea preferata
(oare nu v-am mai dat-o?
)
Oricum e superba.
Pablo Neruda - Cine moare
Sunt f suparata, ca saptamana viitoare o sa fie festivalul Peninsula la noi si vin niste dragi de-ai mei in concert si eu nu numai ca nu am cu cine sa ma duc...dar se mai uita lumea si ciudat la mine ca imi doresc...ca acolo e plin de "rockeri nespalati"
si ce sa caut eu acolo. Mdaaa, o mama responsabila ...la varsta mea....ce sa caut eu acolo?
La tricotaaat cu mine!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
rein spune:
Azi-dimi m-am trezit cu Alunelu':
Alunelu, alunelu, hai la joc,
Sa ne fie, sa ne fie, cu noroc.
Cine-n hora o sa joace
Mare, mare se va face;
Cine n-o juca de fel,
Sa ramana mititel.
Ce rock? Asta muzica adevarata!
Iar tu Kit, treci si asculta romante!
diana69 spune:
Karra, si Cezara a avut herpangina can avea 1 an jumate si i-a trecut cam in 5 zile. Dar a luat si antibiotic ca de la infectia virala a facut si una bacteriana si a avut puroi in gat. De mancat nu a mancat nimic 3 zile si urla de ziceai ca o torturez. Reuseam sa ii dau cate un pic de apa cu seringa prin somn.Dupa 3 zile i-a fost mai bine si am folosit tantum verde.A slabit atunci 1 kg in 3 zile.Naspa moment dar a trecut. Trebuie sa ai nervii tari si o sa treaca.Important e sa se hidrateze ca de mancat nu poate ca durerea e cumplita.Pe urma o sa recupereze.