Albinute & bondari de mar-apr '07 (122)
Raspunsuri - Pagina 14
magdutah spune:
La multi ani Diana
, La multi ani Gaby
!!!
Sa aveti parte de soti iubitori si copii ascultatori !
Noi ne pregatim de venit acasa la bunici la sfarsit de saptamana. Matei e bine, inca are nasul infudat, de tusit insa nu tuseste...dar sotul face preziceri ca exact cand noi o sa plecam o sa inceapa ! Eu insa nu vreau sa ma mai gandesc. De la Craciun vreau sa vin si eu acasa, am schimbat biletele deja de 2 ori! Asa ca ori venim acum ... ori niciodata
In alta ordine de ideii ... imi e dor de "acasa" , de mama mea, de caldurile insuportabile de acasa ( sper sa nu imi treaca dorul chiar din prima zi )
Pupice si revin maine. Acum trebuie sa fac lista cu ce mai este de rezolvat zilele astea !
Magda
Matei 9.04.2007
BiancaM spune:
La multi ani Diana si Gabi!!
Of, of, ca imi vine sa ma urc pe pereti! Azi, a stat la pranz o ora jumate pana a adormit. De cand n-o mai are pe suzi, e un chin, v-am mai spus...Daca ne prinde amiaza plecati nu vrea sa doarma deloc si dupa, seara e spectacol gratuit. Inca mai sper ca o sa-si revina cu somnul...
Medicamente, de cate ori am plecat pe undeva nu am luat decat antitermicul si crema cu hidrocortizon(in caz ca eczema iese de sub control). In rest nimic. Aici oricum nu e indicat sa dai la copil medicamente decat daca e rau de tot...
Daca se constipa dam prune sau suc de prune, daca invers dam puternic cu covrigi si branza si afine.
Va las acum, ma duc sa-mi termin supa, ca de dimineata am inceput la ea.
Nu mai stiu daca am dat, dar aici sunt ceva poze cu ea:
http://picasaweb.google.com/ibianca2004
Mami de Amalia si 30+ 
rein spune:
La multi ani Diana!!
La multi ani Gabi!!
Sa fiti sanatoase, sa impliniti ceea ce va doriti si sa aveti numai bucurii de la copiii vostri!
Carmen, Petru era 'rujat' cu suc de sfecla cruda. Ii place sa faca mustati si cu iaurt si cu lapte, apoi merge si se uita satisfacut in oglinda. Mie imi convine ca bea.![]()
ioanaradu spune:
La multi ani Diana! multe "succesuri". tu oricum stii ca esti mama anului pt alex! 
La multi ani Gabi! sa fii sanatoasa sa te bucuri de familia ta frumoasa! 
radcarmen spune:
La multi ani Rozi!
La multi ani Gabi!
La multi ani Diana!
Sa va dea Dumnezeu sanatate deplina si viata lunga si fericita ca sa va bucurati de minunile voastre mici.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
iunita spune:
hello!
Vin si eu la spartul targului cu urari de LA MULTI ANI! pentru Diana si Gaby. Fie sa vi se implineasca orice vis si ca viata sa fie cat mai dreapta cu voi!
ooof..ma doare un cap de imi vine sa il arunc. acu am terminat cu munca..deh , tre sa intru in concediu asa ca sunt la program intensiv. A,si aporpos de concediu: pe 24 iulie imi fac vant spre mare. Mai sunt matcuze care zumzaie pe litoral in perioada aia? PisiKat, ce zici de o confruntare cu balaurii mici?
asa, mai avea in program o mea culpa de facut fata de Ioana, ca am dat-o in bara cu "mediul sanatos" , da cand vazui piscina ..nu stiu de ce am uitat ca Matei e relocat in minunata capitala... Plecaciuni umile ca sunt duda rau.
Acu ..am si eu o problema... delicata.. Don'soara se facu mare si activeaza fara pampers ziua . Ei..si de cand cu domnisoreala asta.. si-a descoperit o noua parte componenta.. ultima reduta! Asa ca toata ziulica se exploreaza .. uneori cam cu prea multa ravna. Io..eram "pregatita" pt faza asta de pe la luni..darrrrr.. pur si simplu ma nervozeazaaaa. Incerc sa ii ocup mainile cu cate ceva, sa ii atrag atentia la altceva... Mame de fete, la voi cum e? Ceva probleme? Ca pe mine ma cam stresseaza subiectul. bashca mai imi si spune ca "o cin pe tzutzcunica de manuta ca pange daca o las singura" sau "ii e frig si ei ca a plecat pampersu ei"..Poftim imaginatie..adica a si personificat-o.....Valeu! greu cu fete.
Ma duc sa lesin pe o perna.
Sa auzim de bine!
o mama paranoica de fetitza turbulenta!
rein spune:
Va rog sa-mi spuneti ce credeti ca e mai bine sa iau pentru Petru: scaun auto 15-36kg sau inaltator tot asa, pt 15-36kg? El are acum 13.5 iar scaunul pt 9-18kg i-l da obligat lui fra'su.
rein spune:
Iunia, sa vezi la baieti cum e, al meu cel putin si-o tine de mana si o supune la activitati independente... uneori mi-e teama sa nu se rupa.![]()
madybulancea spune:
Buna dimi...eu la munk si am un pic de timp....
Rein eu zic scaun auto...eu am unu de la brevi pana pana la 18 kg si dupa asta tot de la brevi o sa iau ca a fost suuuper bun...
Iunita eu o sa plec la mare pe 23 deci o sa fim pe acolo,noi in Saturn...
gata!!!pleeecc....
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
Varsta razvan
ioanaradu spune:
noi avem scaun auto, dar baza se poate folosi doar ca inaltator. n-am mai folosit demult spatarul, sta mai comod pe inaltator si se prinde direct cu centura de la masina.
iunia nu-i bai, dar iti ziceam ca sa stii, sa nu crezi cumva ca numai si numai de la aer a crescut lunganu meu. dar dc totusi vrei neaparat, te poti muta in rahova. ![]()