Albinute & bondari de mar-apr '07 (122)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Mai fetelor, dragelor .... ce imi place sa va citesc!

Iunia bine ai revenit ... as zice in forta!

Rein .. rasuflu usurata, ce ma faceam daca nu ma primea nimeni si pe mine in clubul asta?

Pisik ... sa nu zici ca Nora stie tot pognu' de poezie, ca nu as putea nici eu sa o invat.

Am vazut ieri pozeeee ... multeeeee ....

Invidiez deopotriva pe cei care au fost, sunt sau urmeaza sa plece in concediu! Poze din concedii nu mai vreau sa vad.

Ca veni vorba ... Pisik se mai plateste la Balcik in leii nostri? Ca anu trecut noi asa am platit masa. Si daca suntem bine poate in septembrie ne ducem si noi cateva zile, ca tare bine ar fi.

Nu am mai citit nimic de la Magdalena ... ce face, ce stiti? Ultimul mesaj pe care mi-l amintesc a fost cel in care trebuia sa il tina pe onor berbantul sau in casa ca ete asa e legea idioata, ea cu casa, ea fara casa.

Mi-a placut "isprava" si presupun ca ce te-a nemultumit pe tine Ela a fost gaura in perete, nu mazgaleala. Eu asa parca am vazut.

Sa o felicit si pe Elian pentru permis ... ... la cati mai mmulti kilometri fara evenimente!
Felicitari Dianei pentru maraton! Si la mai multe!

Si de o mai fi ceva o sa mai scriu cand imi amintesc.

Sa aveti o zi buna!

Sa il ajutam pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

Intru scurt sa pun si eu poze cu monstruletzu...
http://community.webshots.com/album/573442080KAIGIR

NB: o rog pe doamna Roxanici sa remarce eforturile depuse de a tria pozele...

revin..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Kitty, au trecut repede si pentru mine, ca nu m-a lasat Amalia sa am timp de leneveala.

Mami de Amalia si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

foarte frumoase pozele cu Iarina si comentate in stilul unic si de neuitat ....

Iunia am nevoie de blogul tau ... aveai tu puse o mie si una de retete de la fete adunate si de-ale tale .... cand ai timp trimite-mi un link pls

Noapte buna tuturor!

Sa il ajutam pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineata!

Pisika in revenire si inca in ce revenire, superba poezia, am salvat-o sa o spun pruncilor. Mai vreaaau! Ca noi suntem la capitolul O furnica duce in spate si Aseara chiar de cu seara.

Anaalina...am vazut printesele, sunteti frumoase amandoua!

Iunia daca o prind pe Iarina (dupa cum sper) o mananc. E atat de expresiva....zici ca-i sufletul lui ma-sa! Si comentariile...

Martutza, voi imediat incepeti sa vorbiti de flori, albinute si polenizare in ritmul asta. Ha ha... nu-i voie ca-i lusineee.

Siuta am tras-o si noi destul cu culorile...nu vroiau sa se demaste deloooc, acum parca parca au inceput sa se dea prinse.

N-o mai strigati pe Rox ca sughite si ii stricati concediul.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Gabi, pe mine Gaia m-a introdus in club si eu nu voiam maaa, dar n-am avut incotro.

Pisi, mai bine mi le trimiti pe mail sa le savurez mereu.
Apropo de Nina Cassian,imi place si mie, am vazut-o alaltaseara la o reluare pe B1, mi se pare ca are un spirit coplesitor de tanar intr-un trup stafidit de batranete.
Si uitati o poezie dragalasa, cand il aud pe Petru cum o spune imi vine sa-l pap:
'Fiecare pui,
Are mama lui;
Si eu tot asa,
Am mamica mea.'

Face parte din categoria poeziilor pe care pot sa le invat si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

REIN cu poezioara scrisa de tine mi-a facut Arianna o surpriza,a invatat-o impreuna cu sotul fara sa stiu eu apoi a venit sa mi-o spuna,m-am topit toata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna!

Nici cand suntem in strainataturi nu putem sta departe de forum. Am ajuns cu bine (la Pisa a fost greva si am stat 2 ore degeaba in avion , plus drumul dar am avut o fetita super cuminte - luasem o gentuta plina de carti si jucarii noi). Maria e f incantata aici. Dc era si taica-su nu cred ca mai vroia sa ne intoarcem acasa. Mama are o curte mica langa casa si mai e si cu pietricele deci exact ce-i place ei. Ajuta la udat florile, nmergem in parcurile din zona si vb in romana cu toti copiii si aia nu inteleg nimic si ea le mai explica o data... e adorabila.

MARTUTZA- acum am citit ce a patit Victor. Imi pare f rau. Sper sa fie mai bine acum. Cred ca va este f greu la amandoi. personal nu cred ca ai gresit cu ceva. Toata nebunia as pune-o mai degraba pe seama unui virus luat d epe afara. Maria de ex isi mai baga mainile in gura si mor de frica sa nu ia ceva. Curent: eu nu prea tin seama si Maria nu s-a imbolnavit niciodata de la curent pana acum. La fel cu statul pe gresie etc. Dulciurile din comert- nu-i dau nimic decat dc primeste de la altcineva. De obicei duminica la biserica primeste dulciuri de la parinte dupa impartasit. Si li se da ce aduc oamenii. Ce sa fac sa nu o las sa manance? Mi s-ar parea aiurea. Norocul meu e ca nu-i plac dar tot ciuguleste cate ceva. Asa ca a mancat chiar si napolitane de alea ordinare si nu a patit nimic. Cred ca nu tb exagerat. In martie oricum va merge la gradinita si acolo va primi si dulciuri. Deci eu nu-i cumpar dar nu i le interzic total. pentru bubitele de pe corp nu ar fi mai buna betadina? eu o folosesc cu succes la Maria de la 2 zile si de fiecare data i-au trecut bubitele indiferent de natura lor. Si avantajul ar fi ca nu pateaza nici pielea si nici hainele. Adica le pateaza atunci ca nu-i incolora dar iese usor la spalat.

KITTY-cum mai e bunica ta? Cred ca sufera tare mult saraca? Batranetea asta e f urata in cele maimulte cazuri....Aici femeile de 70-80 de ani merg la plimbare cu bicicleta, conduc masina... se vede ca nu sunt asa muncite ca femeile noastre.

CAMITU- sper sa nu te superi pe mine dar eu cred ca desenele animate la varsta ei nu o ajuta sa vorbeasca ba dimpotriva. Bineinteles ca tu faci cum vrei. Maria de exemplu nu se uita deloc la televizor. Multi cred ca exagerez. Poate e adevarat. Oricum la gradinita se va uita. Acum are voie numai cate 10 minute la calculator si-i pun cantecele in engleza.

MAGDUTAH_initial poti sa le ceri explicatii fara sa pari f afectata sa vezi ce spun. Apoi iei si alte masuri dc e cazul.

Revin. Vreau sa termin de citit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

TZUNA de unde ai luat papusa la MARIA? Aia care face la olita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Buna seara!

Am intrat in mod special sa ii multumesc in public Arissei care azi de ziua mea mi-a facut cadou un tort superb...atat de super ca nu m-am indurat sa il tai inca! Arissa

Mergi la inceput