Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 10
neliaCris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui child Nelia, multumesc pentru raspuns ![]() Acum mai am o intrebare, sper sa nu va plictisesc, cand ar trebui sa fac prima ecografie? Va pup |
Poti sa faci o prima ecografie,care va fii vaginala,chiar si azi,asa ginecologul iti poate spune date,de exemplu daca sarcina este prinsa bine,despre sacul embrionar,daca are sau nu lichid,cati bebelusi sunt,mai multe,cu sigurantza iti va mai raspunde si alte fete mult mai stiutoare decat mine
..poti intra pe calculatorul de pe DC si ai sa poti vedea in cate saptamani esti gravida,si iti va da Data Probabila A Nasteri(DPN-ul)
de
Christian Ionut
neliaCris spune:
Felicitari...acum mai multa sperantza pe viitor si certitudinea ca:totul o sa fie bine!!!
de
Christian Ionut
babyangel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui child Nelia, multumesc pentru raspuns ![]() Acum mai am o intrebare, sper sa nu va plictisesc, cand ar trebui sa fac prima ecografie? Va pup |
Prima ecografie ar trebui sa fie dupa 6 saptamani , dar nu mai tarziu de 8 saptamani. Cica ideal e la 6 saptamani si cateva zile, ca se vede cum bate inimioara.
Si cum ti-am spus mai devreme , tu ai 4 saptamani si 6 zile ...just like me!
Pupici
Anca
oanaiacovita spune:
Nelia
Child, eu am facut prima eco la 4 sapt si 5 zile dupa ecograf, ca dupa UM as fi avut mai mult, dar am ovulat tarziu.
Si azi la 5 sapt si 5 zile am vazut inimioara pulsand.
Nu e nevoie sa stai pana la 6 sapt daca mergi la un cabinet unde au eco performant, dotat cu sonda endovaginala. Bafta.
Oana
6+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
monalac spune:
fetelor,v am citit si m a cuprins o asa emotieee!
as vrea sa ma mai inscriu si eu la o odisee,dar,din pacate,nu se mai poate,pt ca am trompele legate.
voiam sa i spun dianei mi si aici sarcina usoara ,iar lui atb,spor la ''prestat''.
si voua,tuturor,sarcini usoare si sa dea dumnezeu sa va tineti copilul mult visat in brate!
cat despre sangerari...,eu am sangerat aproape toata sarcina,e drept ca am avut o sarcina cu probleme,dar uite ca s a putut,cu ajutorul lui dumnezeu s o duc cat mai aproape de termen si acum,baiatul meu cel mic are 1 an!
oanaiacovita spune:
Mona, iti stiu povestea. Felicitari!
Si sa iti traiasca amandoi baietii.
Oana
6+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
child spune:
Fetelor, mutumesc mult pentru raspunsuri, asta inseamna ca saptamana viitoare, pe la sfarsit, o sa fac o ecografie, sa ma linistesc.
Este o sarcina dorita si muuuuuuult asteptata (aproape 5 ani), timp in care le-am incercat pe toate (pana la ultima etapa FIV). Atunci nu a fost sa fie, dar uite ca acum, bebe-ul s-a hotarat sa vina natural sa ne lumineze viata.
Maine fac Bhcg pentru confirmare (desi eu nu mai am nevoie de confirmare, am simtit ca sunt gravida de acum o saptamana) si maine va dau datele, sa ma treceti si pe mine in tabel!
Va pup si va doresc sarcini usoare!
Sfat: aspirantele sa nu-si piarda speranta! cand va vrea bebe-ul sa vina, atunci va veni!
kathywsha spune:
Ma inscriu si eu pe listuta voastra de burtici. DN 07.04.75, UM 03.06.09. Avem deja un baietel de 4 ani.Desi sunt in doar 3 saptamani am o gramada de simptome, durere si tensiune in sani, pofte, ameteli, dureri ale abdomenului inferior ca si cum mi-ar veni menstruatia, caderea parului, intoleranta la caldura excesiva, urinez des...si inca nu au aparut greturile. :)
Eu sper ca Domnul sa ne ajute pe toate sa ducem sarcina cu bine pana la sfarsit. El sa ne binecuvanteze pe toate si sa ne tina in mila Lui infinita.
honeybaby spune:
Buna seara.
Am intrat putin pe fuga . Nu mai pot de oboseala, nu stiu ce am.
Bun venit noilor burtici, sarcina usoara , nastere si mai usoara si bebelusi sanatosi
Oana ma bucur ca ai vazut micul puiut. Sa creasca mare si sanatos si peste 8 luni sa ne arati o poza cu el in brate.
happy- poate bebe al tau vrea sa te tina pe jar
.
pufescu- cum mai te simti ? 
Restul gravidutelor ce fac ?
Gata! Ma duc la nani. 
Denisa, in curand
, Doamne ajuta 
happymum spune:
honey nu cred. ca parca dau semne. de azi tot gasesc mucus usor colorat.
tu cum esti?
bun venit noilor burtici. sa aveti sarcini usoare.
_
www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: A fi femeie
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2