Albinute & bondari de mar-apr '07 (122)
Raspunsuri - Pagina 17
RaisaFudulu spune:
La multi ani Rozi, Diana si Gabi!...scuze de intarziere dar avem balamuc la munca....
Magda am citit pe nerasuflate ceea ce ai scris si ma surprinde ca treci prin asa ceva...ca aceului om nu ii pasa de Vladut , dar ma bucur ca ai dat de acel politist cu minte care ti-a dat dreptate si ca ai reusit sa rezolvi cumva problema.....iar Vlad sunt convinsa ca va creste frumos si armonios in liniste frra el
..sa ai putere si rabdare
Printr-un caz similar trecem noi la firma cu un fost angajat(nu se compara cu al Magdei ca e personal si e dureros)...dar la noi se tin controalele lant din cauza unui tampit care a fost dat afara din cauza comportamentului sau de mahala pe care l-a avut vizavi de clienti.....ca a fost dat afara clar nu i*a convenit...dar acu incearca sa castige ce poate...ce om vedea..vine cu politia peste noi, garda , itm, pol economica tot ce se poate...am scapat de trei pana acum dar sa vedem de restul///oricum a ajuns atat de departe incat sa ne acuze ca i-am furat actele pe caer le aveade predat la firma...e lunga treaba...cand ma linistes o sa va povestesc...acu tineti pumnii ca maine ne ducem cu teancu de dosare la convocare la astia de la itm
Noi suntem bine ....nu ne place olita dar wc da...deci facem la wc ...nu mai scapa pe ea ziua noaptea u am avut curaj sa o las fara...oricum eu nu credeam ca scap asa usor...doamne ajuta
Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007
Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.
gabi78 spune:
Dumnezeule mare! Magdalena e ingozitor acest individ! Stii eu am o vorba, pe care mi-o repet de fiecare data cand ma supar cu sotul: nu ni i-a bagat nimeni pe gat. Noi i-am ales, noi o tragem. Dar prin ce ai trecut tu ... e ... no comment!
Scaun: eu sunt de parere ca daca inca doarme in masina e bine sa aiba scaun din acela care se inclina putin pe spate. Noi d-ala avem si mai avem si unul drept care se poate desface sa raman numai ca inalatator si pe acesta din urma il folosim la drumuri scurte. E pus in masina lui taica-su. Si la mine in masina il are pe celalat.
Acum mai nou cica sa stea el in scoica si sa o pun pe Bianca in celalalt. Dar i-a trecut repede, ca l-am asezat in scoica, montata cu spatele la sensul de mers, si a vazut ca nu are loc deloc, si gata, acum e liniste si mai mult ... imi spune "pune pe bianca in scuanul ei" Deci e ok.
Locuri intime si personale si-a descoperit si Tudorashca si normal ca se trage de dansa toata ziua. E o faza care va trece ca si multe altele pe care le-am avut.
Multumesc tuturor de urari!
Elpower am uitat sa iti spun. Tudor si-a taiat singur suzeta cu foarfeca si in felul asta am scapat de ea. O are in pat o ia la culcare si isi mai aduce aminte de ea, dar o tine in mana doar nu o mai baga in gura.
Asta iarna ii taiasem noi suzeta cu foarfeca si i-am spus ca au mancat-o gandaceii ca le era foame si a fost o vreme de scandal si de plans dar si atunci a priceput rapid ca e gata. Atunci vina mi-a apartinut pentru ca ma plecat la revelion fara ea si a trebuit sa cumpar alta si a luat-o inainte sa o tai.
Incearca si tu sa o tai si vezi ce iese!
Sa il ajutam pe Andrei!
rein spune:
Va multumesc fetelor pentru raspunsuri, sunteti minunate!
Intr-adevar ma gandeam la inaltator pentru comoditatea instalarii in masini dar totusi siguranta si comoditatea lui primeaza. El doarme cam 90% din timp in masina si nu vreau sa-i fluture capul (
Ela).
