Albinute & bondari de mar-apr '07 (122)
Raspunsuri - Pagina 12
Kitty spune:
La multi ani, Rozi!!! Sa ai parte de iubire si impliniri si multe bucurii! 

Sa vedem tortul cel frumos!!
Eu tocmai am ajuns de la nunta (restransa) a sora-mii si botezul nepotelei mele. Descarc poze si revin.
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
carmenefr spune:
La multi ani, Rozi ! 
Cand tai tortul, sa te gandesti si la noi...
Distractie frumoasa va dorim.
Gata pozele Kitty?
Daca tot nu le dai asa repejor, cel putin pune si tu mai multe...![]()
![]()
![]()
tzuna spune:
LAURAMAR- bebelusul cu olita e cumparat de mama de aici din Italia dar am vazut ceva asemanator in Auchan in perioada sarbatorilor deci se gasesc si pe la noi.
diana_jors spune:
Menuet! 
Vazut si eu poze cu Iarina 
P.S. voi ati vazut ca mai este un "set" de albinute pe-aici? m-am incurcat deja de cateva ori... 
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
carmenefr spune:
Da , Diana, si eu am vazut "MAMICI DE ALBINUTZE DE MAI-IUNIE 2009"...
Si eu era sa intru de cateva ori pe-acolo...din graba 
Kitty spune:
Niatzaaa! Stiiiu stiu....am spus ca revin aseara si n-am revenit...bad girl!
Nici poze n-am pus si nici nu pun pana nu le primesc de la sor-mea
ca nu prea imi place ce am pe aparat. A fost foarte greu si n-am avut timp de ele.
Filmul evenimentelor a fost....suuuupeeerb
, daca credeam ca simplul fapt ca de la servici trebuie sa fug la bunica, (cu tot ce tine de medicamente, dr, aprovizionare, facut mancare...) sa ma ocup de copii, si sa fac mancare acasa - in general dupa ora 22 si nunta sora-mii...e destul...m-am inselat. Vineri seara Giulia a inceput sa vomite. Pana la 2 a vomitat de cateva ori..daca ii dadeam o gura de apa si de la aia vomita. PE la 2 s-a linistit si la 6 a trebuit sa ne trezim, trebuiau luate prajiturile si duse la local. Giulia a inceput cu diareea si un pic de febra. Pediatra a concluzionat ca a mancat ceva aiurea sau la cresa - sau pepene rosu acasa mult si cu pofta.
LA 11 trebuia sa fiu la biserica ca acasa la sor-mea n-am mai ajuns...oricum a fost crunt, Giulia smiorcaita, ma mai ocupam si de micuta sora-mii. A fost mai mult botez decat nunta....adica f restrans si mai neconventional. Oricum parerea mea e ca locul unui copil asa de mic nu e la o petrecere, dar n-am avut unde sa o las - ca de obicei...si Giulia se si simtea rau, nu avea voie sa manance ce era pe masa, ea tot cerea, a stat catarata ca o maimuta pe mine, cand o prelua Calin eu ma mai ocupam de Ariana cate putin - mi-as fi dorit sa pot mai mult, sa se poata si sora-mea bucura de petrecere. Care e asa de draguta, ca in fata Casei casatoriilor doua doamne ne-au intrebat daca e adevarata sau papusa
.
Oricum...cu greu, dar inca functionez si inca pot - pe drum de la bunica spre casa sa dau Queen la maxim in masina si sa urlu cat mai tine gura...(de cantat nu se pune problema, ca n-am voce
).
Bunica...e destul de bine fata de ce ma asteptam, doar ca nu accepta sa angajam pe cineva sa aiba grija de ea ceea ce nu ma ajuta deloc si a devenit mai dificila saracuta. E o femeie extraordinara (ooof, imi vine sa spun "a fost"
.....dupa cum spune Tzuna..grea e batranetea)....optimismul si puterea ei de lupta ii mira si pe doctori.
Duminica placuta va doresc!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
riloasa spune:
Noi suntem bine. Stefan a luat 1200 intr-o luna. Nu scapam de bubitele de pe fata si urechiuse care aspre si rosii. L-am dat cu Trixera de la Avene si Fucidin H, nu a trecut. Cine a avut astfel de bubite sa imi spuna si mie cu ce ati dat, ca tare sunt inestetice.
Mihai a facut tratament de dermatita atopica ca a avut o eruptie cum nu a mai facut pana acum. Facea alergie, ii apareau bubite pe burta si atat. Acum a avut mancarimi de piele, iar in palme se ingrosase si se curata. Acum e bine, nu mai are. Pe Stefan la fel il iubeste, are grija lui toata ziua. Din septembrie il dau la gradinita, abia astept. Imi este frica de raceli, dar nu am ce sa fac. Nu am apucat sa ii fac un tratament homeopat pentru imunizare. El nu a racit pana acum, doar de cateva ori nasucul.
rein spune:
La muuuulti ani, Menuet! Sanatate!
Riloasa, a luat super in greutate, iti doresc sa iti ia mereu cat trebuie! Am avut si eu un episod la Calin cu portiuni de piele aspra care facea si cojite pe frunte si picioare, in prima luna. Am dat cu crema de bb dar nu a mers pentru ca era mai mult unsuroasa decat hidratanta. A mers cu crema de la mine Garnier de zi Hidratanta. Am dat de 2-3 ori si s-a rezolvat. Daca nu ai fix cu... nu dau decat ce am voie pt bbi, poti incerca si asa. Eu am zis ca de 3 ori nu are ce sa ii faca rau.
Kitty,
Giulica si sa fie de bine botezul micutei nepotele!
ioanaradu spune:
La multi ani Rozi! sa fii sanatoasa sa te bucuri de veverita si de tatal veveritoi! pupam familia veve!