Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

oh, happy te-am prins treaza la ora asta, apoi atunci spune, ai mai facut test?

treaba asta cu sanii tari suna bine

5+
Asa creste bebe

"Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

oau....viitoare mamici noi,bine ati venit in randurile noastre.Fetelor ce stari experimentati?
happyum eu zic ca e cu ochi...ai facut test in dimineata asta?
oana ma bucur ca e bine ,incearca sa ai o atitudine pozitiva si tu (in ciuda problemelor avute anterior)
sa aveti o zi minunata

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Primiti noi mamici?:)

Avem 5 saptamani si ceva si nu se vede nimic la eco deocamdata!
Imi e nasol cu starile de greata si IMI E CALDDDD! Adica cald de imi vine sa imi aerisesc pielea! Am aflat foarte repede dupa intarzierea ciclului si e o bebita foarte dorita! Zic bebita pt ca va fi fata sigur:) Asa vrea mama ei!

Analize de toate felurile, si bune si rele! vom vedea!
sa fim sanatosi cu totii!

Nu te duce la somn nervoasa! Stai treaza si cearta-te!

Zusammen mit Bogy , Mau-Mau,Schnappi unds kids

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

bun venit noilor gravidutze!!!sarcina usoara

deChristian Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

gaby, felicitari.ma bucur enorm de mult pentru voi.sarcina usoara.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Salutare! Nu-i asa ca ma primiti si pe mine?
Am 2 teste pozitive, maine voi face si Bhcg.
Eu sunt inca nelamurita in cate saptamani sunt. DUM - 3.06.2009, in 1.07.2009 am avut mici sangerari (nu chiar sangerari, ceva mai maroniu), cred ca a fost nidatia.
Alte simptome: dimineata la 5,30 fuga la toaleta, ca nu mai tin (alta data nu m-as fi trezit pentru nimic in lume) plus sani usor durerosi, suportabil.
Deci, cum calculez, de la DUM sau de la ovulatie (care nu stiu cand a fost, ca nu am calculat)?
pupici

eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui child

Eu sunt inca nelamurita in cate saptamani sunt. DUM - 3.06.2009, in 1.07.2009 am avut mici sangerari (nu chiar sangerari, ceva mai maroniu), cred ca a fost nidatia.
Alte simptome: dimineata la 5,30 fuga la toaleta, ca nu mai tin (alta data nu m-as fi trezit pentru nimic in lume) plus sani usor durerosi, suportabil.
Deci, cum calculez, de la DUM sau de la ovulatie (care nu stiu cand a fost, ca nu am calculat)?
pupici

eu

de la ultimul ciclu

deChristian Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Servus fetili!
Bun venit noilor burtici!Sarcina usoara si la termen, si un bebe sanatos.

Eu azi am fost la clinica particulara unde am card sa ma ia si aia in evidenta si mi-a facut eco si sunt tare tare fericita ca am vazut inimioara pulsand. Dra de acolo mi-a spus ca totul este ok, sarcina e fixata bine, scurgerile maronii nu pun asa mari probleme daca nu fac efort. Avem 5 sapt si 5 zile, asta pentru ca am ovulat tarziu. Va doresc la toate sa traiti sentimentul minunat pe care l-am trait eu azi.

Pupici.

Oana 6+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui child

pupici

eu

Child...welcome in "fanclub baby on board"...de fapt in aceasta oodisee minunata ...Vreau sa-ti spun ca gasesti chiar pe acest site calculatorul de sarcina, si datele noastre corespund : adica DUM la mine a fost 3 iunie, deci avem 4 saptamani si 5-6 zile, si avem data probabila a nasterii in 9 martie 2010.
Sa dea DD sa ai o sarcina usoara si calma!
Pupici

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Nelia, multumesc pentru raspuns
Acum mai am o intrebare, sper sa nu va plictisesc, cand ar trebui sa fac prima ecografie?

Va pup

Mergi la inceput