La noi renuntarea la scutecul de noapte s-a facut aproape concomitent cu trecerea la olita/wc adica acum vreo 2 luni. Chiar mi-a ramas un pachet nr 5 caruia trebuie sa-i gasesc un loc pana i se potriveste lui Calin. Nu a facut niciodata noaptea in pat, in schimb la somnul de ziua s-a scapat de vreo 2 ori.
ioanaradu spune:
buna fetele!
magda multa putere in continuare. eu cred ca omu e plecat rau cu capu. adica nebuni sunt multi, dar el ii intrece. pupam vladut si mami!
diana bafta maine. alti nebuni si astia de cica isi revendica drepturile, dar e vai de capul lor.
in ambele cazuri e valabila: sa nu te pui cu prostul, ca are mintea odihnita!!!
matei e bine. azi a mai tras o tura de strand. mananca binisor.
pisi maaaa ... tu esti cu capu???? cum sa stie nana asa poezii lungi si grele???? alooooo!!! imi permit o gluma ... sper sa nu te superi si nici iunia: va zic eu de ce nu le cresc pletele la fetele voastre. ca le solicitati prea mult neuronii si nu mai are paru timp sa creasca!! na!!! 
crinut gand la gand. chiar ma gandeam sa te scot la apel. pupam mamaia curajoasa si pe alexuta intelegatoare si rabdatoare si pe "tanti" geta cu bulzul ei cu tot. 
kitty ce face giuli?
da' de pe 1-2 septembrie cine merge dom'le la mare? ha?
noapte buna!!
carmenefr spune:
Magda 

Ma bucur ca ti l-a scos Dumnezeu in cale pe nenea politistul care sa te ajute, sa le bage si colegilor in cap cum sta legea in realitate...
Offf, prin ce ati mai trecut si voi, tu si Vladut...bine ca v-ati putut relaxa la mare, in concediu, si ca te-ai mai linistit si tu, si implicit s-a linstit si baiatul.
carmenefr spune:
Tras de locuri mai ferite de ochii lumii
Si pe Teodora o mai apuca cateodata.Ne doare pe noi uitandu-ne la ea...sau cand sta in fund, desface picioare si se analizeazaaaa...
Noi i-am tot zis ca o doare si pe pasarica, de atata jumulit...nu cred ca a avut efect.
rein spune:
Sa va spun de bebelushul meu care in curand va face 6 luni. Va vine a crede? parca ieri beneficiam de majorete..
De pe la 4 luni isi tine biberonul cu manutele singur.
Alaltaseara va citeam (ca asa profit de independenta lui ) si il aud ca scapa bibe. Pana m-am intors eu, el s-a rasucit pe burta, a luat bibe, l-a bagat in gura si a tras in continuare stand pe o parte
.
In seara asta, idem, il mufez si dau sa ma asez comod cu compu' in fata pe pat. Scapa bibe si incepe sa scanceasca. Ma ridic, i-l dau si iar plec. Scapa bibe, vin, i-l dau iar si stau langa el. NU l-a mai scapat. Ii zic sa ma lase si pe mine ca mi-e dor de voi, dau sa plec, scapa bibe, scanceste, ma uit la el si imi trage un zambet pe toata fata... l-am rontait nitel apoi am investit niste caldura materna pana la sfarsit cand a adormit ca de obicei.
Acum doarme de la 10seara pana pe la 6-7 dimi. Deja am depasit faza cea mai obositoare zic eu.
Dimineata ii dau san, apoi ziua alternativ san-bibe, plus cate un castronel cu piure de radacinoase si legume (pe care il linge, pare mancacios).
In privinta mancarii Petru e iar in saptamana mancacioasa.
Kitty spune:
Buna siaaaraaa!
Iacaaa am aflat si eu de ce am parul f des si destul de lung....haha...nu-mi folosesc neuronul...
muuultu cumatra Jo..
Giulia e destul de bine, ieri am dus-o la cresa destul de cu groaza, dar trebuie sa laud ingrijitoarele ca i-au dat paine prajita si mancare de regim toata ziua si mi-au spus sa o duc fara grija ca au ele grija..Ieri dupamasa isi ridica bluzica si imi arata vesela: uite mama, nu ma mai doaie butica mea
. Se pare ca a fost totusi doar o indigestie.
Crina, ma bucur ca ai revenit, nu pot sa mi-o inchipui pe Maya smechera si rasfatata, mie mi s-a parut (in timpul din pacate f scurt) un copil tare cumintel si linistit. Imi pare rau ca planurile voastre de vacanta au de suferit, dar...nu au intrat zilele in sac.
Beeeei , ce se intampla? v-ati dat pe perversiuni?
E totala Iarina grijulie cu ..ultima reduta
. Giulia se uita si ea la..dansa si ne spunea mandra: am pipiloanca meaaa! Si apoi se uita cu invidie la frate-su (ca le mai fac baie impreuna) si constata necajita : n-am puuuuutzaaa.
Bianca frumoase poze, dar nu prea am vazut burtica in ele.
sa treaca perioada cu dezobisnuitul de suzi si sa intrati in normal, ca ai nevoie de odihna...
Magdutah sa veniti cu bine acasa, si sa va simtiti grozav!
