Albinute & bondari de mar-apr '07 (122)
Raspunsuri - Pagina 13
diana69 spune:
Fetelor, stiti poate un topic unde sa gasesc cam ce medicamente sa iau in concediu pt.copilasi?
Multumesc.
diana_jors spune:
Eu personal as lua doar Eferalgan (ii scade foarte bine febra de la el), si niste homeopate bune pentru toata familia - Stodal, Oscillococcinum si Homeogene; si termometrul, bineinteles
si Zymafluorul. Si atat. In caz de ceva sarim in masina si gasim sigur o urgenta si o farmacie in zona. (daca ar avea antecedente in alergii probabil as mai lua Claritine, dar nu e cazul la Alex, decat la noi cei mare care avem deja remediile pentru asta
). Sunt adepta bagajelor mici, mici, cat mai mici ![]()
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
Kitty spune:
La multi ani Diana, sa ramai la fel de tanara si temerara, sa reusesti sa-l aduci cat mai repede langa tine pe Alex de turta dulce si sa-l inveti muuulte muuulte!
La multi ani Gaby, ai numai motive de bucurie, ce-as putea sa-ti mai doresc....sa te simti la fel de implinita de comorile tale si peste ani!
Ce ne chefuim astazi!!! Ia iesiti la interval cu torturi si bauturi!

Giulia a fost ieri toata ziua somnolenta ...incat m-am speriat rau..n-a mancat mare lucru si inca a avut diaree, dar azidimi s-a trezit veseluta drept care am dus-o la cresa. sper sa fie totul bine.
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
diana_jors spune:
La multi ani, Gabi! 
Eu ies la interval cu o inghetata, dar putin mai incolo, cand se incalzeste
Am ajuns zilele astea la concluzia ca il vreau pe Alex inapoi acasa, oricat ne-ar costa treaba asta... oricum se pare ca avem probleme cu avizele si nu mai vedem casuta anul asta.
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
ane2200 spune:
Diana
Sa te ajute Dumnezeu sa-ti indeplinesti toate dorintele, printre care si sa-l vezi pe Alex acasa si casuta terminata. Of, avizele astea ...
Gabi
Iti doresc multa sanatate si fericire alaturi de cele doua comori ale tale 
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
madybulancea spune:
Bunaaa...intru repede LA MULTI ANI DIANA!!!!LA MULTI ANI GABI!!!!!
Riloasa,razvi a avut o alergie la praf,cu bubite uratele pe maini si pe fata si singura crema cu care i-a trecut a fost DERMALIBOUR de la A-DERMA.FFFF buna, noua ne-a recomandat-o dermatologul.
multa sanatate!!!!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
Varsta razvan
gabi78 spune:
La Multi Ani Diana! Sa fii sanatoasa sa iti aduca Dumnezeu multe bucurii!
Sa va mutati curand in casuta voastra!
Sa il ajutam pe Andrei!
gabi78 spune:
Intai am apucat sa scriu si apoi am citit: stiu ca dureaza mult cu avizele dar sa nu va pierdeti speranta si macar in primavara anului viitor sa fiti in casuta voastra. Da, te inteleg in privinta lui alex si sunt convinsa ca si eu as face la fel. Orice sacrificu nu e suficient ca sa il ai aproape de tine chiar daca stii ca e bine ingrijit si nu ii lipseste nimic. Cel mai rau e ca distanta e muult prea mare ca sa "dai fuga" sa il vezi macar la sfarsit de saptamana.
Multumesc pentru urari fetelor! Sa fiti si voi sanatoase si fericite!
Medicamente pentru concediu: supozitoare cu glicerina si novocalmin, termometru, smecta, calgel, nurofen, si un antibiotic si un antialergic am avut la mine anul trecut. Anul asta cred ca as pleca cu si mai multe ca acu-s doi. Luasem un antibiotic cu spectru larg, in caz de ceva mai aiurea sa sun doctora si sa ii dau. Nu am folosit absolut nimic din ce am luat spre norocul nostru.
Am uitat sa spun ca am plecat la mama naibii, in Grecia. Daca plecam aici cred ca tot le-as fi luat la mine ca nu cumva sa il apuce in toiul noptii nevoia de ceva.
Cred ca cel mai important cand pleci indeva ci copilul e sa iti iei inima in dinti si sa ridici fruntea sus. Ca daca stai sa te gandesti daca si daca si daca pai nu iti mai prieste nimic.
O zi buna sa aveti!
Sa il ajutam pe Andrei!
carmenefr spune:
La multi ani Diana si Gabi !
Rein ce mare s-a facut piticul Calin...Cat despre Petru care deseneaza si se pregateste sa mearga la servici, putin rujat...
Tare haios.