Elyanne, iti motivam absenta daca apari cu o scutire cu poze.
Si mai bine daca sunt cu ploaie ca mie imi place!
Siuta multumesc de urare. Nu stiu prea bine cum e cu vaccinurile, dar parca nu au pana la 3 ani niciunul obligatoriu.
Pisik, te ioooog moooosh...filmeaza balauru mic cand recita!!! Neaparat, nu se poate sa lasi asa un spectacol nefilmat, o sa-ti para rau..si noua..
Daca esti cuminte iti pove eu ce-au facut zuzele Ane si Iunia la Santana
, ca ele e zgarcite si nu spune la nimeni.
Ca io stiu tot, ca am stat dupa concert pana catre dimi cu ele pe confe...erau turate si ragusite si urlate si dansate la maxim, mai ales Iuni...ca Ane se tine mai serioasa....
Iiii fug...ca ma prind si ma scutura...
Diana - mama de Raisa, imi pare rau ca aveti probleme, sper sa se rezolve...ca ati avut destule in ultimul timp. 
Magdalena...n-am cuvinte...e nedrept sa nu te poti bucura in liniste de copil si sa ai parte..nu de sprijin - ci de atata chin - de la persoana care ar trebui sa ar trebui sa va protejeze. Din suflet sper sa iasa soarele pe strada ta si sa nici nu-ti mai amintesti de perioada asta proasta. Arata-ne poze cu frumuselul tau!
Rein..pup bebe precoce si pe talentatul marisor!
Noi binisor, pregatim baietu de tabara, azi am fost la sedinta cu parintii pt stabilirea detaliilor, in rest fac naveta la bunica si am senzatia ca trece vara pe langa mine...deee, pretentioasa sunt...ca doar am fost la mare deja.
Andra...unde esti?
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
iunita spune:
sara buna!
Magda ,noi am mai vorbit despre treburile astea si raman la parerea mea: esti bleaga daca nu ii dai un tefal in freza intr-un moment in care "parea sa puna in pericol siguranta ....domiciliului" ca sa nu amesteci si pe Vlad. legitima aparare. Si apoi sa se duca cucu bleg la politie si sa declare nu numai ca a fost dat afara din casa ca o ciuperca ce e, ci ca la si batut nevasta ca pe o carpa ce e.(era sa zic zdreanta dar e vulgar)
Pisicilor - zic io de concert,zic io! Maaa..a fost genial. Nu merita ratat pentru nimic in lume.Intradevar ne-am dansat si racnit din toate puterile.Am ragusit ceva. Daca se va mai ivi ocazia nu ratati. Santana rulz! Au fost acolo oameni de la 2 ani cred ca avea celmai mic..pana pe la 62+. Atmosfera decenta, vesela... a fost..curat.
reduta - dam inainte cu tupeu. ea cu al ei , eu cu al meu. Macar in public nu face asa... Intre timp am adunat date si despre comportamentul baietilor si am lesinat de ras. mai ales ca imi povestea un tatic:
decor: in pat, pe la ora 7
pustiul: "tatiiiiii! trezeste-teeee!!!"
ta'su: "mmmmm..cee eeee?"
pustiu: "tatiiii.. cucu meu e maaaare! pune masa sa vezi!"
ta'su: " da tati e normal,asa se intampla dimineata.. hai , culca-te la loc.. "
dupa 5 minute....
pustiu: "taaaatiiiiii! TATIIII!!!"
ta'su: "ce e tati?"
pustiu: "s-a desumflat! TATIIII dar daca s-a SPART?"
ta'su: "nu s-a spart nimic tati... si asta e normal. Nu e corect..dar e normal."
la mare se amana pen'ca plecam in delta cateva zile ..probabil dupa aia si marea.
nu mai poc... bag somn..daar...de maine sunt inn concediuuuu! uraa!!!
Kitty spune:
Aloooo, Nasturoaiaaa senioaraa!! Sara buna se spune la ora la care am scris io, nu catre dimineti...
Buuufnitaaa!
Ha ha....cunosc povestile de la baieti....fii-miu m-a facut de ras in autobuz inspre bunica - pe cand avea fro 3 ani, a strigat in gura mare spre indignarea babelor: Mamaaa, creste puuutzaa mareee!
Erau babele alea care ma complimenteaza spre "incantarea mea" :Doamna, bun barbat trebe sa ai, ca uite ce faina (grasa adicatelea) te-ai facut!

In dimineata asta m-am trezit bine dispusa...cand a sunat desteptarea Giulia a inceput sa rada in hohote in somn! 
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow